- Πόντοι
- 1
Ειδικά στο ρεφρεν στην 3η αλλαγή!!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπάρχουν και χειρότεραAnduan3 είπε:Μετα απ'αυτο, τι?
"Child In Time" mix με τη φωνη του Καζαντζιδη ισως? :![]()
Αυτα ειναι τα επακολουθα της φτηνης τεχνολογιας:Υπάρχουν και χειρότερα
Ενταξει, αμα ειναι ετσι... κ ειχα αρχισει να ανησυχω :trolley είπε:Το ότι η ποπ μουσική θα γράφεται από μηχανές με την ελάχιστη συμβολή ανθρώπων (στους στίχους) και ότι όλα τα κομάτια θα είναι μικρές παραλλαγές του ίδιου βασικού κοματιού, είχε προβλεφθεί και περιγραφεί από το συγγραφέα Τζωρτ Όργουελ, στο μυθιστόρημα "1984".
Μην εκπλήσσεστε.
Υποθέτω ότι σαρκάζεις, αλλά να σου θυμήσω ότι δεν άνοιξα εγώ το θέμα, αλλά ούτε είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανοίγει παρόμοιο θέμα.fuZZed είπε:Ενταξει, αμα ειναι ετσι... κ ειχα αρχισει να ανησυχω :![]()
Βιβλια σαν αυτο που αναφερεις, οπως και το Θαυμαστο Νεο Κοσμο, οπως και το fahrenheit 451 κ.α., δε ξερω αν με βοηθησαν να δω καλυτερα, σιγουρα ομως δε βοηθησαν και κανεναν αν κρινω απ την γενικοτερη αντιληψη που επικρατει, επισης πραγματικα δε βρισκω τπτ καθησυχαστικο στο οτι βιβλια τετοιου τυπου <<επαληθευονται>>....trolley είπε:Υποθέτω ότι σαρκάζεις, αλλά να σου θυμήσω ότι δεν άνοιξα εγώ το θέμα, αλλά ούτε είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανοίγει παρόμοιο θέμα.
Σκέψου λίγο, αν κάθε μέρα έτρωγες μακαρόνια, τη μία έτσι, την άλλη αλλιώς, την παράλλη με κυμά, μετά με γαρίδες, μετά με μανιτάρια... αλλά πάντα μακαρόνια... τι ακριβώς θα έκανε αυτό στη γεύση σου αλλά και το γούστο σου για το φαγητό;
Και όμως, το να ακούς συνέχεια και συνέχεια την ίδια μουσική, νομίζεις ότι είναι εντάξει;
Δε διαβάζεις λέω εγώ το βιβλίο; Μπορεί να σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τα πράγματα.
....καλα τωρα,δεν συγκρινεται η κομματαρα των massive attack με την παπαρια του καθε γιουτιουμποχασομερη.... ;DAnduan3 είπε:Οταν πρωτοακουσα το "Safe From Harm" των Massive Attack με το σαμπλαρισμενο "Stratus" του Billy Cobham μου ηρθε να δαγκωσω καποιον! >
Και το χειροτερο ηταν οτι οι 9 στους 10 δεν ηξεραν το original αριστουργημα του Cobham.![]()
Τάσπασε χαχαχαχαdbfromhell είπε:εμενα μια χαρα μου ακουστηκε....ε γουστα ειναι αυτα!
αυτο θα σ'αρεσει πιο πολυ φανταζομαι!