Φτιάξε τη δική σου Huber

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Ψάχνοντας τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας. Μου φάνηκε τρομακτική ιδέα (βέβαια κοστίζει κανα 3000 και θέλει και 3 εβδομάδες) αλλά...με τρώει ο κ@λ@ς μου

http://www.formentera-guitars.com/

μπείτε στο info...και τα λέμε

Κοιτα αν σκεφτεις οτι για να πας στη Μυκονο 3 εβδομαδες θες κανα ....25αρι χιλιαρικα ευρω  ;DΤΖΑΜΠΑ μου φαινεται το course & γλυτωνεις και τα ποτα μπομπες και την πολυκοσμια.. ;D ;D

Εχουν παει 2 φιλοι μου στο course αυτο και περασαν μια χαρα.

και έφτιαξαν όντως καλές κιθάρες (και ήταν και ο Huber ή είναι διαφημιστικό κόλπο?)

καλες ...τωρα κιθαρα που δεν ειναι bolt οn,μοιαζει με ψαροκασελλα (αντε στην καλυτερη περιπτωση ντιβανοκασελλα) με flame maple , φοραει κατι περιεργους μαγνητες (πως μου τους ειπαν να δεις...μαλακερς,μαμακερς.. ;D καπως ετσι...) & ΔΕΝ ειναι Fender ..ΠΟΣΟ καλη μπορει να ειναι? ;D ;D ;D

υ.γ.μια που ειδα "καλη" ηταν σαν PRS ενα πραμα.. :P 

Superfunk είπε:
καλες ...τωρα κιθαρα που δεν ειναι bolt οn,μοιαζει με ψαροκασελλα (αντε στην καλυτερη περιπτωση ντιβανοκασελλα) με flame maple , φοραει κατι περιεργους μαγνητες (πως μου τους ειπαν να δεις...μαλακερς,μαμακερς.. ;D καπως ετσι...) & ΔΕΝ ειναι Fender ..ΠΟΣΟ καλη μπορει να ειναι? ;D ;D ;D
αν όμως ΕΙΝΑΙ Huber και ΕΙΝΑΙ bolt-on όπως η δική μου?  ;D ;D ;D

PB120018.jpg

και με μονοπήνιο?  ;D ;D ;D ;D χώρια το σπλιτάρισμα των μαμάκερς  :D ;D :D ;D

PB120006.jpg

ενταξει εκει αρχιζει να θυμιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κιθαρα (και απο οτι θυμαμαι εχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ;D σκαλα και οχι την κουτσουρεμενη της Gibson ετσι δεν ειναι?) ;D

Superfunk είπε:
ενταξει εκει αρχιζει να θυμιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κιθαρα (και απο οτι θυμαμαι εχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ;D σκαλα και οχι την κουτσουρεμενη της Gibson ετσι δεν ειναι?) ;D
γιατρέ μου!!!  ;D ;D ;D αφού με ξέρεις, αν δεν θύμιζε κανονική κιθάρα δεν την αγόραζα!!!  :D :D :D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back