Για όποιον θέλει να το εκλάβει...marathon είπε:Εμένα...ή κάποιον άλλο εννοείς?
Προς πάσα ενδιαφερόμενο για κάτι τέτοιο…Στον ΟΡ το λές αυτό?...γιατί εγώ μόνο σαν πλάκα μπορώ να το εκλάβω...
Μα ο audiokostas έχει την δική του ελεύθερη και αδέσμευτη γνώμη, εγώ έχω την δική μου ελεύθερη και αδέσμευτη γνώμη, εσύ έχεις την δική σου ελεύθερη και αδέσμευτη γνώμη, ο Νίκος -Superfunk- έχει την δική του ελεύθερη και αδέσμευτη γνώμη και ούτω κάθε εξής έκαστος εξ' ημών…ΥΓ είδα ότι έτσι το έλαβε και ο AUdiokostas ;D ;D ;D
Μαγκιά του και δικαίωμα του, εφ’ όσων δεν σε προσβάλει, δεν παραβιάζει τους κανόνες του forum και το Netiquette…Σίγουρα....και γράφει επίσης, ότι του καπνίσει
Εκλαμβάνουμε ότι γράφεις...κληρονομικό χάρισμα δεν κατέχουμε... 8)Voyager... είπε:@ marathon :
Για όποιον θέλει να το εκλάβει...
όχι γιατί εγώ έχω εδώ και αρκετά χρόνια ετούτο...@ marathon :
Νομίζεις ότι θα μπορούσες εσύ να ήσουν ενδιαφερόμενος τέτοιο η’ όχι?...
Είμαι αρκετά κόσμιος μέχρι τώρα...Τα επιχειρήματά μου, σε σχέση με τα δικά σου είναι ξεκάθαρα και απλά.@ marathon :
Αν έχεις αντίθετη γνώμη με τον όποιο –εις- συνομιλητή σου αντέταξε –κόσμια- τα επιχειρήματα σου σε αυτόν και ας λειτουργήσει –τότε- ο λόγος σου ενάντια στον λόγο του…
Η παραπληροφόρηση (λόγω άγνοιας) ή η (ηθελημένη) γκρίζα διαφήμιση, παραβιάζουν τη κοινή λογική αυτού του forum...@ marathon :
Μαγκιά του και δικαίωμα του, εφ’ όσων δεν σε προσβάλει, δεν παραβιάζει τους κανόνες του forum και το Netiquette…
Καλός και ο λόγος και ο διάλογος κλπ κλπ, αλλά αφού δηλώνεις γνώστης ηχοληψίας, γνώστης των αναλογικών synths και απ'ότι βλέπω εδώ και ηλεκτρικός κιθαρίστας με προτίμηση στις les paul, δεν μας δείχνεις και λίγο φώς??Voyager... είπε:@ marathon :
Αν έχεις αντίθετη γνώμη με τον όποιο –εις- συνομιλητή σου αντέταξε –κόσμια- τα επιχειρήματα σου σε αυτόν και ας λειτουργήσει –τότε- ο λόγος σου ενάντια στον λόγο του…
...δεν σε βρίσκω κόσμιο!!!! ;Dlongshadow είπε:καμμιά δουλειά σου δεν θ'ακούσουμε δηλαδή, δεν έχεις τίποτα που θα ήθελες να μοιραστείς με τους...συνδαιτυμόνες??
οταν λες Macedonian τι εννοεις? >marathon είπε:...με πραγματικά αμερικάνικο alder και όχι macedonian like 8)
εγώ τίποτα...ο Ραντούλοβιτς μάλλον τα λέει...peace φίλος ;Dalderbody είπε:οταν λες Macedonian τι εννοεις? >![]()
Περαν πλακας ομως, θα ηθελα μερικες πληροφοριες παραπανω γιατι αυτο το alder wood, origin from Macedonia δεν μου λεει κατι....
κανε λοιπον ενα ...truncate στο thread, ξεχνα τους ραντουλοβιτσ και ξεβουλοβιτσ, παρε ενα σωματακι της προκοπης ΣΥΜΒΑΤΟ με fender και εισαι μια χαρα. ;Domnio είπε:χαχαχα
ειπαμε με εχει τρελανει ο SQL.....
Ελα ρε αρχηγε μου...τι θες να δωσουμε?... διαβατηριο στα.....δεντρα....? ;Dalderbody είπε:οταν λες Macedonian τι εννοεις? >![]()
απο την "απο εκει μερια" δεν μπορει να παρει διαβατηριο γιατι δεν υπαρχει αναγνωρισμενο κρατος (οκ, πλεον σχεδον μονο απο μας) ;DSuperfunk είπε:Ελα ρε αρχηγε μου...τι θες να δωσουμε?... διαβατηριο στα.....δεντρα....? ;D
Καλα τα λες, αλλα ο ραντουλοβιτς ξερεις οτι το παει αλλου, οποτε εκει στραβωνω εγω.δηλ.αν φυτρωνει στη...Φλώρινα ειναι.....μακεδονικο και αν φυτρωνει στα Σκοπια ειναι....μη μακεδονικο?
