fusion κιθαριστες

Το θέμα προφανώς το άλλαξε κάποιος modulator γιατί το "νέος μπελάς" παραπέμπει σε άλλα πράγματα και δεν είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό. Καλύτερα να βάζεις το όνομα στον τίτλο και τα σχόλια εντός του topic :D
Βέβαια και η μετονομασία του ήταν αποτυχημένη καθώς ούτε ο Sfogli ούτε αρκετοί άλλοι που ποσταρίστηκαν δεν είναι fusion κιθαρίστες.
Αμήν!

Φροντίστε να είναι σχετικός ο τίτλος και όχι παραπλανητικός ούτε γενικός' date=' πχ "βοήθεια!" κλπ.

Ετσι αποφεύγονται και οι λάθος τοποθετήσεις που αναγκάζονται να κάνουν οι modulators. Δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρεις τι έχει στο νου του ο ποιητής.[/quote']

Δηλαδη το "αμην" παει στο 1ο μερος του ποστ ή στο 2ο?

Το "νεος μπελας" δεν ειναι σωστος τιτλος? ή το fusion κιθαριστες.

Εγω παντος το "νεος μπελας" το εβαλα γιατι μου αρεσε ο τυπος και θα αναγκαστω να μπω σε μπελαδες να "κοιταξω" τι παιζει.

To fusion δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο.

Μπραβο ομως "θεμα" που εγινε ο τιτλος μου.

Ενταξει ρε παιδια μη κανετε ετσι.

Φιλικα delta.

Βασικα θελει να πει οτι καλυτερα να εβαζες τιτλο marco sfogli και οχι νεος μπελας γιατι ετσι ειναι πιο κατανοητο ποιο ειναι το θεμα του ποστ και μπορει να ταξινομηθει καλυτερα.

Βασικα θελει να πει οτι καλυτερα να εβαζες τιτλο marco sfogli και οχι νεος μπελας γιατι ετσι ειναι πιο κατανοητο ποιο ειναι το θεμα του ποστ και μπορει να ταξινομηθει καλυτερα.
OKeik :D

Επαναφερω το θεμα γιατι παρατηρησα οτι κανεις δεν ποσταρε κατι γι'αυτον που τα αρχισε ολα και θεωρειται ο "μπαμπας" του ειδους.......Νατος λοιπον, 23 χρονια πριν...Allan Holdsworth!http://

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back