Κι άλλος ανατρεπτικός!Έεεεετσ'... 8)spimav_z είπε:Παιδιά μπήκα κι εγώ στο πειρασμό...
ash - n3 hss - deluxe modern c neck (ebony)
Model: SDV14 by Spimav_z
Μας ξεφτίλισες! ;D ;Daudiokostas είπε:Τι χασμουρητά που είστε όλοι σας...... ;D
Και μετά συζητάτε για "....guitarists slowed innovation" και λοιπά.
Επισυνάπτω μόνο δύο (να μην σας τρομάξω) συντηρητικές ιδέες μου.
Αυτός είναι παίχτης. Οι περισσότεροι φτιάχνουμε χρωματικές συνθέσεις που ήδη πωλούνται. Κανένα νόημα να κάνεις custom τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα. Αυτός εδώ με τον Ιερώνυμο Μπος έγραψε.audiokostas είπε:Τι χασμουρητά που είστε όλοι σας...... ;D
Και μετά συζητάτε για "....guitarists slowed innovation" και λοιπά.
Επισυνάπτω μόνο δύο (να μην σας τρομάξω) συντηρητικές ιδέες μου.
Μη νομίζεις. Κι εγώ συντηρητικός είμαι.Jazzjoker είπε:Κώστα, είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των κιθαριστών είμαστε συντηριτικούρες όσο δεν παίρνει. Και μας αρέσει κι όλας. ;D
Εγώ πάντως είμαι μαζί σου...και το έχω αποδείξει στη πράξηaudiokostas είπε:Επισυνάπτω μόνο δύο (να μην σας τρομάξω) συντηρητικές ιδέες μου.
You are always on my mind που λεγε κι ο Πρίσλεης...... όταν κάθομαι και φτιάχνω αυτά.marathon είπε:Εγώ πάντως είμαι μαζί σου...και το έχω αποδείξει στη πράξη![]()
Χωρίς να παραβλέπω το artistic της υπόθεσης ομολογώ πως βρίσκω το project λίγο ανατριχιαστικό. Προσωπικά δεν είμαι φαν τον ανάγλυφων επιφανειών και δη των ανάγλυφων κιθαρών.marathon είπε:Τις περισσότερες που είχα στο μυαλό μου, τις έχω φτιάξει....Μία μου λείπει...Έχω 2 σώματα και κάθονται, έχω μπράτσο...έχω βρεί τον σκαλιστήρη, έχω φτιάξει τα σχέδια... και δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ :-[ 8)