xristosx είπε:λοιπόν πρώτη΄σχεδόν σοβαρή απόπειρα ηχογράφισης.Θα ήθελα όλες τις συμβουλές που μπορείτε να δώσετε καθός και αν κάποιος ίσως μπορούσε να του προσθέσει drums έτσι για να το ακούσω απλός ''ολοκληρομένο''.ευχαριστώ
να στε αυστηροι!
πρώτα απ όλα ευχαριστώ για τη βοήθεια σας...αυτά με τις στάθμες και το κοκκινίζουν δεν τα κατάλαβα.Η αλήθεια είναι πωςήθελα έναν ποιο καθαρό ήχο.Μπορειτε να αναφέρετε τα παιχτικά λάθη:
Μήπως να το γύριζαν στη πρέφα?...Wow! είπε:Και εγώ σας ευχαριστώ. Οι θόρυβοι που ακούγονται στο βάθος είναι ο πεθερός μου που παίζει τάβλι με έναν άλλο συνταξιούχο.
JustStayDown8800 καλώς ήλθες το noiz. Μην κάνεις σαν γεροντοκόρη.JustStayDown8800 είπε:Τι μπουρδα ειναι αυτη;;; ΣΚΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!!!
Τρια γελοια και φυσικα καθολου πρωτοτυπα chords που παιζουν σε ολοκληρο το ... "τραγουδι". Καθολου συναισθημα, υπερβολικη παραμορφωση, και γενικα ενα μπαχαλο... -99999/10 (μειον 99999 στα 10).
Φιλε παρατα την κιθαρα οσο ειναι καιρος.
Χμμμ εχεις δικιο, το παρακανα...harilatron είπε:JustStayDown8800 καλώς ήλθες το noiz. Μην κάνεις σαν γεροντοκόρη.
Έχεις 4 (στα 4) επιθετικά posts (και τώρα υποψιάζομαι ότι θα γράψεις εναντίον μου το 5ο ;D )
Υπάρχει και ευγενικός/εποικοδομητικός τρόπος για να κάνεις κριτική.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!JustStayDown8800 είπε:Τι μπουρδα ειναι αυτη;;; ΣΚΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!!!
Τρια γελοια και φυσικα καθολου πρωτοτυπα chords που παιζουν σε ολοκληρο το ... "τραγουδι". Καθολου συναισθημα, υπερβολικη παραμορφωση, και γενικα ενα μπαχαλο... -99999/10 (μειον 99999 στα 10).
Φιλε παρατα την κιθαρα οσο ειναι καιρος.
Οτι ειναι λειψο, ειναι. Οπως ειπα, δεν ειναι δικο μου το τραγουδι. Απλα το ηχογραφησα επειδη το ζητησε ο xristosx. Να ειμαι ειλικρινης, βαριομουν να γραψω το μπασο. Βαριομουν βασικα να παω να το φερω (3 μετρα μακρια μου ειναι...)... ;Dtrigga είπε:Ιγνα μερα και γιο καταρχην.Οπως βλεπεις το δωρακι του το πηρε ο φιλος μας με το aggressive mode.Αντε σιγα σιγα και για χειροτονια.
ChRiStheGuitarMaster Καλη προσπαθεια αλλα παλι ειναι λειψο.Αφου εκανες την προσπαθεια δεν εβαζες και κανα μπασσο?Καμμια αλλαγη στα τυμπανα κτλ.?Το σολο σου επισης μπορουσες να το παραλειψεις ή να παιξεις και κατι πιο βατο στα κυβικα σου γιατι τωρα φαινεται ασχημο.
Ξυπνησα απο ξενυχτι και βαριομουν... ΤΟΣΟ πειραζει; Ουτως η αλλως το αποτελεσμα ειναι καλο (οπως και το σολο που δεν καταλαβαινω γιατι δεν σ'αρεσει - τι μουσικη ακους αληθειαtrigga είπε:χεχ με αυτη τη λογικη γιατι το κανες τοτε βρε Chris Fetas?Αφου γενικοτερα βαριεσαι και δεν εισαι σε mood ωστε να δουλεψεις άλλων δουλειες τι το κανεις?Αυτο που λες τωρα ειναι χαζό, σκέψου το λιγο...
Απλα δεν καταλαβαινω γιατι μια απλη, προχειρη μεν, καλη δε, δουλεια σου φαινεται τοσο ασχημη. Την ηχογραφησα απλα για να ακουσει ο xristosx πως θα ηταν το τραγουδι του αμα ειχε και ντραμς (προσθετοντας και σολο στο τελος).trigga είπε:Τεσπα μπραβο εκανες καλη πρωινή συναδελφικη μαστορια.Αστο εδω.Καλη συνεχεια.....