Έγιναν... συμπέθεροι - "Γάμος" γνωστών βρετανικών super group

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,638
OK, γάμος έγινε πράγματι και τα "εμπλεκόμενα" group είναι όντως μεγαδιαστάσεων- το ένα φυσικά είναι στην κατηγορία "μύθος". 

Ποιοι διάσημοι (διασημότατοι δηλαδή) γεροντάρες έγιναν συμπέθεροι; 

Όλες οι απορίες λύνονται με το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που έχει στην κατοχή του το Noiz.gr ?

Γάμος.jpg

Γαμος1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν δεν αναφέρεις ονόματα μην περιμένεις να τους αναγνωρίσω από τις φωτογραφίες...

Αν δεν αναφέρεις ονόματα μην περιμένεις να τους αναγνωρίσω από τις φωτογραφίες...
Κάνεις πλάκα... Κάνουν "μπαμ" οι συμπέθεροι, ιδιαίτερα ο ένας ?

Κάνεις πλάκα... Κάνουν "μπαμ" οι συμπέθεροι, ιδιαίτερα ο ένας ?
Είμαι μουσικόφιλος της εποχής του cd και του mp3, πολλά συγκροτήματα που άκουγα πολύ κατά καιρούς δεν θα τα αναγνώριζα αν μου έδειχνες ξεκάρφωτες φωτογραφίες τους, πόσο μάλλον συγκροτήματα που δεν άκουγα... Δεν ήμουνα ποτέ το κους κους, δεν παρακολουθούσα

Είμαι μουσικόφιλος της εποχής του cd και του mp3, πολλά συγκροτήματα που άκουγα πολύ κατά καιρούς δεν θα τα αναγνώριζα αν μου έδειχνες ξεκάρφωτες φωτογραφίες τους, πόσο μάλλον συγκροτήματα που δεν άκουγα... Δεν ήμουνα ποτέ το κους κους, δεν παρακολουθούσα
Σεβαστό...

Πάντως μόλις κάποιος αναφέρει τα ονόματα θα πεις "ααααα...»

ΥΓ: Νομίζω ότι ακούς και τα δύο συγκροτήματα.

ΥΓ1: Άντε κάποιος eagle eye να μας πει ποιοι είναι οι διασημότατοι γεροντάρες που πάντρεψαν τα παιδιά τους...

Έπρεπε να κάνω google τη φωτογραφία για να καταλάβω ότι ο άλλος είναι ο Steve Harris. Με άλλα λόγια, η εικόνα που έχουμε για διάφορους ροκ σταρς, έχει μείνει αρκετά χρόνια στο παρελθόν.

Σεβαστό...

Πάντως μόλις κάποιος αναφέρει τα ονόματα θα πεις "ααααα...»

ΥΓ: Νομίζω ότι ακούς και τα δύο συγκροτήματα.

ΥΓ1: Άντε κάποιος eagle eye να μας πει ποιοι είναι οι διασημότατοι γεροντάρες που πάντρεψαν τα παιδιά τους...
 Και οι Iron Maiden και οι Rolling Stones έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να πω ότι άκουγα συχνά κανένα από τους δυο

Και οι Iron Maiden και οι Rolling Stones έχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μπορώ να πω ότι άκουγα συχνά κανένα από τους δυο
Εγώ δεν άκουγα ποτέ κανένα από τα δύο, αλλά οι RS σαν celebrities που (κυρίως) είναι, φατσικά τους ξέρουν και οι πέτρες.?

Συγχαρητήρια κύριοι... Ο Ronnie Wood πάντρεψε έναν γιόκα του, με την κόρη του Steve Harris.

Άντε τώρα να δούμε και μουσική συνεργασία των συμπέθερων.

ΥΓ: Νομίζω ότι Harris με γραβάτα είναι κάτι το καινοφανές...

Εγώ που είδα iron maiden περσυ και γενικά έχω μεγάλη επαφή με το συγκρότημα τον μεγάλο steve δε θα τον αναγνώριζα ποτέ.... Νταξ ο άλλος είναι μέλος των μεγαλύτερων μύθων του πλανήτη... 

Γιόκας του είν' τούτος? Αυτός φαίνεται σχεδόν συνομήλικος.? 
Έχει έξι παιδιά... Αυτό είναι από κάποιον πρώτο γάμο ? Τρεις έχει κάνει ο μάστορας και χαρά στο κουράγιο του.

Ο άλλος,  σαν συνταξιούχους του ΟΑΣΘ το 1993 είναι. 
Η αλήθεια είναι ότι ο γερό Harris φέρνει αρκετά σε αυτό που λες. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φοβερό συμπεθεριλικι όντως. Ο Χάρρις έχει πέντε παιδιά αποτι άκουσα σε μια συνέντευξη (και λογικά ο Γούντ αρκετά περισσότερα), λογικά η κοπελιά δεν είναι η Lauren Harris που είναι και αυτή τραγουδίστρια αλλά κάποια από τα πιο νέα παιδιά του.

Άλλο συμπεθεριλικι που μου έρχεται στο μυαλό, όχι τέτοιου μεγέθους βέβαια, είναι ο Ritchie Faulkner των Judas Priest με την κόρη του George Lynch (δεν είναι παντρεμένοι αλλά συζούν και έχουν μια κόρη). Ο οποίος Faulkner παρεπιπτόντως έπαιζε και στην μπάντα της Lauren Harris κάποτε 

Trending...

Νέα θέματα

Back