- Πόντοι
- 38
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άρα και για το ότι οι Whitewalkers την έπεσαν στο Τοίχος φταίει ο Μαρινάκης..? ;D ;Dbloody_sunday είπε:Κι αυτός δεν είναι του κινηματογραφικού χώρου αλλά... ;D ;D ;D
![]()
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις- έχω διαβάσει τα βιβλία- και θα συμπλήρωνα ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εξέλιξη κάποιων χαρακτήρων Νομίζω ότι το τρανταχτότερο παράδειγμα είναι ο Jaime Lannister, που πλέον δείχνει να έχει «ξεκαβαλήσει», ακολουθώντας μια πιο «ηθική» προσέγγιση στα πράγματα. Παρακάτω θα δούμε και άλλους χαρακτήρες να κάνουν «στροφές».bloody_sunday είπε:To άλλο αξιοσημείωτο είναι πως κανένας χαρακτήρας δεν είναι ατόφια "καλός" ή "κακός", αλλά πολυσχιδής και με αριστουργηματική απόδοση των επιλογών του που η ίδια η ζωή τον σπρώχνει να κάνει. Και ακόμη, υπάρχει μια φοβερή συνοχή στην αλληλουχία των γεγονότων, κάτι που επίσης είναι η αχίλλειος πτέρνα πάμπολλων άλλων σειρών με τους σεναριογράφους να καλούνται να φτιάξουν επεισόδιο-επεισόδιο την εξέλιξη, ενώ στην περίπτωση του Game of Thrones βασίζονται σε βιβλία που έχουν ήδη γραφτεί με επένδυση τουλάχιστον 22 ετών μέχρι σήμερα (and counting, μιας και δεν έχει τελειώσει ακόμη - το κόβω για καμιά τεσσάρα χρόνια ακόμα).
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;
Το ίδιο πράμα βλέπουμε;
Μαλακοσαπουνόπερα στη Μέση Γη είναι.
Μ' αρέσει; Σαφέστατα
Θέλω να δω τι θα γίνει; Αναμφίβολα.
Είμαι και sucker για όλα τα μπαρουφοπαραμύθια εποχής (όχι δεν ακούω Heroic Metal).....
Είναι λογοτεχνία; Μια παπαριά και μισή είναι. Μη τρελλαθούμε.
Ανατροπή στην ανατροπή (για χάρη της ανατροπής πάντα) και ρίχνε ονόματα περισσότερα κι από τις νότες σε σόλο του Σατριάνι.
Κράτα και έναν χάρτη στη καβάτζα με το τι γίνεται γιατί χάνει (ή πηδάει) η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Οτι μ' αρέσει, μ'αρέσει πάντως.
Το ίδιο και η κοκακόλα με την πίτσα.
Θα'λεγα πως τρολιάζεις υπερβολικά σήμερα... με ή άνευ caps. Απλά κράτα και καμιά πισινή μήπως και η οπτική σου είναι υπέρ του δέοντος προσωπική και η προσπάθεια να αναχθεί σε πιο αντικειμενική ξεφουσκώσει απότομα χωρίς να πολυεδραιωθεί (βασικά με τέτοια ποστς ανάλογου ύφους αποκλείεται να εδραιωθεί εις τον αιώνα τον άπαντα, κάτι που δε νομίζω να σε απασχολεί κιόλας εδώ που τα λέμε, which of course is perfectly fine).audiokostas είπε:ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;
Το ίδιο πράμα βλέπουμε;
Μαλακοσαπουνόπερα στη Μέση Γη είναι.
Μ' αρέσει; Σαφέστατα
Θέλω να δω τι θα γίνει; Αναμφίβολα.
Είμαι και sucker για όλα τα μπαρουφοπαραμύθια εποχής (όχι δεν ακούω Heroic Metal).....
Είναι λογοτεχνία; Μια παπαριά και μισή είναι. Μη τρελλαθούμε.
Ανατροπή στην ανατροπή (για χάρη της ανατροπής πάντα) και ρίχνε ονόματα περισσότερα κι από τις νότες σε σόλο του Σατριάνι.
Κράτα και έναν χάρτη στη καβάτζα με το τι γίνεται γιατί χάνει (ή πηδάει) η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Μαζί σου Μαπλοφόρε Ιππότη.Terry RoscoeBeck5 είπε:Και να οι Δράκοι, και να οι Ξανθιές, και να οι Κοκκινομάλλες, και να, να μην μένει ρουθούνι και πάρε και τα medieval zombies, και κεφάλια να φεύγουν, και ίντριγκα και ανατροπή...
Ώπα. Κατά πως μου τα λέει το άλλο μισό (που ξέρει και γράμματα και μπορεί να διαβάζει) το GoT είναι πραγματικά page turner και συνάμα παπαριά ολκής που το ξέρει καλά και ο τηλεοπτικός συγγραφέας της. Ο Dan Brown από την άλλη έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι λογοτέχνης. Όπως και το κοινό του. Δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς.Για λογοτεχνία δεν είπε κανείς μας- παρόλα αυτά ο τύπος, το «έχει» ώστε τα βιβλία του να είναι «page turners». Αυτό βέβαια δεν μπορεί και να μην λέει τίποτα. Και τα βιβλία του Dan Brown είναι ψιλοσάχλες, αλλά ο τρόπος γραφής σε κάνει να θέλεις να τις διαβάσεις...
Σωστά τα λέει ο ΔOctapus. ;DΜια χαρά τα λέει ο Κώστας.
....αλλά και ο Μπλάντης.κάτι που δε νομίζω να σε απασχολεί κιόλας εδώ που τα λέμε, which of course is perfectly fine).
Το Eragon δεν το έχω διαβάσει- αλλά θα το αναζητήσω γιατί ενδέχεται να υπάρχει στο σπίτι (έχουμε μεγάλη βιβλιογραφία από το εν λόγο είδος)audiokostas είπε:Όσο για τον Tolkien, άσε, θα ξεσηκώσω θύελλες (και θα βγάλει καντήλες ο Χαρούλης και δεν θα βαράει τα τομάρια καλά). Αλλά παραμένει λογοτέχνης και πατέρας του συγκεκριμένου είδους.
Το Eragon από την άλλη, είναι μακράν πιο καλογραμμένο βιβλίο.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ !!
Κόπιασε σε "πρόβα" μας Ιππότη του Τίμιου Ροδόξυλου.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά δεν σου κρύβώ ότι ψοφάω να διαβάσω την (μάλλον «αιρετική») άποψη σου για τον Tolkien. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να δω αντιδράσεις Χάρη ;D
Τρελό πανκιό! ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ:Arya Stark και ξερό ψωμί. Η μικρή είναι killer ;D
;DStoner Jackass είπε:-Τι εχεις Τζεημι; Τι συμβουλευει τελικα η συνδιασκεψη; και απανταει ο Τζεημι: -21 κατασκευαστες πλην Τυριον συνιστουν skip ;D ;D ;D ;D