Τσ τσ τσ.... ντροπή σου: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗ λέει ο ύμνος! Αστοιχείωτε!!Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:"Δεν υπαρχει αλλο αγαπη, ...Παει, ...Παει, ...Παει, την εχει πνιξει ολλη το δακρυ, ...Παει, Παει, ...Παει."
+100ggsaxman είπε:Παιρνοντας αφορμη απο το βιντεο του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ Ρακιτζη και αφου διακριτικα σκουπισω το δακρυ που κυλησε,να προτεινω να πιεσουμε ολοι να ξαναγυρισει η Δημοκρατια στην επιλογη τραγουδιου που θα εκπροσωπει τη χωρα μας στη Eurovision!Φτανει πια με τις απευθειας και διαπλεκομενες αναθεσεις!Να μιλησει ο Λαος!Να αφησουμε ολα τα λουλουδια να ανθισουν!Και τι λουλουδια... ;D ;D ;D
FritzBlackLP είπε:+100
Λάθος τραγούδι είχαμε στείλει τότε...
Κι όμως, στην παρέα μας χτες υπήρχαν κάποιοι που υποστήριζαν ότι είναι ωραίο τραγούδι και εγώ τους κοίταζα σαν εξωγήϊνους και έψαχνα να βρω τα χάπια μου.playloud είπε:Παντως, το κομματι που κερδισε ειναι ΜΑΚΡΑΝ η μεγαλυτερη πατατα που εχει κερδισει τα τελευταια χρονια.
Η σουηδεζα σε κατι φασεις οι μορφασμοι της μου θυμιζαν ζομπι
Έχεις κάποιες βάσεις για αυτά ή τα λες έτσι μεταξύ φραπέ και τσιγάρου? Εγώ δεν είμαι κατά των θεωριών συνομωσίας, αρκεί να στηρίζονται κάπου και να μην λέγονται για χαβαλέ πχ. την ώρα που παίζουμε πόρτες...alderbody είπε:Ηθελα να ξερα δεν το καταλαβαινουν οτι ο νικητης ειναι ...προαποφασισμενος?
Τη στιγμη που νικη = αναθεση του επομενου show, δεν μπορει να ειναι και τοσο αθωα τα πραγματα...