Εξωτερικη καρτα ηχου USB και συμβίωση με εσωτερική PCI

zimmerman

Νέο μέλος
Πόντοι
1
εχω την emu 0404 και μια pci sb live για να εγκαταστησω την εξωτερικη πρεπει να βγαλω την εσωτερικη ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι φίλε μου! Μπορούν να συμβιώσουν και οι δύο μαζί!  ;)

Καλύτερα είναι να σβήσεις τους driver της SB, μετά να τη βγάλεις και μετά να βάλεις την emu. Ισχύει ότι μπορεί να συμβιώσουν αλλά δεν βρίσκω λόγο να το κάνεις.

Θα συμφωνησω με τον φιλο sakatis, καλο θα ηταν να μη λειτουργουν ταυτοχρονα 2 καρτες ηχου πανω σε ενα συστημα αφου μπορουν να συμβουν conflicts κτλ κτλ και μετα τρεχα γυρευε τι παει στραβα...

Μπορεις καλλιστα αντι να αφαιρεσεις την sb live σου απο το συστημα να την απενεργοποιησεις απο το Device Manager των Windows...

St4rg4z3r είπε:
Όχι φίλε μου! Μπορούν να συμβιώσουν και οι δύο μαζί!  ;)
+1
Να εγκαταστήσεις την εξωτερική σύμφωνα με τις οδηγίες του manual και είναι πολύ πιθανό να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Αν δεν έχεις χρήση για την SB, (δεν έδωσες και κανενα στοιχείο τι θες να κανεις) μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις όπως είπε και ο SlayermanGR.

yameth είπε:
+1

Να εγκαταστήσεις την εξωτερική σύμφωνα με τις οδηγίες του manual και είναι πολύ πιθανό να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Αν δεν έχεις χρήση για την SB, (δεν έδωσες και κανενα στοιχείο τι θες να κανεις) μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις όπως είπε και ο SlayermanGR.
Είναι δυνατόν το Cubase να "βλέπει" και τις δύο κάρτες για περισσότερες IO?  ???

IxNiLaTiS είπε:
Είναι δυνατόν το Cubase να "βλέπει" και τις δύο κάρτες για περισσότερες IO?  ???
Αναφέρθηκε κανείς στο Cubase;  ::) Πρωτα δεν ξερει κανεις για το σεταπ του ερωτόντα και δεύτερο υπάρχουν εφαρμογες που χρειάζονται δυο καρτες, αλλα δεν είναι αυτο το θέμα μας.

Και 3ον όχι. Έχει χιλιοαναλυθεί ότι είναι θέμα asio drivers και ότι δεν μπορούν να δουν πάνω από μια κάρτα, ή περισσότερες του ιδίου κατασκευαστή, αρκεί ο τελευταίος να τα αναφέρει ρητά ποιες μπορούν να συνδυαστούν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back