Ακριβώς αυτό το άψογα είναι που με χαλάει όλα είναι στο χρόνο λες και είναι υπολογιστήςScullShot είπε:Μια χαρα το νιώθει το groove ακομά και τα τρίηχα τα κάνει άψογα και η τεχνική της πάρα πολυ καλή στο δεξί τα σπάει το κορίτσι την είχα δει και σε ένα άλλο video που έπαιζε blues κι εκείνο πολύ ωραίο.
janick Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε εικόνα δεν θα καταλάβαινες κάτι παίζει άψογα![]()
![]()
..Γυναίκες....janick είπε:Ακριβώς αυτό το άψογα είναι που με χαλάει όλα είναι στο χρόνο λες και είναι υπολογιστήςΜια χαρα το νιώθει το groove ακομά και τα τρίηχα τα κάνει άψογα και η τεχνική της πάρα πολυ καλή στο δεξί τα σπάει το κορίτσι την είχα δει και σε ένα άλλο video που έπαιζε blues κι εκείνο πολύ ωραίο.
janick Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε εικόνα δεν θα καταλάβαινες κάτι παίζει άψογα![]()
![]()
+111³³³playloud είπε:Απλα ρε παιδι μου,
με τους Γιαπωνεζοκορεατοταιβανοπαιχτες αυτο που τους χαρακτηριζει ειναι η ΡΟΜΠΟΤΙΛΑ, δηλ. Ο,ΤΙ μαθουν το παιζουν 100% παντα ΤΟ ΙΔΙΟ, ακομα κι αν χαιρονται, αν πεθανε ο σκυλος τους, αν τους κρεμασεις απο το ταβανι, αμα τους κερατωσε η γκομενα, αμα μαμησανε το πρηγουμενο βραδυ (που δεν πιστευω).
Δεν εχουν καθολου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοιχειο μεσα κι αυτο φαινεται και στην κοπελα. Ειναι σα να εκτελει μια εργασια ενας computer. Τελεια και απροσωπα. Και στα computer ετσι πρεπει να ειναι, αλλα στον ανθρωπινο παραγοντα μμμμμ, μαλλον οχι.
Εχω πολλους φιλους απο Berklee αλλα και M.I που μου ελεγαν αυτο ακριβως για ολους τους "απο πανω" παιχτες που ανεφερα αλλα το εχω βιωσει και εγω. Ειναι σα να τους εδωσες την παρτιτουρα να την φανε κι αντι να την χεσουνε, την παιζουνε (με ΟΛΑ τα κουλα που μπορει να εχει μια παρτιτουρα ας πουμε του Vai).
Αυτο βεβαια δεν αναιρει την γνωμη μου οτι αυτο που ακουω ειναι αψογο.........
ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!alderbody είπε:χαχαχαχα.... τα εβαλα να παιζουν μαζι και ακουγεται το ιδιο!....
Μα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην ειναι....alderbody είπε:χαχαχαχα.... τα εβαλα να παιζουν μαζι και ακουγεται το ιδιο!....
κι ομως αυτη με τη rosewood (like?) ταστιερα εχει πιο πολλα μεσαια...elavd είπε:Δεν ακούς πώς ΣΚΑΕΙ το maple?
Άρα; Πού καταλήγουμε;alderbody είπε:κι ομως η rosewood (like?) ταστιερα εχει ποιο πολλα μεσαια...![]()