Ηθελα να το πω και εγώ ότι μου κάνει εντύπωση που σε αντίστοιχες συζητήσεις με κόσμο που θα 'έπρεπε' να ξέρει περισσότερα για τέτοια ζητήματα ακούγονται καταπληκτικές κοτσάνες και το επίπεδο είναι ...ποιός έχει πρόσβαση, ποιός είναι κοντά στα λεφτά και κάτι τέτοιες αηδίες.
Φυσικά δεν μιλαω για το φιλικό και επαγγελματικό μου περιβάλλον.(μμμ)
Πάντως, δυστυχώς, δεν αρκεί αυτό.
Αυτοί που διαφωνούν έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα....ποιός θα πρωτοφάει...και δεν είναι καθόλου βλάκες.....ατάλαντοι και μαλ___ είναι.
Εμείς απλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε αλλά και να είχαμε θέλω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου που είναι γύρω από τον ήχο και τη μουσική και γενικά άνθρωποι με κάποιο 'ταλέντο' (έστω και μικρό) σε οποιαδήποτε τέχνη ή επιστήμη δεν μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες.
Πεϊπουτσάκι αθλητικό!
Aς πούμε ότι το 21% ΦΠΑ παίζει. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Όχι. Απλά πράγματα.
Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τον εξόπλισμό απ'έξω, θα βγούμε και στους δρόμους... αλλά αυτά δεν μας λύνουν το πρόβλημα.
Χρειάζεται αλλάγή συμπεριφοράς από όλους.
Και κάτι για τους έμμεσους φόρους, όπως ο ΦΠΑ.
Είναι ο πλέον κοινωνικά άνισος φόρος αφού είναι ίδιος για όλα τα εισοδήματα.
Σε αντίθεση με αυτό, η Ελλάδα είναι από τις λίγες (δεν είμαι σίγουρος εάν είναι και η μόνη) χώρες στην ΕΕ που δεν έχει φόρους ιδιοκτησίας. Απλά γιατί αυτοί που έχουν ιδιοκτησία (μιλάμε για μεγάλα μεγέθη) δεν θέλουν να πληρώσουν φόρο. Και στη Αμερική, ας πούμε, όλοι πληρώνουν αδιαμαρτύρητα.
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τέτοια αστεία παραδείγματα, όχι μόνο για τη φορολογία.
Δεν τα φτιάχνουν και δεν τα δημοσιεύουν.....
Εάν κάποιος θέλει να έχει τη συνείδησή του καθαρή, δηλαδή να μην παίξει αυτό το παιχνίδι έστω κάνοντας τον αδιάφορο, πάει σε κάποια καλύτερη χώρα...δύσκολο αλλά έτσι πρέπει να τους ξηγηθούμε γιατί εδώ χανόμαστε.
Για να μείνουνε μόνοι και να τα φάνε όλα; Δεν ξέρω...
Κώστας