Μάλιστα! ωραια περιπτωση αυτη η tele με τον HB. Αλλά
1) Ο bridge ακούγεται αγιοβασιλιατικος
2) Τι χρώμα ειναι αυτο το Dusk ρε παιδι μου??? Εδω δειχνει λιγο μωβ στα βιντεο δειχνει σχεδον μαύρο.
Strat με Floyd βγάζουνε. Strat με fixed bridge όμως, έχουνε ΜΙΑ (1) μεξικάνα όλη και όλη σε όλο τον κατάλογο της Fender...
Είπα και εγώ το παράπονό μου.
Στρατ με fixed bridge είναι σαν les paul με μαγνήτες στρατ ένα πράγμα....
Περιορίζει κανείς τις δυνατότητες του οργανου. Άρα, περιορίζονται οι επιλογές εκφρασης κατα πολύ.
Μπορεί να είναι, κάλιστα, βιδωμένο κάτω (ώστε να μην ξεκουρδίζει και να χανεται το pitch κατα το bend), και να δουλεύει το τρεμολο σε βύθιση. Αυτό είναι το φυσιολογικό πχ στα 6βιδα.
Βέβαια, περί ορέξεως....
Τότε αυτό ισχύει και για όλες τις κιθάρες που δεν έχουν τρέμολο. Tele, les paul, sg, explorer, flying v κλπ.Περιορίζει κανείς τις δυνατότητες του οργανου. Άρα, περιορίζονται οι επιλογές εκφρασης κατα πολύ.
Δώσε 150 ευρώ και πάρε μια squier strat για αρχή μέχρι να καταλήξεις σε teleStrat με Floyd βγάζουνε. Strat με fixed bridge όμως, έχουνε ΜΙΑ (1) μεξικάνα όλη και όλη σε όλο τον κατάλογο της Fender...
Δώσε 150 ευρώ και πάρε μια squier strat για αρχή μέχρι να καταλήξεις σε tele![]()
Τότε αυτό ισχύει και για όλες τις κιθάρες που δεν έχουν τρέμολο. Tele, les paul, sg, explorer, flying v κλπ.
Μπορεί κάποιος πχ να θέλει hb μαγνήτες και καθόλου τρέμολο και να μην τον βολεύει ή δεν του αρέσει η les paul αλλά θέλει το σχήμα και το μπράτσο της strat
Κι εγώ όλη μου τη ζωή παίζω με τρέμολο και καμιά φορά γελάω με τον εαυτό μου όταν παίζω κιθάρα χωρίς τρέμολο και κάνω την κίνηση να το πιάσω και δεν υπάρχει τίποταΑπλά, έχοντας βάλει το whammy bar στην καθημερινότητα μου, όποια κιθάρα δεν έχει τρέμολο, νιώθω ότι με περιορίζει
Κι εγώ όλη μου τη ζωή παίζω με τρέμολο και καμιά φορά γελάω με τον εαυτό μου όταν παίζω κιθάρα χωρίς τρέμολο και κάνω την κίνηση να το πιάσω και δεν υπάρχει τίποτα
Οπότε κάνω air tremolo![]()
Το να παίζεις Telecaster ή Les Paul. Αν κι εκεί κάποιοι βάζουνε BigsbyΠοιος αλλος λογος υπαρχει να παιζει κανεις ηλεκτρικη κιθαρα εκτος απο το whammy bar;