farewell ballad

kramer8

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Γεια χαρα,αποφασισα λοιπον και εγω να ανεβασω ενα σολακι το οποιο πολλοι απο εσας ισως να το εχετε ξανακουσει απο τον zakk wylde καπου στο youtube.Τελοσπαντων,το παιξιμο μου δεν εχει τιποτα το εξωπραγματικο απλα θελω λιγες κριτικες για το πως μπορω να βελτιωθω οποτε μην φοβηθειτε να επισημανετε οτι ασχημο ακουτε.Αυτη ειναι μια σχετικα προχειρη εκτελεση με μερικες αλλαγες σε σχεση με αυτο που μπορει να εχετε ακουσει.Καλη ακροαση...

Μ'αρεσε πολύ το playing αν και στην αρχή με ξένισε ο ήχος της παραμόρφωσης (πεταλιέρα καρφί στην κάρτα ήχου;) για τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα μετά ήταν σαν να μπήκε στο στοιχείο του. Καλή δουλειά  ;) 8)

Είχα πρόχειρη την κιθάρα μου στο pc και είπα να προσθέσω και γω το κατιτίς μου στα γρήγορα:

μου αρεσε!

ωραιο βιμπρατο κ ενδιαφερων Frazing!

τα λαθακια του τα εχει αλλα οκ!  ;D

νομιζω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο! ;D

thanks φιλε jasemeister,ενδιαφερον το "πειραγμα" σου...

Πολύ ωραίος φίλε kramer8.

Σωστά bends-vibrato, βγάζει αρκετό συναίσθημα το παίξιμο σου.

Keep up...

ωραίος φίλε, προσωπικά άκουσα και κάποια "blues" στοιχεία και κάποια πιό ροκ και γενικότερα μου αρέσει να μην υπάρχει ΜΟΝΟ ένα ύφος. Γκουντ τζομπ μαν :D

Πολύ καλή προσπάθεια, ωραίο αυτοσχεδιασμός μαν!! :)

Κάποια σημεία που θέλω να σταθώ:

1)μου την έδωσε λίγο το delay στην αρχή

2)τα bendings σου είναι κάπως πιο απότομα απ του zakk, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όμως γιατί απ ότι κατάλαβα δεν ήθελες να κάνεις copy/paste το παίξιμό του.. Το μόνο κακό που είχαν λίγα μόνο απ τα bendings σου είναι ότι δεν έπιανες τη σωστή target note..

3)λίγες βρωμίτσες και φαλτσάκια... δε με πείραξαν τόσο, μόνο λίγο 2 φαλτσάκια που ακούγονται γύρω στο 41''-42'' χτυπάνε κάπως κάπως.. :-\

btw, το εφφεδάκι στην αρχή (χρατς χρατς) και γαμώ!! ;D

Συνέχισε έτσι, καλή δουλειά!!!

κοιταξε noizy δεν το επαιξα 30 φορες για να ειναι αψεγαδιαστο,απλα οτι μου βγηκε εκεινη τη στιγμη,οσο για τα φαλτσακια στο 41-42 ειναι αποτελεσμα του γνωστου "κολπου" με το floyd rose που κανεις bend και κατα καποιο τροπο,την ωρα που εχεις σηκωμενη τη χορδη,οι υπολοιπες ειναι ξεκουρδιστες,πραγμα που δεν ξερω και πως να αποφυγω.Thanks παντως...

Για το φαλτσάρισμα στα σηκώματα με το φλόιντ έχεις 2 επιλογές τουλάχιστον. Να βάλεις περισσότερα ή πιο σκληρά ελατήρια ή να μην αφήνεις το φλόιντ να σηκώνεται κάτα τη διάρκεια του σηκώματος βάζοντας αντίσταση με το δεξί χέρι (όπως θα έκανες palm mute περίπου αλλά βάζοντας την παλάμη πιο πίσω).

Μπράβο ρε Γιώργο πάρα πολύ ωραίο!!! ;) :)

Όλα πολύ όμορφα!!! ;)

Με την kramer ήταν ή με την Les Paul???

Πως ακριβώς ηχογράφησες???

RogerWaters15 είπε:
Μπράβο ρε Γιώργο πάρα πολύ ωραίο!!! ;) :)

Όλα πολύ όμορφα!!! ;)

Με την kramer ήταν ή με την Les Paul???

Πως ακριβώς ηχογράφησες???
Thanks peter,με την kramer το επαιξα,απο τα πεταλια κατευθειαν στο pc,γι'αυτο ακουγεται ''βρωμικο'' ρε γ@μωτο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα