fusion κιθαριστες

Προτιμώ αυτό από τον ίδιο:

αν και πάλι, παίζει ΠΟΛΥ περισσότερες νότες, από αυτές που "απαιτεί" το κομμάτι...:roll:

Εγώ παίζω έτσι κιθάρα , αν βάλω κανα patch στα πλήκτρα και καλύτερα απο αυτόν και είμαι και πολύ πιο νέος και όμορφος και ψηλότερος απο αυτόν. Και σίγουρα έχω και καλύτερη γκόμενα και ξέρω να οδηγώ καλύτερα μηχανή.

Παίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο τύπος και ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι.

ο κυριος αυτος εχει κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια με τον james labrie στο elements of persuasion.

εννοειτε οτι εχουμε καλυτερες γκομενες απο αυτον :P

κατα τα αλλα υπαρχουν και αλλοι πολυ "καλυτεροι" κιθαριστες... (και παντα θα υπαρχουν).

για μενα πλεον περισσοτερο μετραει η ρυθμικη γνωση καποιου παρα η σολιστικη.

Πανω στην ρυθμική δεξιοτεχνία και αντίληψη βασίζονται τέτοια performance , σε όλα τα όργανα,

I agree!!

Επειδη απ'οτι κοβω...το θεμα ειναι Ιταλοι fusion κιθαριστες δειτε κι αυτο το Ιταλακι.Το '85 γεννηθεις παρακαλω.Δεν ξερω πως μεταφερετε τα βιντεο απο youtube εδω.Παρτε τα link.

Προτιμώ αυτό από τον ίδιο:
αν και πάλι' date=' παίζει ΠΟΛΥ περισσότερες νότες, από αυτές που "απαιτεί" το κομμάτι...:roll:[/quote']

συμφωνω αλλα τι να πεις και για αυτον δηλαδη ε; :lol:

υ.γ.αν και πιστευω οτι σε ενα απλο improvisation που δεν θα μπει ποτε σε..δισκο αλλα απλα προωθει καποια backing tracks,για το τι μπορεις να παιξεις απο κατω τους ε οκ...

...συγχωρειται λιγο φλυαρια...οκ..πολυ φλυαρια... :lol:

Με πολλή μελέτη ΟΛΟΙ μπορούν να παίξουν έτσι:wink:
νομιζω οτι κεφαλαια επρεπε να βαλεις στο "πολλή" και οχι στο "όλοι"...γνωμη μου... :) :wink:

Δεν ηξερα οτι ο Γιοκαρινης παιζει κιθαρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίος ο παίκτης, φλύαρος όπως όλοι οι shreders αλλά όχι ενοχλητικά φλύαρος όπως κάποιοι άλλοι. Να παραθέσω και γω ένα video με ένα φοβερό lick και γενικά ενδιαφέρουσες φράσεις από τον arkadiy starodoub (τον ποιον?????):

και λίγο παρανοϊκό shred από τον "πειραγμένο" shane gibson:

8O 8O 8O

Ο τυπος στο 1ο βιντεο του starscream εχει απιστευτη τεχνικη

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για το κερασακι στην τουρτα.Απο τα πιο βατα(λιγοτερο δυσκολα) του κομματια.Πλεον παιζει κιθαρα στους Guns 'n' Roses.Τον ειχα γνωρισει πριν κανα 2 χρονια στην Ιταλια σε Live σαν Bumblefoot.Ο τυπος ειναι απιστευτα καλος.

Όχι σε αυτό δεν παίζει γρήγορα, αλλά όποιος το βγάλει κερδίζει κουραμπιέδες. 1 από τους πλέον υποτιμημένους κιθαρίστες..

Τι κομματάρα... Καλύτερο από τον δίσκο. Γενικότερα πως γίνεται και όλα τα κομμάτια του είναι καλύτερα στο live σε σχέση με τους δίσκους; Κάτι λέει αυτό έτσι;

Όχι σε αυτό δεν παίζει γρήγορα' date=' αλλά όποιος το βγάλει κερδίζει κουραμπιέδες. 1 από τους πλέον υποτιμημένους κιθαρίστες..[/quote']

τι κομματαρα ηταν αυτη??? 8O

άντε επειδή σου άρεσε, πάρε άλλο 1

όχι όχι δεν μου αρέσει καθόλου ο καλαθοκέφαλος κοτοπουλάς!!! :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back