Fernandes Precision 1977 - 33.5'' scale ???

petersp είπε:
Να πω οτι ο ηχος ειναι ξερος εντελως, οτι εβγαλε το μπασο απο την καρτα ηχου κατευθειαν στο Cubase - ουτε Eq ή κομπρεσσορες, τιποτα απολυτως. Απο χορδες εβαλα Ernie Ball 45αρες, συνηθως βαζω 40αρες αλλα λογω του μικροτερου scale ειπα να βαλω 45αρες. Κακως τελικα γιατι η αισθηση ειναι κανονικου scale.

Θοδωρη απο βαρος δεν μπορεσα να βγαλω ακρη, μια μου εδειχνε 3,5 μια 5. Πρεπει να ειναι 4 - 4,5 κιλα, ψιλοβαρυ για Precision αλλα οχι για μπασο. Ελαφρυ παντως δεν το λες...
Μια χαρά ειναι Πετρο μου .Θα ψάξω να βρω ακριβώς το ίδιο .Είναι αστέρι  8)

Πέτρο ζυγίσου χωρίς το μπάσο και μετά ανέβα με το μπάσο.

Ο ήχος πολύ καλός και μάλιστα καρφί.

Άντε μεγειές και πάλι.

Αυτο εκανα Παυλε, αλλα μπερδευεται η ζυγαρια...! Μαλλον λογω κεντρου βαρους?

Καλορίζικο και εμένα.

Το μπασάκι είναι «τούμπανο» και ο παίκτης εξαίρετος  8)

petersp είπε:
Αυτο εκανα Παυλε, αλλα μπερδευεται η ζυγαρια...! Μαλλον λογω κεντρου βαρους?
Πάλι έβαλες κιλά; :P

Χριστουγεννα βλεπεις ητανε, φαγαμε κατιτις παραπανω! Χαχαχα! Ευχαριστω απαντες για τα καλα σας σχολια!

Δε μου λες. Οι τρύπες στη γέφυρα είναι για το "τασάκι"; Το έχεις;

Τα σιδερικα και το thumb rest δυστυχως λειπουν. Ειναι στο προγραμμα, απλα θελω να ειναι και λιγο relic. Καποια στιγμη θα μπουν. Οι τρυπες ειναι ετοιμες παντως!

petersp είπε:
αλλα λογω του μικροτερου scale ειπα να βαλω 45αρες. Κακως τελικα γιατι η αισθηση ειναι κανονικου scale.
Έλεος ρε συ Πέτρο. Για μισή ίντσα; Ούτε που θα το καταλάβαινες αν δεν το διάβαζες.

Από την άλλη (βαριέμαι να ανοίξουμε πάλι κουβέντα για αυτά) γιατί που να πάρει, το ψυχολογικό μου αυτί ακούει το πριμαροhonkiness συνήθως από τα p-bass με maple μπράτσα;

Έπρεπε να μας ταίσεις και λίγο p-bass με rolled-off το tone.

Να το χαίρεσαι.

Θα σας ταισω, το οφειλω αλλωστε οπως επισης και πενατο Precision (ο ορισμος του rock μπασου κατ εμε!). Την μιση ιντσα την πηρα χαμπαρι οταν μετρουσα για την γεφυρα μηπως της αλλαζα λιγο θεση πριν βρω την λυση για την εξαγωγη των σπασμενων βιδων. Αν δεν μετρουσα ειμαι σιγουρος πως δεν θα το επερνα ποτε χαμπαρι! Και απ οτι βρηκα απο καταλογους στο net ολα τα γιαπωνεζικα του 70 ειναι με αυτο το scale.  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back