- Πόντοι
- 2,368
o τυπος απλα δινει ΧΡΥΣΕΣ συμβουλες
δειτε και τα υπολοιπα εδω
http://www.youtube.com/user/FruduaTv#p/u/4/UgfMyJ76p4o
Μας έσωσε!! ;D ;D Δουλεύει!! (προφανως!) Μόλις το έκανα και έχω μείνει με τα σαγόνια κάτω ;D Πάνω που είχα απογοητευτεί γιατι έκανα floating σεταπ στην (fully modified επανακάμψασα*) στρατ και έιχα απογοητευτεί γιατί έχανε συνεχεια...ignantios είπε:εξαιρετικο .....αυτος μαλλον θα με σωσει........... :![]()
Βασικα τα Kahler ετσι επανερχονται μετα απο σκληρη χρηση.koraxprs είπε:Μας έσωσε!! ;D ;D Δουλεύει!! (προφανως!) Μόλις το έκανα και έχω μείνει με τα σαγόνια κάτω ;D Πάνω που είχα απογοητευτεί γιατι έκανα floating σεταπ στην (fully modified επανακάμψασα*) στρατ και έιχα απογοητευτεί γιατί έχανε συνεχεια...
Ίσως το πιο χρησιμο βιντεο που δημοσιευτηκε τελευταια
Το οτι θα ξανακουρδίζω με ένα απλό βύθισμα στο τρέμολο ούτε στον ύπνο μου δεν το'χα δει!
[Jkstigma εσυ πού το 'ξερες θηρίο;;;;]
(* Σύντομα θα ανοιχτεί θέμα)
διοτι , ετσι χανεται η ισορροπια που δημιουργηθηκε με ολη τη διαδικασια που περιγραφεται πριν στο συγκεκριμενο βιντεο..mkm είπε:Γιατί όμως να μην πειράξεις ξανά τα κλειδιά?
Όχι βεβαια... τις χαλάρωσε για έρθει το τρέμολο μπροστά ωστε να έχει κίνηση πάνω-κάτω...gdevelek είπε:οι βίδες που χαλάρωσε από πίσω δεν πρέπει να ξανασφιχτούν;