Φτιάξτε τη δική σας Fender

geodimitri

Μέλος
Πόντοι
48
Πέτυχα τυχαία την παρακάτω σελίδα όπου μπορείς να σχεδιάσεις τη δική σου Fender.

Υπάρχει η επιλογή να φτιάξεις Tele ή Strat όπως επίσης J ή P Bass.

Καλή διασκέδαση!  8)

http://www.fender.com/american-design/

Έχουμε παρόμοια γούστα πάντως.  ;)

wallpaper_bg2_1920x1080.png

Ξέρω ξέρω...είναι ιεροσυλία ο διπλός στη γέφυρα αλλά τι να κάνω.  ;D ;D ;D

geodimitri είπε:
Έχουμε παρόμοια γούστα πάντως.  ;)

wallpaper_bg2_1920x1080.png

Ξέρω ξέρω...είναι ιεροσυλία ο διπλός στη γέφυρα αλλά τι να κάνω.  ;D ;D ;D
Όντως,παρόμοιες επιλογές!!Γενικά ακόμα και με Les Paul-οειδές να έπαιζα,πάλι maple fretboard θα ήθελα!  :)

Όντως ιεροσυλία,αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου άσχημο! 8)

Strat χωρίς scalloped neck είναι σαν γυναίκα χωρίς φαντασία....τι λες κι εσύ Βασίλη; ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Strat χωρίς scalloped neck είναι σαν γυναίκα χωρίς φαντασία....τι λες κι εσύ Βασίλη;
Το scallop είναι κάτι πολύ extra για μερακλήδες με ελαφρύ χέρι,του εραστή που λέμε! ;D

Το καλοκαίρι που θα χτυπήσω μια Schecter Loomis 7άρα,θα κάνω full scallop στη Strat μου!  ;)

Παιδιά ηρεμία. Διαβάζω scalloped, βλέπω διπλούς. Το έχετε πάρει στραβά το θέμα. ;D

Οσες φορές έχω παίξει με την scalloped του Malsmsteen την έχω κάνει ψώνιο. Φοβερή αίσθηση, μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι.Ισως κάποια στιγμή... :)

By the way....Bill, ξέρεις ποιός πρωτοέπαιξε με full scallped neck? O Mclaughlin, το 76. ;D

(σε τσιγγλάω, καλοπροαίρετα πάντα ;D)

pipityri είπε:
Οσες φορές έχω παίξει με την scalloped του Malsmsteen την έχω κάνει ψώνιο. Φοβερή αίσθηση, μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι.Ισως κάποια στιγμή... :)

By the way....Bill, ξέρεις ποιός πρωτοέπαιξε με full scallped neck? O Mclaughlin, το 76. ;D

(σε τσιγγλάω, καλοπροαίρετα πάντα ;D)
Και ο Blackmore νομίζω εκείνη την περίοδο,αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά! ;D

Μεγάλο όνομα ο Mchaughlin,αλλά τον βαριέμαι πολύ! ;D

Πιο πριν γινόταν σε λαούτα,από εκεί το ξεσήκωσε και ο χοντρούλης,όταν δούλευε σε Luthier Shop στη Σουηδία,το 1979-1980! :)

pipityri είπε:
Α, και νόμιζα ότι ο Blackmore ήταν "πρωτοπόρος" σ' αυτό.

Thanks pipityri!  :D

Με πρόλαβε ο Βασίλης!

Και ο Blackmore νομίζω εκείνη την περίοδο,αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά! ;D

Παιδιά ηρεμία. Διαβάζω scalloped, βλέπω διπλούς. Το έχετε πάρει στραβά το θέμα. ;D
Μα γιατί το λες αυτό Σπύρο;;;  :P ;D

pipityri είπε:
Οσες φορές έχω παίξει με την scalloped του Malsmsteen την έχω κάνει ψώνιο. Φοβερή αίσθηση, μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι.
Scalloped ή άταστη, ή του ύψους ή του βάθους. ;D ;D ;D

Πας για three neck guitar. Ένα Scalloped, ένα άταστο και ένα ..... φυσιολογικό. :D

Εγώ πάλι ούτε με Jumbo τάστα δεν μπορώ να παίξω.

Jazzjoker είπε:
Σε πάω κάργα! ;D ;D ;D

pipityri είπε:
ίσως βρείς αυτό ενδιαφέρον... :)
Αλιήτη, τον "έδωσες" κανονικά. ;D ;D ;D

Εχει πλάκα η συνέντευξη...don't believe everything you read in guitar magazines...πολύ γέλιο.Εν τούτοις, είναι ενδιαφέρον να ψάχνει κανείς τα κοινά στοιχεία ανάμεσα σε πράγματα τόσο διαφορετικά. Πολύ διδακτικό το βρίσκω.

pipityri είπε:
Εχει πλάκα η συνέντευξη...don't believe everything you read in guitar magazines...πολύ γέλιο.Εν τούτοις, είναι ενδιαφέρον να ψάχνει κανείς τα κοινά στοιχεία ανάμεσα σε πράγματα τόσο διαφορετικά. Πολύ διδακτικό το βρίσκω.
Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό και όντως εάν είμαστε ανοιχτόμυαλοι, μπορεί να μας διδάξει καινούρια πράγματα.  :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back