- Πόντοι
- 36
Ας υποθέσουμε ,ότι τελείωσα με κάποιο κομμάτι και θέλω να το εξάγω για να το ακούω χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το πρόγραμμα, μέσω πχ i-tunes . Πατάω το save as.... με ρωτάει που και σε τι μορφή θέλω να το σώσω,ταχύτητα και επίσης αν θέλω να συμπεριλαμβάνονται όλα τα αρχεία ήχου . Πατάω το όλα τα αρχεία, αλλά στην αναπαραγωγή δεν μου ακούγονται τα vst plug in . Τι δε κάνω σωστά ?
Επίσης ποιός τύπος αρχείου είναι προτιμότερος ,τα wav ? mp3? κάτι άλλο?
Κάτι ακόμα για να μην ανοίγω άλλο θέμα μια και είναι σε σχέση με τα daw .
Όταν ηχογραφούμε ένα όργανο πχ μια ηλ.κιθάρα καρφί στο κομπιούτερ. Τι είναι πιο σωστό ,να σετάρουμε από πριν τον ήχο της ? Εσείς δλδ πριν την εγραφή έχετε περάσει όλα τα εφέ και μετά γράφετε ? Ακούγεται ίσως ανόητο ,αλλά επειδή ακόμα είμαι στα αρχικά στάδια μάθησης του προγράμματος ,παλεύω με το θηρίο και πελαγώνω.
Ευχαριστώ .
Επίσης ποιός τύπος αρχείου είναι προτιμότερος ,τα wav ? mp3? κάτι άλλο?
Κάτι ακόμα για να μην ανοίγω άλλο θέμα μια και είναι σε σχέση με τα daw .
Όταν ηχογραφούμε ένα όργανο πχ μια ηλ.κιθάρα καρφί στο κομπιούτερ. Τι είναι πιο σωστό ,να σετάρουμε από πριν τον ήχο της ? Εσείς δλδ πριν την εγραφή έχετε περάσει όλα τα εφέ και μετά γράφετε ? Ακούγεται ίσως ανόητο ,αλλά επειδή ακόμα είμαι στα αρχικά στάδια μάθησης του προγράμματος ,παλεύω με το θηρίο και πελαγώνω.
Ευχαριστώ .