EXAIRESIS new song!

exarhos

Μέλος
Πόντοι
36
εδω μπορειτε να ακουσετε  ενα καινουριο κομματι

των EXAIRESIS

'στη ταχυτητα της σφαιρας'

http://myspace.com/costaexarhos

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τί έγραψες τώρα ρε φίλε......@αμω τα κομμάτια (λές και συνεχίζεις τον μύθο των Ξύλινων Σπαθιών) ΜΠΡΑΒΟ +1000000.....φίλε είσαι creator ..respect

χαιρομαι που σου αρεσε δεν ειναι μονο δικο μου το κομματι ειναι ολης της μπαντας,

Υπάρχει περίπτωση να τα έχω σε Mp3 φίλε .....δεν σου κάνω πλάκα τα θέλω να τα ακούω..

Thanx man keep walking....

Κώστα, -ας το ξαναγράψω- μου άρεσαν πολύ και τα 3, συγχαρητήρια σε όλους όσους συνεισέφεραν.  :)

Καλά κάθομαι και την ψάχνω την δουλεία με το συγκρότημα του Exarxou......μιλάμε τύφλα να

έχει η Βρετανική σκηνή....καλά μάγκες ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ.

επειδη υπαρχουν γυρω στα 40 ετοιμα κομματια σε διαφορα στυλ σε λιγο καιρο θα τα ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ απο το site.

ευχαριστω.

καλά μάγκες ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ.
.....Ειπες την σωστη κουβεντα!!...ο τροπος που ζουμε και οι καθημερινες μας παραστασεις διαμορφωνουν την διαθεση μας και εχουν μεγαλο αντικτυπο και στην μουσικη μας εμνευση και δημιουργια!Αλλο λοιπον να ζεις σε μια πιο "ανθρωπινη" πολη και αλλο στο "τερας" της Αθηνας...........Μπραβο παιδια κι απο μενα!!... ;) :)

Ώπα ώπα τώρα το ΄δα!!  :o

Λεπών αν και το έχω ξαναπεί (τώρα εσύ ήσουν, ο φλιμειλ ήταν; ) θα το ξαναπώ:

Εύγε, πάρα πολύ καλά κομμάτια! Να φανταστείς ότι και σε μένα, που δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος, με το over the sea και το autumm leaves τα έχω σπάσει!!! Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή όχι ( ??? ) αλλά δε με νοιάζει!

Keep the good work flowing......  ;) :)

Πολύ ωραία κομμάτια Κώστα...

Το over the sea το ακούω κάθε μέρα σχεδόν...

Θέλουμε κι άλλα ;)

Yποκλινομαι,, ::)

Bασικα τελειωσαν οι ιδεες απο καποια ολοκληρωμενα κομματια που πρεπει να γραφτουν πια στο υπερατομο FLEAMAIL. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back