French Guitar Contest - Stel Andre

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Δε φταιω εγω που το χω ξεσκισει με τους διαγωνισμους.. Φταει οτι τους κανουν με φοβερα backing track και απλα δε μπορω να αντισταθω!! Νεο βιντεο για εναν Γαλλικο διαγωνισμο αυτη τη φορα. Ελπιζω να σας αρεσει!  :)

Ήσουν καταιγιστικός... :o

Φοβερές ιδέες και φοβερό παίξιμο.

Μπράβο και ελπίζω να υπάρχουν συχνά ωραίοι διαγωνισμοί έτσι ώστε να σε ακούμε!  :)

Edit: Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό Στέλιο!  :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν χρειάζεται να το δω για να καταλάβω ότι είναι φοβερό το entry.Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.Μου αρέσουν πολύ επίσης και τo background πίσω.Πολύ καλό και το tapping.H ernie ball musicman άλλο πράμα.Με εντυπωσίασε επίσης το κλείσιμο.Είναι και το μέλος ledition divine σ'αυτό το διαγωνισμό όποιος θέλει τον τσεκάρει.Περιμένουμε κι'άλλες συμμετοχές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δε φταιω εγω που το χω ξεσκισει με τους διαγωνισμους.. Φταει οτι τους κανουν με φοβερα backing track και απλα δε μπορω να αντισταθω!! Νεο βιντεο για εναν Γαλλικο διαγωνισμο αυτη τη φορα. Ελπιζω να σας αρεσει!  :)

Πολυ ωραίο solo φίλε, μου άρεσε πάρα πολύ, καλή επιτυχία!!! κσι μην αντιστέκεσαι  ;D

τώρα που το ξανά ακούω μ'αρέσει πολύ stel δες  το topic με την συμμετοχή σου στον mayones contest και waves of shred όταν μπορέσεις... ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P

Τέλος.Δηλώνω πιστός... :)

Υ.Γ.Δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός πως τα σχόλια στα clips που ανεβάζεις είναι λίγα αναλογικά προς την ποιότητα τους ...Μη μπώ τώρα σε συγκρίσεις,δεν έχει νόημα.

Ταπεινότατη προσωπική μου γνώμη.

Grey είπε:
Τέλος.Δηλώνω πιστός... :)

Υ.Γ.Δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός πως τα σχόλια στα clips που ανεβάζεις είναι λίγα αναλογικά προς την ποιότητα τους ...Μη μπώ τώρα σε συγκρίσεις,δεν έχει νόημα.

Ταπεινότατη προσωπική μου γνώμη.
θες να πεις πως ότι και να πουν τα σχόλια είναι λίγο ?

Συγχαρητήρια για το top 50 το άξιζες...τώρα πρέπει οι διαγωνιζόμενοι του top 50 να κάνουν ένα δικό τους βίντεο 3 λεπτών με δικό τους backing track ?

Ευχαριστω πολυ! Ναι, τωρα πρεπει οι 50 να συνθεσουν ενα κομματι η να παιξουν πανω απο ετοιμο royalty free backing track. Εγω γραφω ενα και ευελπιστω αυριο να το χω ετοιμο. Θα δειξει. Μου αρεσει παρα πολυ αυτο που ετοιμαζω.. Εχει ενεργεια μεσα.. Μακαρι να αρεσει και σε σας! Stay tuned!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back