Funky Clip...και θάψτε όσο θέλετε!

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
183
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Επειδή βαρέθηκα όλη αυτή την ιστορία με τον Eyeprotocol, και επειδή βλέπω ότι τα funky έχουν πέραση σε αυτό το forum, σας δίνω κάτι για να ξεσκίσετε...Η δική μου (προσωπική) παρατήρηση είναι ότι όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο "ασανσέρ" παίζω και δεν με χαλάει...Κιθάρες Gibson Doublecut για σόλα, Peavy Midi Gr20 φωνές σόλα και Vocal Forge για συμπλήρωμα...

http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=783340&songID=6564749

Όπως είσαι ανεβάζεις instrumental κ λές κ τις ακολουθίες που παίζει.Ντάξ εμένα με πέτυχες διάνα στα γούστα μου.Θεός!!!

Τσιλ Αουτ που Jazzίζει!

Αυτά είναι...Δεν είχα ποτέ μου ξανακούσει Double Cut εκτός από τον Malcolm απο AC/DC (και αυτόν εννοείται ποτέ σε σόλο)...

Έχει και έναν ήχο ρε παιδί μου :P...Πολύ καλό marathon...Επίσης δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο σε Clip του ΝΟΙΖ...

Πολλά μπράβο! Μου άρεσε πολύ...

Άξιος άξιος! Λίγο πιο δυνατά την κιθάρα βρε παιδί μου όμως... Το είχα βάλει πολύ δυνατά για να καταλάβω! Ωραίο παίξιμο φίλε. Κάπου όμως νομίζω ότι δειλιάζεις στο παίξιμό σου. Σαν να ντρέπεσαι ένα πράγμα...

ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Ronnie Jordan κι' έτσι; 8)

Πολύ όμορφο! Φοβήθηκα ότι θα ήταν κακέκτυπο του longshadow, αλλά ευτυχώς, έπεσα έξω!

Ωραίος ήχος, και ωραίο παίξιμο! Σε κάποια σημεία "παίζεις" με τον ακροατή, κι εκεί που περιμένουμε ότι θα χώσεις ασύστολα, συγκρατιέσαι!

Σωστό εμπορικό τρικ! Θα αγοράσουμε και τον επόμενο δίσκο σου, να δούμε τι λέει ;D

Γουέλ ντάν! Γκόου ον! ;)

come to papa marathoni.Έλα κ το χω ζεστάνει το κουλό μου που είσαι να με δώσεις να ρίξω τσόλο πειραγμένο εγκεφαλικά ναούμ......

-Γκαρσόν, τα φιλετάκια μου τα ζήτησα ξεροψημένα και είναι μέσα στο αίμα. Και πείτε και σ' αυτόν τον Marathon να παίζει πιο σιγά... ;D ;D

Πέρα από την πλάκα, ο ήχος είναι φοβερός και το παίξιμο τα σπάει. Μελωδικό, κολλάει τέλεια με το groove, συγκρατημένο. Μπράβο!!

Το "σόλο φωνή" θυμίζει ηχητικά pat metheny...είναι παιγμένο στην κιθάρα??

Το ασανσέρ πάει με την ηλικία. Εγώ το προτιμώ!

'Ασε τους πιτσιρίκους να τρέχουν στις σκάλες.

Γκρουβάτο και με έμφαση στην ατμόσφαιρα σε βλέπω marathon. Ωραίος!

Tι είναι το Midi Gr20?

Ανέφερε το Peavey Gr-20, γι αυτό τον ρώτησα μην μου είχε διαφύγει κάτι.

trigga είπε:
Όπως είσαι ανεβάζεις instrumental κ λές κ τις ακολουθίες που παίζει.Ντάξ εμένα με πέτυχες διάνα στα γούστα μου.Θεός!!!
Φίλε Trigga ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα τσιμπήσεις!!! (ακούω εδώ και καιρό τις μελέτες σου και ξέρω ότι ότι και να κάνεις και εσυ στο "ασανσέρ" θα καταλήξεις γιατί θα σου λείπει ο ρυθμός και το μπάσσο που δεν έχει η τζάζ). Επειδή αυτό είναι ολόκληρο πρόζεκτ θα στο ξαναρεντάρω το ΣΚ χωρίς κιθάρες και θα στο στείλω. (Στείλε μου πλζ το e-mail σου με pm. Για κάποιο λόγο από το Mac μου δεν μπορώ ούτε να κάνω attach στο Noiz ούτε να ακούσω τα attach που ανεβάζουν οι υπόλοιποι).

Τώρα το τι παίζω...θα σε γελάσω, έχω να διαβάσω νότες από την Πέμπτη δημοτικού που άφησα το ωδείο. Παίζω με το αυτί (και τότε έτσι έπαιζα απλά ξεγέλαγα το δάσκαλό μου ότι διάβαζα)...Καλή τύχη!!

longshadow είπε:
Το "σόλο φωνή" θυμίζει ηχητικά pat metheny...είναι παιγμένο στην κιθάρα??
Nαι είναι το 2 preset του GR 20 (Voices) με reverb-delay από το Guitar Rig. Ότι ακούτε είναι παιγμένο καρφί στην κάρτα ήχου (Motu Ultralite). Αποφεύγω να παίζω με ενισχυτές (δεν έχω άλωστε) και θεωρώ ότι έτσι έχω κατευθείαν το πραγματικό χαρακτήρα του οργάνου (χωρίς να παρεμβάλλεται η προσωπικότητα του κάθε ενισχυτή-μην ξεχνάμε ότι η ηλεκτρική κιθάρα είναι ένα εξαρτώμενο όργανο...). Το όλο θέμα είναι γραμμένο-μιξαρισμένο στο ταπεινό Grageband...

Thanks σε όλους τους υπόλοιπους για το χρόνο τους

Αυτό το ασανσέρ δεν πιάνω τι είναι?ΜΕταφορικό σε κάποιο τρόπο σολαρίσμοτος?

Για αυτό που λές με την τζάζ δε νομίζω.Απ' τη στιγμή που υπάρχει το shuffle κ το swing οποιαδίποτε μουσική με αυτά εμένα με φτιάχνει κ η τζάζ εχει μπόλικο είτε είναι με ένα όργανο είτε σε big band.

Η αγάπη μου πάντως για τη λούπα είναι κι αυτή αξέχαστη, άλλωστε απο χιπχόπ ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική.Ότι έχει σχέση με chill το αγαπάω.Επίσης αν αφαιρέσουμε απ τη λούπα τον μαύρο τον ταμταμταμ που γκαρίζει για γκόμενες κ αυτοκινητάκια της matchbox έχουμε ένα πολύ ωραίο θέμα να λιώσουμε :P

Mουσική "ασανσέρ" είναι ουσιαστικά ένας υποτιμιτικός όρος, είναι η μουσική που ακούγεται μέσα στα ασανσέρ!!!

Θα μπορούσε να λέγεται smooth jazz, chill...Πολύ μεγάλοι παίκτες όμως έχουν παίξει τέτοια...Latty Carlton, Georges Benson, Earl Crouges...με όλα τα άλλα που λές μαζί σου...υπομονή και σου έρχεται.

Δεν αντεξα άλλο marathoni μ' και το σκισα πρωϊνιάτικα.Παντως αν σ'αρέσει ανετα κάθομαι να το συμμαζέψουμε κ να το στήσουμε με καλό ήχο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα