Eyes At The Sun

Johnny.T

Μέλος
Πόντοι
38
  Αλλο ενα τραγουδι στη λογικη του προηγουμενου με τζουραδες ακουστικες και φυσικα κρουστα.Σκαλωσα λιγο με αυτο το τροπο ενορχηστρωσης και ειπα να φτιαξω ετσι μια παλια ιδεουλα.Περιμενω τι γνωμη σας.Παλευω και την μιξη τελευταια περισσοτερο, επομενως καθε σχολιο για καλο.

Ευχαριστω!!!

https://app.box.com/s/ix343tblm3rcmszrrk5s

Ηλιοβασίλεμα στην άγρια δύση......Μπράβο ρε Γιώργο πολύ ωραίο, αλλά και η μίξη (απ΄τα ηχειάκια του λάπτοπ μου) μια χαρά. Η μελωδία βέβαια, κάτι μου θυμίζει....αλλά what the f@ck!

Κάτι δεν με πάει καλά με τα κρουστά ...........βεβαίως θα το ήθελα και λιιιιιιιιιιιιιιιιίγο πιο αργό.

Κάτσε ρε καρντάσι να σιάξω τα Παράγκας στούνδιος Β. Ελλάδος και θα σε κλείσω και συμβούλιο  ;D εις τους Παράγκας λαίμαι γιατί σ'ωραίος λαίμαι και τα τσιπουρίνια δωρεάν, για τη πρώτη εγγραφή  ;D ;D ;D

εισαι μεγαλος δημιουργος και ερμηνευτης.

Τα percussion λιγο φορτωμένα μου φαινονται, μπορουσαν να αφαιρεθουν λιγο σε καποια σημεια και αντιστοιχα να κορυφώνονται για να μην φορτωνουν μονοτονα και σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.

Αυτο λεω εγω.

Κατα τα άλλα, αξιος!!

cos_dr είπε:
Τα percussion σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.
Πχ 1:18 - 1:35.

Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο, προχώρα γερά Γιώργη.

cigaret13 είπε:
Ηλιοβασίλεμα στην άγρια δύση......Μπράβο ρε Γιώργο πολύ ωραίο, αλλά και η μίξη (απ΄τα ηχειάκια του λάπτοπ μου) μια χαρά. Η μελωδία βέβαια, κάτι μου θυμίζει....αλλά what the f@ck!
Σε ευχαριστω Ρε Φωτη.Ναι το παλευω τελευταια και περιμενω και κατι μονιτορ μπας και ξεστταβωθω,αλλα εχω αρχισει να τα πειραζω πλεον ολα κομπρεσορες EQ .Η μελωδια ειναι στη λογικη του Κηλαιδονη ολο κατι να μας θυμιζει αλλα να μην ξερουμε τι.Χαχαχαχα
Κάτι δεν με πάει καλά με τα κρουστά ...........βεβαίως θα το ήθελα και λιιιιιιιιιιιιιιιιίγο πιο αργό.

Κάτσε ρε καρντάσι να σιάξω τα Παράγκας στούνδιος Β. Ελλάδος και θα σε κλείσω και συμβούλιο  ;D εις τους Παράγκας λαίμαι γιατί σ'ωραίος λαίμαι και τα τσιπουρίνια δωρεάν, για τη πρώτη εγγραφή  ;D ;D ;D
Και γω το ακουσα αυτο στα κρουστα ,αλλα εχω το παληκαρακι κοπαναει 4 λεπτα το καχον καπου θα του φυγει ,την αλλη φορα θα κινηθω πιο κοπι πειστ .Επισης και οι ρυθμικες και οι τζουραδες ειναι λιγο φρι.Γενικα μαλον δεν γραφω στο χρονο αλλα απο διπλα και αυτο το ειπε ο μεγαλος κιθ ριτσαρντς Σαμυ.Εννοειτε πως θα βρεθουμε στα Παραγκας στουντιο απλα να ξεμπλεξω λιγο με την φαμπρικα που εμπλεξα τελευταιως.
Αν και δεν είναι στα ακούσματά μου ήταν πολύ ωραίο το κομμάτι! :)
Σε ευχαριστω Δημητρη,να΄σαι καλα.
εισαι μεγαλος δημιουργος και ερμηνευτης.

Τα percussion λιγο φορτωμένα μου φαινονται, μπορουσαν να αφαιρεθουν λιγο σε καποια σημεια και αντιστοιχα να κορυφώνονται για να μην φορτωνουν μονοτονα και σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.

Αυτο λεω εγω.

Κατα τα άλλα, αξιος!!
ΣΕ ευχαριστω Cos ,Ε να τα παλευω ολα τελευταια και την ενορχητρωση και το μιξαρισμα ,συνφωνα παντα με αυτα που εχω και κατεχω.Για τα κρουστα οπως ειπα και γω το ακουσα αλλα δεν το διορθωσα κατι που θα κανω τωρα.Τωρα το πως να τα βαλω σε ενα τραγουδι θελει δουλεια.Και μονο ομως που ξεφυγα για λιγο απο τα κονσερβαρισμενα τυμπανα και γραφω με μικροφωνα κτλ ειναι για μενα ενα μεγαλο βημα ,σιγα σιγα .
Πχ 1:18 - 1:35.

Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο, προχώρα γερά Γιώργη.
Σε ευχαριστω Φουζιε.

cigaret13 είπε:
Πού ήξερες ρε Φώτη ότι θα έγραφα ακριβώς αυτά; :)

Haris είπε:
Πού ήξερες ρε Φώτη ότι θα έγραφα ακριβώς αυτά; :)

meditation-smiley-emoticon.gif
    8)

Eχεις "φλεβα" συνθετη George.

Δεν εχω ακουσει απο σενα τιποτα κακο η εστω μετριο,για τα γουστα μου παντα-δεν εννοω τις αρρυθμιες στα κρουστα που οντως υπαρχουν η ισως καποια αλλα ψιλα,στο τελος-τελος

αυτα ερχονται στα δικα μου αυτια-εχω και μεγαλα ;D ;D-σε δευτερη μοιρα.

Μ'αρεσει πολυ αυτο το "χαρμανι" που φτιαχνεις και ενω θυμιζει πολλα πραγματα εχει παντα

το δικο σου προσωπικο υφος αλλα και ψυχη μεσα.

Και στα ροκενρολλια και στα πιο ακουστικα.Μαστορας.

Μπραβο ρε φιλε!

cigaret13 είπε:

meditation-smiley-emoticon.gif
    8)
Great minds think alike... 8)

Γιώργο, για τα κρουστά θα έλεγα να πάρεις ένα καλοπαιγμένο σημείο και να το λουπάρεις.

Η άλλη λύση είναι να βάλεις τον κρουστό να ξαναπαίξει μόνο το βασικό ρυθμό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και fills, που ούτως ή άλλως δεν τα χρειάζεται το κομμάτι.

gvour είπε:
Eχεις "φλεβα" συνθετη George.

Δεν εχω ακουσει απο σενα τιποτα κακο η εστω μετριο,για τα γουστα μου παντα-δεν εννοω τις αρρυθμιες στα κρουστα που οντως υπαρχουν η ισως καποια αλλα ψιλα,στο τελος-τελος

αυτα ερχονται στα δικα μου αυτια-εχω και μεγαλα ;D ;D-σε δευτερη μοιρα.

Μ'αρεσει πολυ αυτο το "χαρμανι" που φτιαχνεις και ενω θυμιζει πολλα πραγματα εχει παντα

το δικο σου προσωπικο υφος αλλα και ψυχη μεσα.

Και στα ροκενρολλια και στα πιο ακουστικα.Μαστορας.

Μπραβο ρε φιλε!
Γιωργο σε ευχαριστω,γενικα στα κρουστα εχει ενα θεμα και μαλον θα το λουπαρω ή ισως το ξαναγραψω γιατι θελεω να γραψω κρουστα και στο προηγουμενο ξανα μιας και επενδυσα σε ενα καινουργιο μικροφωνο.Τωρα για τα αλλα και γω ακουω μην νομιζεις αλλα δεν ξερω αν φταιω απολυτα εγω ή υπαρχει ενα μικρο θεμα καθυστερησεις.Οπως και να.χει θα το ψαξω καλυτερα απο δω και περα ,μιας και θα κανω και μια αναβαθμιση του χομ στουντιο.Οπως και να χει σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Great minds think alike... 8)

Γιώργο, για τα κρουστά θα έλεγα να πάρεις ένα καλοπαιγμένο σημείο και να το λουπάρεις.

Η άλλη λύση είναι να βάλεις τον κρουστό να ξαναπαίξει μόνο το βασικό ρυθμό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και fills, που ούτως ή άλλως δεν τα χρειάζεται το κομμάτι.
Χαρη θα το κανω ,απλα θελω να πω πως ειναι γραμμενο με την δευτερη τριτη φορα μιας και λογω ελειψης χρονου δεν τα πολυπροβαρει ο ντραμμερ.Επομενως αν ειχα την πολυτελεια πρωτα να το μαθουμε και μετα να το γραψουμε ολοι μας πιστευω θα παιζαμε αλλιως,ακομξα και γω που δυστηχως δεν αφιερωνω και πολυ χρονο στο να παρω τις πηγες μου.Τεσπα θα τα μιλησουμε και καιδιαν.

Το λοιπόν... καταρχάς μου άρεσε. Όμως θα ταχθώ και εγώ στο κίνημα επανεγγραφής των κρουστών  ;D

Βασικά το άσμα μου άφησε μια «γεύση» γουέστερν Leonard Cohen.

Ως συνήθως καταφέρνεις να στήσεις το «σκηνικό» στα τραγούδια σου, να δημιουργείς την ατμόσφαιρα και αυτό είναι το μεγάλο συν σου.

ΥΓ: Για... πγιοτικές ηχογραφήσεις, Παράγκας studios.  ;D

Μιλάμε για... grande success  8) 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το λοιπόν... καταρχάς μου άρεσε. Όμως θα ταχθώ και εγώ στο κίνημα επανεγγραφής των κρουστών  ;D

Βασικά το άσμα μου άφησε μια «γεύση» γουέστερν Leonard Cohen.

Ως συνήθως καταφέρνεις να στήσεις το «σκηνικό» στα τραγούδια σου, να δημιουργείς την ατμόσφαιρα και αυτό είναι το μεγάλο συν σου.

ΥΓ: Για... πγιοτικές ηχογραφήσεις, Παράγκας studios.  ;D

Μιλάμε για... grande success  8) 
Σε ευχαριστω Τερρυ οντως ειναι λιγο γουεστερν το τραγουδι.Μολις γυρισει ο κρουστος απο Σαλονικη θα το ξαναστησω απο την αρχη ρυθμικα εννοειτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back