Fall

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Με είχε φάει μια μελωδία εδώ και μέρες. Ε, είπα να την βάλω κάτω και να κάνω κάτι. Το αποτέλεσμα, αν θέλετε, το ακούτε παρακάτω.

http://soundcloud.com/jazzjoker/fall

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη που δίνω το soundcloud link αλλά το μικρότερο μέγεθος αρχείου που μπόρεσα να πετύχω (με αξιοπρεπή ήχο) ήταν πάνω από τα MB που "ανέχεται" το noiz.

ουάου....απίστευτο tone....

και όταν μπαίνει το μπάσο...χαμός...

μπράβο, πολύ ωραίο!

Σπύρο ΣΚΟΤΩ πραγματικά.

Παίξιμο, ήχος, δυναμικές, ατμόσφαιρα, mood, phrasing, τι να γράψω!

Μου λείπουν, μια γέφυρα, μια αλλαγή (είτε τονικότητας, είτε mood, είτε....), και το σύνηθες αρμονικό παιχνίδι σου.

Μπράβο ρε φίλε!

Μου άρεσε πάρα πολύ. Η μελωδία ήταν υπέροχη και η συνοδεία του μπάσου την αναδείκνυε ακόμα περισσότερο. Ο ήχος, ήταν επίσης φανταστικός.

Θελει νομιζω μαστορια να γυρνας γυρω απο τρεις νοτες και να κανεις εκεινον που τ ακουει

οχι μονο να μη βαρεθει-πραγμα πολυ ευκολο για τετοιου "τυπου" κομματι-αλλα στο τελος να του λειπει λιγακι ακομα.

Ηχαρα-οπως παντα το δυνατο σου σημειο-ωραιο παιξιμο και το κυριοτερο φοβερη μελωδια που σου μενει.

Για τα γουστα μου το καλυτερο instrumental σου με διαφορα!

Ό.τι έπρεπε για την ώρα! Ήχος! Ευχαριστούμε :)

ΥΓ: Αν σ ακούει ο Stevie, σίγουρα θα χαμογελάει :)

Σαγηνευτικός ήχος ,γλυκιά μελωδία ,υπέροχο παίξιμο στη κιθάρα.

Μπράβο σου  ;)

Συζητούσα κάτι τις προάλλες και θα το αναφέρω εδώ λόγω του κομματιού σου. Τους έλεγα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου,the point IS ,ακούγοντας ένα κομμάτι μέσα στη μέρα,να μπορείς πέφτοντας για ύπνο το βράδυ να το σιγοτραγουδήσεις πριν κοιμηθείς,καθώς θα θυμάσαι αβίαστα τη μελωδία του. Θα είναι μια μελωδία κατά τα γούστα σου όμορφη,αλλά σίγουρα χωρίς ένα σωρό νότες και χωρίς καταιγιστική ταχύτητα.Θα είναι μια μελωδία που εν ολίγοις θα σου "κολλήσει" instantly.

Έτσι συνέβει και με το κομμάτι σου.Το άκουσα στις 9 το πρωί ,και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα μπορώ να σιγοτραγουδήσω τη μελωδία του  :) That's the point . ΕΥΓΕ.

(best strat tone out there  ;) )

Άντε και καλό μας χειμώνα...

Μπράβο συνονόματε, με κάτι τέτοια μου λείπει η strat μου ακόμα περισσότερο..

AuditoryDriving είπε:
ΥΓ: Αν σ ακούει ο Stevie, σίγουρα θα χαμογελάει :)
Ε, ναι.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ.

gvour είπε:
να κανεις εκεινον που τ ακουει

οχι μονο να μη βαρεθει-πραγμα πολυ ευκολο για τετοιου "τυπου" κομματι-αλλα στο τελος να του λειπει λιγακι ακομα.

Έτσι συνέβει και με το κομμάτι σου.Το άκουσα στις 9 το πρωί ,και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα μπορώ να σιγοτραγουδήσω τη μελωδία του 
Αυτό που αναφέρετε αγαπητοί Γιώργο και Βασίλη είναι ο σκοπός μου. Κάτι να μένει. Αν το πετυχαίνω, όλα τα άλλα περισσεύουν.

Καλό μας χειμώνα που είπε κι ο Σπύρος. Εύχομαι σε όλους καλές εμπνεύσεις και όχι βαρύ κρύο καθότι τα πράγματα φέτος είναι πολύ δύσκολα...

Υ.Γ. Χαίρομαι που σας άρεσε ο ήχος. Ο ενισχυτής πάντως ΔΕΝ είναι Fender. :)

Συγχαρητήρια φίλε jazzjoker!Από Τρίτη ξεκινάω το τελευταίο ''κεφάλαιο'' της σχολικής ζωής μου,οπότε το κομμάτι σου θα μπορούσε εύκολα να είναι το soundtrack της υπόθεσης!Πολύ όμορφη δουλειά!

Σπύρο, άρχισες να γράφεις με τον "Βρετανό"?  ;D

Πολύ ωραίο ήταν, χθές το βράδυ το άκουσα 3 φορές στο καπάκι και μόλις τώρα άλλη μία.  8) :)

Έχει το κατάλληλο mood για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο.

Ritchie77 είπε:
Πω ρε φιλε... :'( μονο σε εμενα θυμιζει Rory?
Ναι  :D και σε λενε και "ritchie" παναθεμα σε  ;D φερνει σε παιξιμο την εισαγωγη απο το "catch the rainbow" αλλα με ενα αλλιωτικο δικο του στυλ,πιο ζωντανο,πιο καινουργιο και πιο moody θα ελεγα :)

Γνωμη μου φυσικα - Σπυρε συμπαθαμε 8)

Πολυ καλο!

Ειναι απ τις περιπτωσεις που οταν ο ηχος ειναι φυσικος,απο καλο ενισχυτη(Laney?),με τα καταλληλα δαχτυλα,η στρατοκαστερ απλωνει τη μαγεια της και δεν αφηνει περιθωρια για γκρινιες σχετικα με την ελλειψη γεφυρας-μοτιβο... :)

Καλο Φθινοπωρο!Σε οσους βιαζονται.. :)

BillTrantos είπε:
Συγχαρητήρια φίλε jazzjoker!Από Τρίτη ξεκινάω το τελευταίο ''κεφάλαιο'' της σχολικής ζωής μου,οπότε το κομμάτι σου θα μπορούσε εύκολα να είναι το soundtrack της υπόθεσης!Πολύ όμορφη δουλειά!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι αγαπητέ Bill και προπάντων κοίτα να το διασκεδάσεις.

φερνει σε παιξιμο την εισαγωγη απο το "catch the rainbow" αλλα με ενα αλλιωτικο δικο του στυλ,πιο ζωντανο,πιο καινουργιο και πιο moody θα ελεγα :)

Γνωμη μου φυσικα - Σπυρε συμπαθαμε 8)
Θυμίζει Ritchie αλλά με δικό του στυλ, πιο ζωντανό, πιο καινούριο και πιο moody? Σε συμπαθώ ήδη αγαπητέ Χρήστο αλλά μετά από αυτό που έγραψες, ακόμη περισσότερο.  :)

Σπύρο, άρχισες να γράφεις με τον "Βρετανό"?  ;D

τι είναι? :P

Ειναι απ τις περιπτωσεις που οταν ο ηχος ειναι φυσικος,απο καλο ενισχυτη(Laney?),
Ναι λοιπόν, όπως καταλάβατε είναι ο Laney VC30 και το ωραιότατο καθαρό του κανάλι με ένα digitech hardwire dl-8 μπροστά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back