και αν φυτρωνει ΑΚΡΙΒΩΣ στα (τωρινα) συνορα τι θα το πουμε? ;D
και αν οταν φυτρωσε το....δεντρο ηταν ολη η ευρυτερη περιοχη επαρχια της Οθωμανικης αυτοκρατοριας τι θα το κανουμε? ;D
θα το καψουμε το δεντρακι?
συμφωνω εν μερει, αλλα υπαρχουν και ποικιλιες/υπο-είδη που εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα (πυκνοτητες, βαρη, υγρασιες, κλπ κλπ).Voyager... είπε:Οπότε όλα αυτά περί American Alder vs. European Alder μου ακούγονται ως Mambo-Jambo - “Vintage Mojo”, λες και τα δέντρα να έχουν διαβατήριο και εθνικότητα…
Μεγαλη δοση αληθειας υπαρχει. Για παραδειγμα δες ποσα ειδη maple υπαρχουν μονο στην αμερικη ή ποσα ειδη παλισανδρου σε ολο τον κοσμο. Το οτι Ιαπωνες ή Ελληνες βαφτιζουν παρεμφερη δεντρα alder & ash δε σημαινει οτι ειναι αυτα που οι αμερικανικες εταιρειες χρησιμοποιουσαν σε περασμενες δεκαετιες. Τελος, αυτο δε σημαινει οτι δε μπορουν να ειναι εξισου ποιοτικα ή καταλληλα για κατασκευη συγκεκριμενων μουσικων οργανων.alderbody είπε:συμφωνω εν μερει, αλλα υπαρχουν και ποικιλιες/υπο-είδη που εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα (πυκνοτητες, βαρη, υγρασιες, κλπ κλπ).
Εκει, υπαρχει μια δοση αληθειας.
H αντιπρότασή μου, για όποιον καταλαβαίνει απλά Ελληνικά, έχει ήδη γίνει. Να πάει να πάρει απ έξω (και σε καλή τιμή) ένα licenced by Fender σωματάκι...και να μην ακούει παπάτζες περί ιδεολογίας και λοιπών ανοησιών.Voyager... είπε:@ Voyager :
Μπορείς να κάνεις την όποια αντιπρόταση σου στον O.P.
Ξαναδιάβασε το θέμα από την αρχή....ο δύσμοιρος ΟΡ, ένα απλό σωματάκι ζήτησε. Ούτε τα δάκτυλα, ούτε τον ήχο του Gilmour ζήτησε....και τον φλόμωσες στη μπούρδα....και συνεχίζεις!Τα δάχτυλα του D. Gilmour είναι Out of Stock στον Thomann, στο Music Store και στο DV247…
Οπότε για ποια παραπληροφόρηση (λόγω άγνοιας) ή (ηθελημένη) γκρίζα διαφήμιση, μιλάς marathon?...
Με ένα search στο forum, θα βρείς όλα όσα θέλειςγιατί θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες επί των εργασιών σου...
...μ αρέσει να με θεωρούν επιχείρηση ;D ;D ;DΟπότε αν κινείσαι κατασκευαστικά σε ένα επαγγελματικό επίπεδο μέσω της επιχείρησης σου:
alderbody είπε:
συμφωνω εν μερει, αλλα υπαρχουν και ποικιλιες/υπο-είδη που εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα (πυκνοτητες, βαρη, υγρασιες, κλπ κλπ).
Εκει, υπαρχει μια δοση αληθειας.
Και από πίσω –στο βάθος- να αχνό-φαίνεται το Pink Floyd - Live at Pompeii...omnio είπε:Φανταζομαι καμια... Απλα επειδη ενας φιλος εχει συγκεντρωσει τα παντα απο fender original '62 vintage, θελει και το σωμα να ειναι '62. Υποψιαζομαι για το nitrocellulose lacquer finish που δεν ξερω αν υπαρχει καποιος στην αθηνα που μπορει να το φτιαξει με καλη ποιοτητα. Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Προσπαθει εδω και καιρο να φτιαξει μια blackie και απ'οσο ξερω η κιθαρα του custom shop ειναι "copy" της εποχης '68-'69 (τοτε επαιζε ο gilmour). Αρα το σωμα '62 με το συγκεκριμενο φινιρισμα ειναι οτι πιο κοντα σε αυτην την κιθαρα. Δεν θελω να μπουμε στην διαδικασια για τα ξυλα (superfunk......xixixixixi)...
Απλα μετα απο αρκετα χρονια συλλογης εχει φτασει σχεδον στον τελικο στοχο που ειναι μια greek-way custom made blackie. Περι ορεξεως...