For the Love of God by latinangelgr

• Thread starter Thread starter latinangelgr
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
L

latinangelgr

Guest
Έκανα μια προσπάθεια να παίξω το For the Love of God tou Steve Vai...Σε καμια περίπτωση δεν ακουμπά την original ηχογράφηση του Θεού !!!!!...είναι παιγμένο με pocket pod, Ibanez Jem 7VWH kai molley bad Horsey II.

Ακούω σχόλια σας.

Last edited:
Πολύ καλός, μπράβο και με έμφαση στην λεπτομέρεια! Μερικές επισημάνσεις δευτερεύουσας σημασίας: ο ήχος ήταν αρκετά μπάσος και στις γρήγορες φράσεις με το wah [3:35] μην "παίζεις" όλη την διαδρομή στο πετάλι [κράτα το στις μεσαιο - πρίμες συχνότητες όπως ο Vai, εξάλλου πρέπει να ρυθμίζεται η διαδρομή στο Bad Horsie II έτσι δεν είναι;]. Και πάλι πολύ καλή προσπάθεια, εξαιρετική εκεί που μετράει [στα δάκτυλα;)], αν το έγραφες με λάμπα θα "έσπερνε".

ευχαριστω για τα καλα σου λογια, εχει 8 μηνες που ασχολουμαι με την ηλεκτρικη κιθαρα ( ως τωρα ακουστικη μελετουσα)...οσον αφορα για το Wha pedal εχει 1 μηνα που το αγορασα, δεν εχω ξαναπαιξει...παντως σ'ευχαριστω και για τα σχολια σου οσον αφορα τον ηχο. Ακομα ειμαι στο ψαξιμο για να κανω μια σωστη ηχητικα ηχογραφηση.

Αγγελος

εχει 8 μηνες που ασχολουμαι με την ηλεκτρικη κιθαρα
:o Θα πρεπει να μελετησες πολυ. Ζηλευω την υπομονη και την επιμονη σου... και το παιξιμο εννοειται  ;).

Πολύ Δυνατός...αλλά δεν κατάλαβα ??? 8 μήνες έκανες να το παίξεις?? ;) Πλάκα κάνω....χαράς το κουράγιο σου λέω

spiros69 είπε:
Πολύ Δυνατός...αλλά δεν κατάλαβα ??? 8 μήνες έκανες να το παίξεις?? ;) Πλάκα κάνω....χαράς το κουράγιο σου λέω
Ο λογος μεταπηδησης στην ηλεκτρικη ειναι αυτο το κομματι...8 μηνες εχει που αγορασα ηλεκτρικη κιθαρα

Παρα πολυ καλη προσπαθεια! μπραβο!.....αν και θα ηθελα να σε ρωτησω τι settings εχεις για τον ηχο που χρησιμοποιεις η αν μπορεις να μοιραστεις το Patch μαζι μας, αν και πιστευω ηθελε λιγα πριμα για να μιαζει περισσοτερο στου vai.

edit* παντος πολυ καλο και το pocket pod δεν ηξερα οτι κανει τοσο καλει δουλεια! μαλον θα παρω ενα για της μετακινησεις :P

Πολύ ωραίο και με πολύ ωραία αίσθηση στο αργό μέρος...(πράγμα όχι τόσο εύκολο όσο φαίνεται)

OlvaR είπε:
Παρα πολυ καλη προσπαθεια! μπραβο!.....αν και θα ηθελα να σε ρωτησω τι settings εχεις για τον ηχο που χρησιμοποιεις η αν μπορεις να μοιραστεις το Patch μαζι μας, αν και πιστευω ηθελε λιγα πριμα για να μιαζει περισσοτερο στου vai.

edit* παντος πολυ καλο και το pocket pod δεν ηξερα οτι κανει τοσο καλει δουλεια! μαλον θα παρω ενα για της μετακινησεις :P
Δεν χρησιμοποιησηα καποιο customized patch..χρησιμοποιησα το modern hi gain patch του pocketpod με τερμα το drive και το volume. Οσον αφορα για τα περισσοτερα πριμα, συμφωνω, απλα δεν ξερω ακομα καλα τις ρυθμισεις για ηχογραφηση και τον τροπο με τον οποιο μπορω να βαλω equalizer στο pocket pod. την ηχογραφηση την εκανα με το cool edit 2.1. ...το χρησιμοποιησα απλα σαν τετρακαναλο!!....απλα στο ενα καναλι εβαλα το backing track και στο αλλο ηχογραφησα την κιθαρα.

longshadow είπε:
Πολύ ωραίο και με πολύ ωραία αίσθηση στο αργό μέρος...(πράγμα όχι τόσο εύκολο όσο φαίνεται)
Συμφωνω απολυτα 200%..ποιο πολυ χρονο μου πηρε να μαθω τα αργα μερη παρα τα γρηγορα!!!!

Πολύ καλή προσπάθεια!

Το μόνο που θα πρότεινα να βελτιώσεις είναι το vibrato με το tremolo

To tremolo einai megalh "Istoria" kai poly ypotimimeni apo pollous...sigoura xreiazetai meleti to olo thema..thanks

έχει κανείς να μου δώσει κάποιο καλό patch ( για pocketpod)  gia vai shreddo-κατάσταση??? ή έστω κάποιες ρυθμίσεις για ενισχυτή?? ( έχω το peavy VK112 valveking 50watt)??? για το Pocketpod to xreiazomai gia τυχόν ηχογραφήσεις όπως αυτή που έχω κάνει upload εδω!

ακούω τις προτάσεις σας!

Η Line 6 έχει ένα site με patches (δύν 8υμάμαι ποιό ακριβώς).

Όλο και κάποιο θα έχει καλό ήχο  ;)

Για έλεγξε αν σου κάνουν κάποιοι από αυτούς τους ήχους [gearbox δεν χρησιμοποιείς;]. Κάπου έχω και άλλους - βέβαια μπορείς να κατεβάσει και από το Guitar Port Online [απλά άφησε το Gearbox να συνδεθεί].

Trending...

Νέα θέματα

Back