Φωτογραφία και βάψιμο για το Korg M1

Παστίτσιός

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ψάχνω φωτογραφία υψηλής ποιότητας-ανάλυσης-μεγέθους για το KORG M1.Δηλαδή να δείχνει όλη την επιφάνεια από πάνω τόσο καθαρά που να φαίνονται ξεκάθαρα τα νούμερα-γράμματα κ.λ.π. επάνω στην επιφάνεια του οργάνου και αν είναι δυνατόν να είναι και πραγματικού μεγέθους η φωτό,ανάλογη του οργάνου(και από πάνω και από πίσω)!

Υπάρχει πουθενά τέτοια φωτό,ξέρει κανείς ? επίσης μπορεί κανείς να τραβήξει από το Μ1 τέτοιες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και να τις δώσει μέσω διαδικτύου ?

Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα!  :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ, τί υλικό βαψίματος χρησιμοποίησε (σπρέυ ? αν ναί τί ακριβώς?) και αν θέλει να μας αναλύσει την εμπειρία του για να δούμε τί να προσέξουμε και τον τρόπο βαφής !  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
..σου κάνει;

M1.jpg

axtarmas είπε:
Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα!  :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ, τί υλικό βαψίματος χρησιμοποίησε (σπρέυ ? αν ναί τί ακριβώς?) και αν θέλει να μας αναλύσει την εμπειρία του για να δούμε τί να προσέξουμε και τον τρόπο βαφής !  :)
Επειδή...εμείς...τις κιθάρες μας που τις βάφουμε και τις τρίβουμε...εάν τις βάψουμε στραβά, τις ξανατρίβουμε και τις ξαναβάφουμε, αλλά στο κάτω-κάτω...όταν τις χαλάσουμε τις πάμε στον Κακανιάρη...σκέψου ότι δεν υπάρχει Κακανιάρης για να βάφει synths... 8)

Αφου ηδη το εχεις το M1, γιατι δεν το τραβας εσυ μερικες pics?

Waterfall-K είπε:
Αφου ηδη το εχεις το M1, γιατι δεν το τραβας εσυ μερικες pics?
Επειδή δεν έχω καλή φωτογραφική μηχανή που να τραβάει τόσο καλά και δεν γίνεται τίποτα !

Δηλαδή marathon λές να μην κάνουμε κάν την προσπάθεια να το βάψουμε όσοι ενδιαφέρονται ?

axtarmas είπε:
Δηλαδή marathon λές να μην κάνουμε κάν την προσπάθεια να το βάψουμε όσοι ενδιαφέρονται ?
Eάν δεν το έχεις ξανακάνει...λέω ότι έχεις 95-99% πιθανότητες να το χαλάσεις και -ατυχώς- δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν μετά.

Δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις να το βάψεις...

axtarmas είπε:
Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα!  :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ...
Κατι σαν τα synths του Marcus Brown δηλαδη, ενος απ'τους πληκτραδες της Madonna:

6c7ae35c9b31b351699eb6d074e6f9c3.png

c699ad4f55503a82e95534e527536a2e.png

0146e7218c1592537f474ca677562c0b.png

(στα δεξια ο Bruce Forat, ο υπευθυνος για τη "μεταμορφωση" των synths)

d0d8976fe544d1953abbbe5a32fc38ec.png

32e167844289fa4f0a9652d070a40c6f.png

6b4de8c3224ec20705f519d29d3aafe6.png

d8d930d1b3fcc5962b721ae5f4a50b78.png

Ριξε κι ενα ματι στο site του Forat να δεις αλλα customized synths, που ξερεις, μπορει να εισαι ενας απο τους επομενους πελατες του... :P

http://www.forat.com/service/

marcus_brown.png

Καλησπερα και απο μενα.

ρε παιδια κατι που μου εκανε εντυπωση: τι ειναι αυτο το roland που εχει αναμεσα στα synthia o marcus ???

οσο αφορα τον φιλο που θελει να βαψει το Μ1 προσφατα ειχα ανοιξει θεμα στην art of colour αν θελει διευκρινησειs αs μου στειλει π.μ. 8)

foxxx είπε:
ρε παιδια κατι που μου εκανε εντυπωση: τι ειναι αυτο το roland που εχει αναμεσα στα synthia o marcus ???
Αυτο σου εκανε εντυπωση? ??? Ειναι το μονο που αφησε "αβαφο" :P

Ειναι το "μαυρο προβατο" του setup του, ;D και δεν ειναι αλλο απ'το V-Synth XT.

vsynthxt.jpg

Waterfall-K είπε:
Αυτο σου εκανε εντυπωση? ??? Ειναι το μονο που αφησε "αβαφο" :P

Ειναι το "μαυρο προβατο" του setup του, ;D και δεν ειναι αλλο απ'το V-Synth XT.
μαλιστα αν και ειδα οτι εχει το παλιο v synth.

Sorry, οι φωτος ειναι απο την tour της Madonna το 2006, τοτε βγηκε και το SH-201. 8)

Εκπληκτικές φωτογραφίες !!! Λευκό χρώμα λοιπόν.Κάτι μου λέει ότι το Μ1 σε λευκό θα είναι...θεικό !  ;D

axtarmas είπε:
Κάτι μου λέει ότι το Μ1 σε λευκό θα είναι...θεικό !  ;D
Θα ειναι, αν το "βαψιμο" το αναλαβει καποιος Pro σαν τον Forat. Μην το αρχισεις τωρα με κανενα ασπρο σπρευ και του αλλαξεις τα φωτα.  :P

Θα μου πεις που να βρεις καποιον σαν τον Forat στην Ελλαδα. Ιδεα δεν εχω, με ενδιαφερει και μενα παντως το θεμα.

Waterfall-K είπε:
Sorry, οι φωτος ειναι απο την tour της Madonna το 2006, τοτε βγηκε και το SH-201. 8)
ναι 2006 πρεπει να βγικε τρομαρα μου και μαρεσει που ειμουν και κατοχος του  ;D

παραθετω 2 φωτο απο το M1 που αγορασα.(σημερα εφτασε !!!)το καθαρισα(αν και ηταν αψογο)ισως ενα απο το πιο καλοδιατηρημενα M1.

DSCF0510.JPG

DSCF0515.JPG

καλοριζικο και καλοπαιχτο φιλε σε καλη κατασταση φαινεται

servise εχει κανει?

δε γνωριζω για service αλλα μπορω να μαθω.ειναι πραγματικα σε πολυ καλη κατασταση...γνωριζεις καποιον για service στη β.Ελλαδα?(μενω Βόλο).

ρωτα πρωτα να μαθεις μπας και εχει γινει καποιο προσφατο servise αλλα απο β.Ελλαδα υπαρχει bon studio που ειναι και γενικος αντιπροσωπος της korg στην Ελλαδα.διαφορετικα να σου απαντηση ο neeq που ειναι και αυτος απο τα μερη σου αν ξερει καποιον τεχνικο.

;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back