Τον screamer η αληθεια ειναι οτι ειναι ευκολο να τον ακουσω (μιας που ανεφερα οτι δεν ειμαι απο Αθηνα) στον Τσελιο και θα το κανω.Για τους αλλους ριχτε φωτα.Κατι αλλο.Σε περιπτωση που επιλεξω Engl και εφοσον δεν εχει Footswitch.
Αν ειπα καμια μ@μ@κία μη γελαστε παρακαλω.Ειμαι ασχετος με οτι εχει σχεση με εφφε , midi controllers κλπ.Στο νοιζ διαβασα καπου οτι το FCB 1010 μπορει να κανει και αυτην τη δουλεια.
Για footswitch τι προτεινετε;Το Z5 ή μεγαλυτερο Z(π.χ.12) MIDI Footswitch(αν ταιριαζει);Μηπως μπορω να ελενχω ολες τις λειτουργιες του ενισχυτη με ενα MIDI Foot Pedal σαν το Behringer FCB 1010;Αν ναι και εφοσον αυτο δεν επιρεαζει γενικα τον ηχο του ενισχυτη..... δεν ειναι προτιμοτερο , αφου και πιο φθηνο ειναι (απο Z5> και θα μου μεινει αργοτερα αν παρω κανα πεταλι ή καμια εφφεδιερα;Το μονο αρνητικο οτι θα πρεπει να αγορασει το footswitch εξτρα, αν το χρειαζεται βεβαια.
Αν ειπα καμια μ@μ@κία μη γελαστε παρακαλω.Ειμαι ασχετος με οτι εχει σχεση με εφφε , midi controllers κλπ.Στο νοιζ διαβασα καπου οτι το FCB 1010 μπορει να κανει και αυτην τη δουλεια.