cos_dr είπε:
...Αλλα τελος παντων, Αυτα σαν σκεψεις και φιλικα παντα.
επιμένεις να τοποθετείς το θέμα στο "χομπίστας vs επαγγελματία" το οποίο νομίζω ότι απάντησα την προηγούμενη φορά...
πάντα φιλικά ή εκφράζομαι λάθος (δεκτόν αν συμβαίνει) ή διαβάζεις βιαστικά (θεμιτό αλλά όχι για εξαγωγή συμπερασμάτων που αναπαράγονται)...
...Διαφορα παντως που δικαιολογει τα 100 ευρω.
Να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι σκοπός μου δεν είναι να κάνω επαγγελματικές μίξεις, αλλά να ακούω ένα σωστό ήχο σε αυτά που παίζω. Πιθανά στο μέλλον να παίξει και κάποια μίξη, αλλά σε εντελώς ερασιτεχνικά επίπεδα και όχι για επαγγελματική δουλειά.
Ερώτηση Β' : Έχετε να προτείνετε κάτι γύρω στα 150€ (άντε αν είναι κάτι που αξίζει πολύ ως 200)
σύμφωνα με τα παραπάνω και με τον χαρακτήρα μου και ως άνθρωπος που εδώ και καιρό βλέπω δεκάδες ανθρώπους γύρω μου να δουλεύουν ολόκληρη βδομάδα για 100€, το πρώτο πράγμα που θα έκανα (και έκανα), θα ήταν να σεβαστώ τα
δεδομένα που έθεσε και
αρχικά να κινηθώ σε αυτά τα όρια...
και ξεκινάμε από αυτό... εκτός της διαφοράς που σίγουρα έχουν από τα JBL, είσαι σίγουρος (όχι εσύ προσωπικά μόνο εννοείται) ότι τα M audio
δεν αξίζουν τα λεφτά που "ζητάνε"?
κατά την ίδια λογική, είσαι σίγουρος ότι (μια και απευθύνεσαι σε άνθρωπο με
μικρότερες απαιτήσεις και εμπειρία από σένα)
δεν τον καλύπτουν?
(όπως και φυσικά για το αν "ένας άλλος" θα μπορούσε να τα "
αξιοποιήσει" καλύτερα από σένα?)...
είσαι επίσης της παρακάτω άποψης του εύθικτου φίλου μας?
Ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει κατ' εμέ, θα είναι παιχνιδάκι που αργά ή γρήγορα θα το πουλήσεις.
ή του βιαστικού άλλου φίλου μας στο ίδιο θέμα, που παραθέτοντας μια εμπειρία του με κάποια μοντέλα M audio προ 15ετίας καταλήγει στο:
Με λίγα λόγια πεταμένα λεφτά τα maudio . :'(
και όταν του απάντησα
ποια m audio? γιατί έτσι που το γράφεις απλά "τρολάρεις" απαίδευτα μια εταιρεία και όλα τα "φθηνά" της μοντέλα...
επίσης είσαι τόσο σίγουρος ότι "φταίνε" τα ηχεία για το αποτέλεσμα της μίξης σου?
έχεις εξετάσει άλλους παράγοντες ξεκινώντας ας πούμε από την τεχνική σου κατάρτιση πριν "αφορίσεις" γενικώς και αορίστως? μήπως κάποιος άλλος δεν χρειαζόταν να τα "πετάξει"?
ΥΓ. οι προθέσεις μου παραμένουν οι καλύτερες αλλά θεωρείς ότι έχω άδικο?... ή γίνομαι δηκτικός πάλι?...
προς τιμήν του το έθεσε στη σωστή του διάσταση (γι αυτό και έσβησα άμεσα το σχόλιο μου)...
μη το κουράσω άλλο...
η σωστή επιλογή είναι συνάρτηση της πραγματικής ανάγκης... και καλό είναι και ο ερωτών κάθε φορά να είναι σαφής και οι ανταποκρινόμενοι να είναι προσεκτικοί στις απαντήσεις...
στην σύγχρονη αγορά ηλεκτρονικών συσκευών
δεν υπάρχει κατηγορία τιμής που να μη προσφέρει "καλές επιλογές" για ανάλογες ανάγκες...
συνολικά και από σήμερα και από πρόσφατες κουβέντες, τι να πω... πείστηκα... είναι τελικά θέμα "
νοοτροπίας" και όχι ασήμαντης τεχνικής κουβέντας με λάθη ή χωρίς ή σώνει και καλά ελιτίστικης στάσης κάποιου και των όποιων επιχειρημάτων του...
ΥΓ cos_dr παράδειγμα είναι το ποστ σου και ρητορικές ως πρόθεση τουλάχιστον οι ερωτήσεις... γενικά μιλάω...