Ο SF τα λέει πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποιον
Μark. Yπόψιν ότι ΗΔΗ παίζω σε στέρεο με έναν Μarshall JTM30 τσιταρισμένο μέχρι εκεί που ξεκινάει το power amp dist…
Hiwatt έχω έναν που μπορώ να τσιμπήσω αμέσως, ένα κόμπο Custom 50 1x12, handwired από τα 80s, αλλά δυστυχώς όχι τον υπέροχο με τα 4 γεφυρώσιμα inputs αλλά με 2. Έχω παίξει πολύ και με τα δυο είδη και ο 4-inputter είναι Α-ΠΙ-στευτος, όμως ο 2-inputter μου αρέσει πολύ λιγότερο από τον all-time classic Twin. Για τους... αγαπημένους μου τα ξέρω αλλά παίζουν σχεδόν πάντα με PA και monitors.
Mε τον
Kustom που αναφέρθηκε έχω επίσης παίξει πολύ και είναι θαυμάσιος αλλά... γκραντζάρει... (πού πουλάνε αυτιά ρε παιδιά; ;D ;D)
Koμπρέσσορα έχω και πολύ καλό μάλιστα, τον καινούργιο της
Visual Sound (για χάρη του απέρριψα – ΠΑΝΤΑ μετά από δοκιμές – τέρατα όπως τον Black Finger, Keeley και Τοne Press). Και βέβαια μου άρεσε πάρα πολύ Νίκο, αλλά σε λάιβ δεν ξέρω τι θα έκανε. Σκέψου ότι το gain της προενισχύτριας που χάνεις, το ξαναπαίρνεις από το «σπρώξιμο» των λαμπών του Black Finger (αλήθεια, βλέπω ότι τον πουλάς, γιατί
Eν πάσει περιπτώσει, θα τον αποκτήσω κι εγώ τελικά σε καμιά δεκαριά μέρες, ανεξαρτήτως ενισχυτή. Πάντα τον απέρριπτα λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας, αν και τις δεκάδες φορές που έχω παίξει μαζί του πάντα με ενθουσίαζε.
Τον 50ρη
Mesa Express τον έχω δοκιμάσει, όπως και το μικρό του αδελφάκι, και μάλιστα είχα γράψει κι ένα κατεβατό στο φόρουμ για αυτόν πριν από ένα χρόνο περίπου. Είναι πολύ ωραίος αλλά πάνω από το μπάτζετ μου, και όπως είπα δεν κυνηγάω 68 διαφορετικές λειτουργίες αλλά κυρίως ένα άψογο καθαρό κανάλι για τα πετάλια μου...
Τέλος, δεν νομίζω ότι θα του αρέσει καθόλου του άλλου κιθαρίστα να παίζω με 2 από τα 12ρια του... Δεν έχω κοιτάξει τις συνδεσμολογίες αλλά όταν παίζουμε, θέλουμε πάντα να έχουμε καλή στερεοφωνική εικόνα, κι εκείνος παίζει μεν με 4x12 αλλά κι εγώ παίζω σε στέρεο!
Τελικό κρατούμενο μέχρι στιγμής, ο Reissue Twin ή αν μου τη δώσει, ο 50ρης κόμπο HiWatt. Οι υπεραγαπημένοι μου
Ampeg V2 και V4 των 70s είναι άλλο ενδεχόμενο, αλλά τώρα δεν μπορώ να τους βρω πουθενά. Σκέφτηκα επίσης και την ολοκαίνουργια κεφαλή της Orange...
http://www.thomann.de/be/orange_or50.htm ... αλλά ενδείκνυται για crunch & έχω κολλήσει με 6L6 ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε... μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα να ξαναανταμώσουμε αυτές κι εγώ.
To be continued - stay tuned!