fender tele 52 japan sound test

doubletrouble

Μέλος
Πόντοι
78
Ακουστε ενα κλιπακι με την καινουργια μου telecaster japan,μαγνητες fender usa vintage--->Τech 21 sansamp Βlonde pedal--->behringer digital reverb pedal--->sound card m-audio audiophille 2496--->cubase

πως την ακουτε?

http://www.box.net/index.php?rm=box_mp3_player_run&id=f_260634942&name=new%20tele.mp3&myfiles=1

Ξεκιναω με θεση Bridge μετα το πρωτο λεπτο middle και μετα το 01:28 neck...

Vodkapower είπε:
ωραίο παίξιμο!!!! :D
πλακα μου κανεις? που το ειδες το ωραιο παιξιμο...οτι ναναι επαιζα...

τεσπα....για τον ηχο σχολια!

Γειά σου ρε μετριόφρων!!!

Για τον ήχο τι να σου πω ας μηλίσουν οι έμπειροι...

Δεν έχω παίξει και με πολλές tele(1 μόνο ή 2 δεν θυμάμαι)..

doubletrouble είπε:
πλακα μου κανεις? που το ειδες το ωραιο παιξιμο...οτι ναναι επαιζα...

τεσπα....για τον ηχο σχολια!
Εμένα μου άρεσε αρκετα ( αν και την είχες χαμηλά σε σχέση με το backing track)

Ισως αν τη καρφωνες σε κανα bj στεγνη, με το master στο 9 και ένα μικρόφωνο να έπαιρνα χαμπάρι περισσότερα..

...θα την άκουγα και live απο το μπαλκόνι... ;D ;D ;D ;D

FritzBlackLP είπε:
Εμένα μου άρεσε αρκετα ( αν και την είχες χαμηλά σε σχέση με το backing track)

Ισως αν τη καρφωνες σε κανα bj στεγνη, με το master στο 9 και ένα μικρόφωνο να έπαιρνα χαμπάρι περισσότερα..

...θα την άκουγα και live απο το μπαλκόνι...
Οντως σημερα που το ακουσα παλι ειναι λιγο χαμηλα η κιθαρα...αποτελεσμα κουρασμενων αυτιων  ::)

Δεν τον εχω εδω τον Bj εχει μεινει στο χωριο γειτονα... ;) αλλιως θα τον εβγαζα στο παραθυρι! ;D

μια χαρά είναι και ο ήχος και το παίξιμο. Πάντως για μένα ασφαλή συμπεράσματα βγαίνουν από τον ίδιο το χρήστη, μετά απο παίξιμο  μερικών εβδομάδων και το καλύτερο κριτήριο είναι κατά πόσο θα είσαι εσύ ευχαριστημένος μετά από λίγο καιρό.

Άσχετο.

Η κιθάρα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την m-audio audiophille 2496   ή χρειάζεται di box ή κάτι άλλο?

nickgeo είπε:
Άσχετο.

Η κιθάρα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την m-audio audiophille 2496   ή χρειάζεται di box ή κάτι άλλο?
Με το αναλογο καλωδιο δλδ καρφι απο κιθαρα μετατροπη σε rca στην καρτα γινεται, αλλα θα ειναι πολυ χαμηλο και αδυνατο το σημα μαλλον! Σιγουρα περνοντας τη απο μια προενισχυση θα ειναι πολυ καλλυτερα! ;)

Μιας και ξέρετε κάποια πράγματα...

Είναι καλύτερα να ανοίξω αρκετά το vol (hot rod deluxe) και με ένα μικρόφωνο (shure 57) να πάρω τον ήχο (tascam us-144) στο pc ή κατευθείαν απο τον HRD στο tacam;

Ρωτώ γιατί το shure δεν το πήρα ακόμη και έχει 100 ευρώ...

Ο φιλος ρωταει αν ειναι καλυτερα να προτιμησει μικροφωνο ή να γραφει απο το line out αν καταλαβα καλα.

Εγω θα ελεγα μικροφωνο, αλλα αν βολευεσαι με το line out και δεν εχεις ακουρα να δωσεις λεφτα για μικροφωνα κατσε οπως εισαι...

Οκ είναι απο φίλο καλό το mic οπότε μπορεί και σιγά σιγά να του τα δίνω, θα το τσιμπίσω..

Με το line out δεν μου πολυ αρέσει, δεν ξέρω μια το σήμα που είναι χαμηλό, μια που ''ψηλοχαλάει'' ο ήχος...

Anyway ευχαριστώ και συγνώμη για το ψηλοάσχετο ποστ στο θέμα..

Ωραίος ήχος Διπλέ Μπελά.! :)

Χρειαζόταν πιστεύω λίγο παραπάνω η κιθάρα (σε ένταση εννοώ).

Αν μπορείς ξανανέβασε το κλιπ σου με την Tele, λίιιγο πιο μπροστά από το backing track ώστε να ακούγεται καμπάνα. Μία πρόταση κάνω. ;)

Αλλά και έτσι εμένα μου αρέσει.!

Και μία ερώτηση: Ο ήχος αυτός σε ικανοποιεί για τέτοιου είδους παιξίματα;

Σε ρωτάω διότι εμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά. Να τολμήσω να πω πως Les Paul-ιάζει σε κάποια σημεία; :) Προσπαθώ αρκετά να φτιάξω ένα τέτοιο ήχο, αλλά μη έχοντας λαμπάτο ενισχυτή ή κάποιο άλλο μέσο (κάρτα εξωτερική, πρόγραμμα σαν Guitar Rig πχ. κλπ) προς το παρών,

μου είναι απίστευτα δύσκολο να τα καταφέρω.

Πάντως μπράβο σου...+10 από μένα!

FatalV είπε:
Προσπαθώ αρκετά να φτιάξω ένα τέτοιο ήχο, αλλά μη έχοντας λαμπάτο ενισχυτή ή κάποιο άλλο μέσο (κάρτα εξωτερική, πρόγραμμα σαν Guitar Rig πχ. κλπ) προς το παρών,

μου είναι απίστευτα δύσκολο να τα καταφέρω.

Πάντως μπράβο σου...+10 από μένα!
Πιστευω πως με το blonde της Tech 21 δεν χρειαζεσαι λαμπατο ενισχυτη...ειναι μια πολυ καλη λυση για να πλησιασεις τοσο κοντα την λαμπα χωρις να καεις! ;D

Mμμμ...Θα το έχω υπ'όψιν μου...

Αλλά ούτως ή άλλως, λαμπάτο ενισχυτή ΠΡΕΠΕΙ να παρω!

Σε ευχαριστώ πάντως...

ρε παιδια τα backing απο που τα βρισκετε??

(ναι,μην μου πειτε οτι τα αγορασατε μαζι με βιβλια ::)...)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back