Κανονισμοί
1. Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες. Οχι μόνιμη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, όχι greeklish.
την πήρα και βρήκα την υγειά μου!Nikki είπε:ενταξει dudes σορρυ για τα greeklish.τελοσπαντων με λιγα λογια διαθετω 300 ευρω για καρτα ηχου.αν μπορειτε να μου προτεινετε το καλυτερο για αυτο το ποσο.να μπορω ομως να ηχογραφω σαν ανθρωπος χωρις latency,ε.α ναι και να ειναι εξωτερικη.ευχαριστω προκαταβολικα. 8)
maz8 είπε:Αυτη εδω να παρεις μαν
http://www.dv247.com/computer-hardware/m-audio-profire-610-pro-tools-compatible-firewire-audio-interface--57220
Απιστευτη καρτα!!!! καλυτερη απο οσες αναφερθηκαν!!!! Καλοι convertores!!!! kai polu kala preamp για καρτα!!!! 8) ;D![]()
![]()
Από εδώ lolNikki είπε:καλη φαση.thx bro.και τωρα η πιο σημαντικη ερωτηση.απο που την αγοραζω? lol.
# Greece: Charge is 18 EUR (including VAT)* and FREE for orders over 299 EURmaz8 είπε:Δες μήπως γίνετε καμία ομαδική αγορά από το dv ...να γλιτώσεις και τα έξοδα αποστολής
δεν εχει εξοδα αποστολης εφοσον η αγορα ειναι πανω απο 200 ευρω στο dv247..... εγω απο εκει αγοραζω γενικα πιο φτινο απο thomman σε πολλα προιοντα.....τωρα ΕΤΥΧΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΣΤΟ THOMMAN....