- Πόντοι
- 36
Αναμένοντας το νέο στουνδιακό εξοπλισμό-κάρτα ήχου και καινούριο DAW είπα να δοκιμάσω τα υποσυστήματα του στούνδιο Παράγκα.
Μια κι όξω εγγραφή 2 κιθάρες και ένα μπάσσο- Τέρρυ απολύεσαι Grin
Καμιά επέμβαση μίξη ή προσθήκη εφέ, χωρίς μετρονόμο γιατί δεν ξέρω να ορίσω το τέμπο, αν κάποιο καλό παλουκάρι ημπορεί να με είπει ταχύτητα και τέμπο θα του ήμουν ευγνώμων, αλλά μέχρι εκεί, μη με ζητήσει λεφτά Cheesy
Οι κιθάρες γράφτηκαν στον αναβαθμησμένο blues junior 3 με τις ίδιες ρυθμίσεις στον ίδιο μαγνήτη τον νεκ σε πολύ χαμηλή ένταση και το σήμα πέρασε από το εκπληκτικό SHURE PG58-XLR-B Cool Tongue των 80,00 γιούργιωνε.
Το μπάσσο καρφί στη κάρτα.
Πρόκειται περί τμήματος άσθματος που θα βγει εν καιρώ λαίμαι αγχωμένοι μου θαυμασταί λαίμαι.
Πρώτη εγγραφή στα North Paraga Stundios λαίμαι
Τα γυρίσματα του οβίνδεον έγιναν το περασμένο ΣΚ εις το Άσπεν
Παρατηρήσεις, επικρίσεις, σχόλια, δεκτά, μόνο αν είναι επαινετικά Tongue
Παρατηρήσεις, επικρίσεις, σχόλια, δεκτά, μόνο αν είναι επαινετικά
Μια κι όξω εγγραφή 2 κιθάρες και ένα μπάσσο- Τέρρυ απολύεσαι Grin
Καμιά επέμβαση μίξη ή προσθήκη εφέ, χωρίς μετρονόμο γιατί δεν ξέρω να ορίσω το τέμπο, αν κάποιο καλό παλουκάρι ημπορεί να με είπει ταχύτητα και τέμπο θα του ήμουν ευγνώμων, αλλά μέχρι εκεί, μη με ζητήσει λεφτά Cheesy
Οι κιθάρες γράφτηκαν στον αναβαθμησμένο blues junior 3 με τις ίδιες ρυθμίσεις στον ίδιο μαγνήτη τον νεκ σε πολύ χαμηλή ένταση και το σήμα πέρασε από το εκπληκτικό SHURE PG58-XLR-B Cool Tongue των 80,00 γιούργιωνε.
Το μπάσσο καρφί στη κάρτα.
Πρόκειται περί τμήματος άσθματος που θα βγει εν καιρώ λαίμαι αγχωμένοι μου θαυμασταί λαίμαι.
Πρώτη εγγραφή στα North Paraga Stundios λαίμαι
Παρατηρήσεις, επικρίσεις, σχόλια, δεκτά, μόνο αν είναι επαινετικά Tongue
Παρατηρήσεις, επικρίσεις, σχόλια, δεκτά, μόνο αν είναι επαινετικά

Τελευταία επεξεργασία από moderator: