Εξαιρετικά Αφιερωμένο

super_chump είπε:
Υπαρχει ενα διαμαντι πανω στον ουρανο.Δεν σου κανω πλακα.

Και μαλλον εχει σχημα οκταεδρικο.Δυο ανεστραμμενες πυραμιδες.

Απο την κορυφη της πανω πυραμιδας βγαινει ενα φως που δινει ενεργεια στον

ηλιο.

Αυτο το διαμαντι ειναι το κεντρο του συμπαντος και η αρχη της υπαρξης.

Το ιδιο διαμαντι υπαρχει και μεσα μας.Γιατι as above so below.

Bασικα υπαρχει στους ανθρωπους που πανε κοντρα στην ψευτια

της κοινωνιας και δεν υποτασσονται απο τις σκοτεινες δυναμεις.

Για αυτο και λεει '΄'Come on you target for faraway laughter, come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!''

''Threatened by shadows at night, and exposed in the light''

Mην ξεχνας και το τραγουδι της rihanna  λεει ''shine like diamonds in the sky''.

Σορρυ για το off topic παιδια αλαλ πρεπει να ακουγεται και αυτη η μερια.
Πολύ σωστά. Το αστέρι που εννοούν φισικά είναι το αστερι του δαβίδ. Σύμφωνα με τους ιππολογισμούς μου όταν το 2017 όλοι οι πλανητες πάρουν μια ευθία τότε θα δείξουν τον δρόμο για τον πλανήτη Νιμπιρου που είναι αδελφός πλανήτης με τη γη και κατικοίται από αυτούς που φέρουν το σημάδι της ανεστραμμένης πυραμίδας- από το πυρ- που αν το πεις ανάποδα είναι ριπ και το μίδας που αν το πεις ανάποδα είναι σαδίμ - που στα εβραικά σημαίνει "τις καλές μουσικές" άρα ριπ (μόνο) τις καλές μουσικές.

atreu73 είπε:
Πολύ σωστά. Το αστέρι που εννοούν φισικά είναι το αστερι του δαβίδ. Σύμφωνα με τους ιππολογισμούς μου όταν το 2017 όλοι οι πλανητες πάρουν μια ευθία τότε θα δείξουν τον δρόμο για τον πλανήτη Νιμπιρου που είναι αδελφός πλανήτης με τη γη και κατικοίται από αυτούς που φέρουν το σημάδι της ανεστραμμένης πυραμίδας- από το πυρ- που αν το πεις ανάποδα είναι ριπ και το μίδας που αν το πεις ανάποδα είναι σαδίμ - που στα εβραικά σημαίνει "τις καλές μουσικές" άρα ριπ (μόνο) τις καλές μουσικές.
διδαξε με please....... lol

cos_dr είπε:
διδαξε με please....... lol
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου με συνδρομή μόνο 29,99 € τον μήνα και να μάθεις περισσότερα. Δίνεται δώρο καπέλο σε σχήμα πυραμίδας.

www.oli-h-alithia-tora.com

atreu73 είπε:
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου με συνδρομή μόνο 29,99 € τον μήνα και να μάθεις περισσότερα. Δίνεται δώρο καπέλο σε σχήμα πυραμίδας.

www.oli-h-alithia-tora.com
μου βγαζει "δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητής"

Αυτοι που εχουν τη σοφία σου.... ειναι οι "Εξυπηρετητές"

Α, τώρα το πιασα.

Εξυπηρετεις τον κοσμο διδάσκοντάς του την αλήθεια.

αλλα 29,99..........

καμμια μουσικοσυναδελφική τιμή ..... δεν παιζει? Εχουμε στεγνώσει δάσκαλε........... λολ

atreu73 είπε:
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου με συνδρομή μόνο 29,99 € τον μήνα...
Ντροπη Αντρέ. Αυτα σου εμαθε ο διδασκαλος σου ο Τουλατος?
eyeroll.gif

toul.png

Μην τον ακους Κωστα. Εσυ μεινε συνδεδεμενος με το παρακατω λινκ στο οποιο μπορεις να παρακολουθεις δωρεαν τις ζωντανες ομιλιες του Δασκαλου καθως και να επικοινωνεις με αλλα μελη το ιδιο καμεν....ανησυχα με σενα.
meditate.gif

Click Here

To δραμα του να "διασκευαζεις" floyd : αυτη η λεπτη γραμμη περαν της οποιας η αλλαγη στα κομματια ειναι καταστροφικη (συνηθως) και η πιστη αποδοση τους ανευ ουσιας......

Δεν βρηκα κατι που να μπορεσα να ακουσω με ενδιαφερον. Νομιζω οτι τελικα η μονη περιπτωση που ενα αναλογο εγχειρημα θα ειχε επιτυχια θα ηταν η πληρης απουσια μουσικων τυπου Lukather και η επι το πειραματικοτερο στροφη. Καπου εδω θυμηθηκα το ποτε πραγματοποιηθεν household objects.

fenderiarhs είπε:
To δραμα του να "διασκευαζεις" floyd : αυτη η λεπτη γραμμη περαν της οποιας η αλλαγη στα κομματια ειναι καταστροφικη (συνηθως) και η πιστη αποδοση τους ανευ ουσιας......

Δεν βρηκα κατι που να μπορεσα να ακουσω με ενδιαφερον. Νομιζω οτι τελικα η μονη περιπτωση που ενα αναλογο εγχειρημα θα ειχε επιτυχια θα ηταν η πληρης απουσια μουσικων τυπου Lukather και η επι το πειραματικοτερο στροφη.
Πολλά ++.

Άκουσα τα δωρεάν preview, δε βρήκα κάτι που να με τραβήξει, και πήγα απευθείας στο Dub Side Of The Moon που είχα πολύ καιρό να ακούσω.

fenderiarhs είπε:

Δεν βρηκα κατι που να μπορεσα να ακουσω με ενδιαφερον. Νομιζω οτι τελικα η μονη περιπτωση που ενα αναλογο εγχειρημα θα ειχε επιτυχια θα ηταν η πληρης απουσια μουσικων τυπου Lukather και η επι το πειραματικοτερο στροφη. Καπου εδω θυμηθηκα το ποτε πραγματοποιηθεν household objects.
++

Το household objects οντως εμεινε δυστυχως να υπαρχει μονο στη φαντασια πολλων. Δεν μπορω να φανταστω τη μουσικοτητα του αποτελεσματος, αλλα το γεγονος οτι ειχαν ξεκινησει τους πειραματισμους σ αυτο υποδηλωνει πολλα για τους λογους για τους οποιους οι floyd ειχαν αυτο το magic touch.

cigaret13 είπε:
+1000 και διορθώνω......χοντροαίσχος!
Το ειπα οσο πιο ευγενικα μπορουσα  ;D
ΥΓ μονο ο Belew επιασε το νοημα (κατι αναμενομενο) το οποιο το εκανε στη συνεχεια και πραξη (δεν φτανει να πιανεις το νοημα, χρειαζεται και η τεχνη), αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

fenderiarhs είπε:
Νομιζω οτι τελικα η μονη περιπτωση που ενα αναλογο εγχειρημα θα ειχε επιτυχια θα ηταν η πληρης απουσια μουσικων τυπου Lukather
Παικταράς ο Lukather, αλλά εδώ μου φάνηκε έξω απ'τα νερά του....Τά'σφαξε (και όχι με βαμβάκι....) τα μέρη με σόλο......καμιά σχέση έστω και λίγο με Floyd!  Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, ποιός ο λόγος του εν λόγω project? ::)

Εγώ όταν ακούω Floyd,  ακούω βασικά μια παρέα μουσικών που ζούσαν ένα χρόνο στο στούντιο για να κάνουν ένα δίσκο.. Πως να το κάνεις αυτό σε λίγες μέρες,,  :( δεν γινεται

Spyros Delta είπε:
ΥΓ μονο ο Belew επιασε το νοημα (κατι αναμενομενο) το οποιο το εκανε στη συνεχεια και πραξη (δεν φτανει να πιανεις το νοημα, χρειαζεται και η τεχνη), αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
+1

Το κομμάτι που πραγματικά ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου -κι έχει να προσφέρει ως άποψη/διασκευή- είναι το Breath, που μαζί με τα φωνητικά του Belew "κεντάει" στις κιθάρες ο Skunk  ;), ένας μύθος της ηλεκτρικής κιθάρας.

Και ειμαι περιεργος ποιος ειχε την "επιμελεια" στην παραγωγη του συγκεκριμενου τεμαχιου και ξεχωρισε τοσο.

Μηπως ο Belew?

Αν ξερει καποιος ας μας ενημερωσει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back