G&L Tribute L-2000 facelift!

petersp

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδω και κανα 2 μηνο εχω το παραπανω μπασακι. Πολυ ευελικτο και μου καθεται στο χερι σαν να γνωριζομαστε χρονια. Με λιγα λογια το μπασακι με βολεψε οσο δεν παει... Αλλα απο looks... δεν μου αρεσε η εμφανιση του και πολυ. Ετσι το πηγα στον Φουστανο για ενα lifting και να ερθει πιο κοντα στα δικα μου γουστα! Και ιδου! Πως σας φαινεται???

10527565_4675341577243_2096245952177699758_n.jpg

10537152_4675341177233_3668360829221756310_n.jpg

10562939_4675341377238_9140537041315029182_n.jpg

Εσύ το έκανες μπόμπα!

Πράγματι από εμφάνιση ήταν πολύ πίσω για τα κυβικά του ως όργανο. Καλόπαιχτο

Πολυ ομορφη, μπραβο καλοπαιχτη.

Το pickguard που το βρηκες?

Όπως σου είπα και "αλλού" μου άρεσε πολύ η a la P-Bass παρέμβαση σου.

Σε επίπεδο που πιθανόν να την υιοθετήσω στο ASAT μου.

Με τη διαφορά, αν το κάνω τελικά, α) να το κάνω με διπλή κολλητική για να μην τρυπήσω (κρίμα είναι το quilted top, δες φωτό) και να είναι reversible και β) να προσπαθήσω να το κάνω πλήρες P-bass-like με την "ουρά" του (ναι, ξέρω, πολλά τα pot και τα switches) και όχι κολοβό (που τελικά μοιάζει να είναι το trademark σου  ;D)

To δε headstock δεν το πειράζω καθότι a) δεν χαλάω το original, b) το headstock όπως καταλήγει μου θυμίζει το Landing που ήδη έχω και, c)όπως είναι το G&L από τη μαμά του, μου θυμίζει (ναι, το ξέρω, είμαι περίεργος) το προφίλ από τα "ανθρωπάκια" του Γαΐτη.....  ;D

Gaitis.JPG

Πολύ ωραία η αλλαγή πάντως.

Asat_body.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
HellFire είπε:
Πολυ ομορφη, μπραβο καλοπαιχτη.

Το pickguard που το βρηκες?
Το σχεδιασα στο Corel και μου το φτιαξανε (Pavezas).

Όπως σου είπα και "αλλού" μου άρεσε πολύ η a la P-Bass παρέμβαση σου.

Σε επίπεδο που πιθανόν να την υιοθετήσω στο ASAT μου.

Με τη διαφορά, αν το κάνω τελικά, α) να το κάνω με διπλή κολλητική για να μην τρυπήσω (κρίμα είναι το quilted top, δες φωτό) και να είναι reversible και β) να προσπαθήσω να το κάνω πλήρες P-bass-like με την "ουρά" του (ναι, ξέρω, πολλά τα pot και τα switches) και όχι κολοβό (που τελικά μοιάζει να είναι το trademark σου  ;D)
Για το Asat θα ταιριαζε κατι σε "tele" pickguard. Φυσικα με ταινια διπλης οψεως για να μην το χαλασεις - ειναι και σκουρο και θα φαινονται οι τρυπες...

Επισης για το L2000 υπαρχει και η ιδεα του Musicman pickguard, προσωπικα δεν μου αρεσε πολυ.

ASATBassPG_zps9f57ba5a.jpg

post-15643-0-68438300-1360705439.jpg

Nikoubis είπε:
Δεν ξέρω... Το ανοιχτήρι εκεί πάνω είναι αρκετά χρήσιμο. ;D
Χαχαχα... ξύλινο ανοιχτήρι= φυσικό ρέλικ

Με αφορμή τη δουλειά του Πέτρου, έκανα ένα search και βρήκα κάποιες ενδιαφέρουσες δουλειές με pickguard σε G&L

Η πρώτη είναι από το εργοστάσιο και μοιάζει αλλά δεν είναι τόσο ωραία όσο του Πέτρου (γιατί δεν πιάνει μέχρι τον πίσω μαγνήτη).

http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/k-gakki/cabinet/00971235/gl_b/tl2_bkbc_1.jpg[/img]

Η άλλη είναι με απομίμηση στο κάθισμα τουαλέτας της γνωστής (Leoντείου Σχολής) κατασκευάστριας εταιρείας

post-15643-0-68438300-1360705439.jpg

Η άλλη είναι της σχολής Squier Tele Bass και πιθανόν σε μερικούς να αρέσει. Προσοχή στο glitter. Τυφλώνει!

IMG_0001a.jpg

Ένα όμορφο pickguard (με έναν humbucker) σε έναν πολύ ατυχή χρωματικό συνδυασμό.

JaysCustomPG2.jpg

Και να που βρήκα αυτό που έλεγα για μένα.... ;D

L2K_PICKGUARD.jpg

Edit.....Στα περισσότερα με πρόλαβε ο Πέτρος....

Τα εχω ψαξει ολα εννοειται και κατεληξα σε αυτο που εφτιαξα. Για το εργοστασιακο ουτε κουβεντα, ειναι χαλια! Δοκιμασα αρκετα στο photoshop και εφτιαξα χαρτοκατασκευες να δω περιπου πω θα φαινεται. Το τελευταιο Κωστα που απ οτι καταλαβα σ αρεσει μου θυμιζει Peavey T40. Αλλα εφ οσον το Αsat δεν εχει πανω κερατο δεν ξερω αν θα του κατσει...

Trending...

Νέα θέματα

Back