- Πόντοι
- 2,638
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάνεις πλάκα... Κάνουν "μπαμ" οι συμπέθεροι, ιδιαίτερα ο ένας ?Αν δεν αναφέρεις ονόματα μην περιμένεις να τους αναγνωρίσω από τις φωτογραφίες...
Είμαι μουσικόφιλος της εποχής του cd και του mp3, πολλά συγκροτήματα που άκουγα πολύ κατά καιρούς δεν θα τα αναγνώριζα αν μου έδειχνες ξεκάρφωτες φωτογραφίες τους, πόσο μάλλον συγκροτήματα που δεν άκουγα... Δεν ήμουνα ποτέ το κους κους, δεν παρακολουθούσαΚάνεις πλάκα... Κάνουν "μπαμ" οι συμπέθεροι, ιδιαίτερα ο ένας ?
Σεβαστό...Είμαι μουσικόφιλος της εποχής του cd και του mp3, πολλά συγκροτήματα που άκουγα πολύ κατά καιρούς δεν θα τα αναγνώριζα αν μου έδειχνες ξεκάρφωτες φωτογραφίες τους, πόσο μάλλον συγκροτήματα που δεν άκουγα... Δεν ήμουνα ποτέ το κους κους, δεν παρακολουθούσα
Και οι Iron Maiden και οι Rolling Stones έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να πω ότι άκουγα συχνά κανένα από τους δυοΣεβαστό...
Πάντως μόλις κάποιος αναφέρει τα ονόματα θα πεις "ααααα...»
ΥΓ: Νομίζω ότι ακούς και τα δύο συγκροτήματα.
ΥΓ1: Άντε κάποιος eagle eye να μας πει ποιοι είναι οι διασημότατοι γεροντάρες που πάντρεψαν τα παιδιά τους...
Εγώ δεν άκουγα ποτέ κανένα από τα δύο, αλλά οι RS σαν celebrities που (κυρίως) είναι, φατσικά τους ξέρουν και οι πέτρες.?Και οι Iron Maiden και οι Rolling Stones έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να πω ότι άκουγα συχνά κανένα από τους δυο
Έχει έξι παιδιά... Αυτό είναι από κάποιον πρώτο γάμο ? Τρεις έχει κάνει ο μάστορας και χαρά στο κουράγιο του.Γιόκας του είν' τούτος? Αυτός φαίνεται σχεδόν συνομήλικος.?
Η αλήθεια είναι ότι ο γερό Harris φέρνει αρκετά σε αυτό που λες. ?Ο άλλος, σαν συνταξιούχους του ΟΑΣΘ το 1993 είναι.