Εβδομαδα Steely Dan

pericles

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Jack Of Speed - Steely Dan

Μια πρωτοβουλια που αναλαμβανω ξεκινωντας με τους Steely Dan ειναι να καθιερωθει (πιθανον απο τον admin ) ενα νεο section το γκρουπ ας πουμε της εβδομαδας παλιο η νεο .Η προταση μου ειναι να ξεκιναει απο Τεταρτη εκαστης εβδομαδας και να τελειωνει την Τριτη της επομενης .Κατα την διαρκεια αυτων των 7 ημερων τα μελη του forum εφ'οσον θελουν θα εχουν την δυνατοτητα να ανεβαζουν βιντεο ,συνεντευξεις ,φωτο ,μουσικα κομματια χωρις βιντεο κλπ στοιχεια για το γκρουπ που θα εχει την τιμητικη του

Ελπιζω να αρεσει η ιδεα .

Οσοι ειναι μεταλλαδες θα εχουν την ευκαιρια να ανεβασουν τα δικα τους ...αλλοιμονο φιλος!!!

Ωραία να πάρουμε σειρά και 'μεις οι Discάδες. :D

pericles είπε:
Jack Of Speed - Steely Dan

Μια πρωτοβουλια που αναλαμβανω ξεκινωντας με τους Steely Dan ειναι να καθιερωθει (πιθανον απο τον admin ) ενα νεο section το γκρουπ ας πουμε της εβδομαδας παλιο η νεο .Η προταση μου ειναι να ξεκιναει απο Τεταρτη εκαστης εβδομαδας και να τελειωνει την Τριτη της επομενης .Κατα την διαρκεια αυτων των 7 ημερων τα μελη του forum εφ'οσον θελουν θα εχουν την δυνατοτητα να ανεβαζουν βιντεο ,συνεντευξεις ,φωτο ,μουσικα κομματια χωρις βιντεο κλπ στοιχεια για το γκρουπ που θα εχει την τιμητικη του

Ελπιζω να αρεσει η ιδεα .
Ωραία ιδεα. Αλλά ποιός θα επιλέγει/ανοιγει τα νέα θέματα Περικλή;

Και ποιός θα κρατάει την τάξη να ξεκινάει Τρίτη π.χ.; :D

pericles είπε:
αντε ρε ανεβαστε κατι και σεις!!!!!!!!!!
εφτασεεεε  ;D

Steely Dan: Do It Again

Ωραία ιδέα, για να μαθαίνουμε και πραγματάκια και ακούσματα....προσωπικά δεν ξέρω και πολλά για τους συγκεκριμένους....

παιδια ειναι ενα καλο ξεκινημα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

@LK ακριβως αυτο περιμενα απο σενα να ποσταρεις. :D το γιατι θα στο εξηγησω οταν βρεθουμε η

με πμ. ;D ;D ;D

@SONIX ...ΩΡΑΙΟ το κομματι (μηπως χωρισες τωρα τελευταια ; ;D ;D)

Oριστε και ο κιθαριστας τους Mr.Herington ..για μια μικρη επιδειξη!! :o :o ;D ;D

pericles είπε:
Oριστε και ο κιθαριστας τους Mr.Herrigton ..για μια μικρη επιδειξη!! :o :o ;D ;D
Πές ότι δεν σε έβαλα εγώ ;D ;D

pericles είπε:
@LK ακριβως αυτο περιμενα απο σενα να ποσταρεις. :D το γιατι θα στο εξηγησω οταν βρεθουμε η

με πμ. ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Μπά, τα έκοψα αυτά.........από το 1998. ;D ;D ;D ;D

Που το ανακαλυψες αυτο sammy ; αυτο ειναι και το πνευμα του thread :ανεβαζουμε οτι καλο βρουμε για το τιμωμενο group.Eυχαριστουμε . :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα