- Πόντοι
- 38
Μπράβο. Τελικά το παρήγγειλες το κιτ;
Δυστυχως δεν φταινε μονο οι μαγαζατορες ή τα "αφεντικα" ' date='φταινε και οι υπαλληλοι που τις περισσοτερες φορες βαριουνται να κανουν τη δουλεια τους...........[/quote']
Όχι βέβαια. Ο εργοδότης φταίει πάντα, τους ξυπνάει τους ανθρώπους πρωί πρωί, δεν τους αφήνει να μιλάνε συνέχεια με sms με τη γκόμενα και μετά έχουν και την κρεβατομουρμούρα, μπορεί και να μην τους αφήνει να καπνίζουν μέσα στο μαγαζί δίπλα στις κιθάρες και τα μικρόφωνα (!!!!!!!), δε μπορούν να φεύγουν για βόλτα ό,τι ώρα θέλουν, απαιτεί να είναι καλοί στη δουλειά τους..... ¶σε δεν ξέρεις εσύ. :lol: :lol: :lol:
Υγ. Και μετά δεν τους δίνει και προαγωγή. :lol:
Eχει τυχει να παω σε μαγαζι και να πεσω σε 2 διαφορετικους υπαλληλους' date=' που ηταν η μερα με την νυχτα. Ο ενας ηταν απιστευτος και εξυπητετικοτατος(ειχα παει να κοιταξω για πεταλακια και ενω ηξερε οτι δεν θα παιρνα κιθαρα, δοκιμασα και 2-3), ο αλλος βαριοταν την ζωη του.
Σε αλλο μαγαζι, οσες φορες εχω παει, μια χαρα εξυπηρετηση ειχα.
Τελος σε τριτο μαγαζι που εχω παει, δεν μου εβγαζε πεταλακι για να το ακουσω επειδη ηταν στην βιτρινα(οπου εκει του λεω οτι "αστο μεγαλε, το βρισκω και φθηνοτερα"). Προφανως εκει δεν ξαναπαταω. [/quote']
Ε πες μας και τα μαγαζιά τώρα όμως![]()
Καλά αυτό πρέπει να μπει στο τοπ τεν με τις φοβερότερες ατάκες που έχω ακούσει !! :lol: :lol: :lol:κοιτα να δεις εγω ειμαι κολλητος με τον λαρρυ.τον εχω φιλοξενισει στο σπιτι μου και δεν θα μου πεις εσυ σχετικα με dimarzio.και στο κατω κατω ο λαρρυ δεν εχει ανγκη εμενα και τους μαγηντες του.το πραγματικο του επαγγελμα ειναι φωτογραφος σε ενηλικα και πορνογραφικα περιοδικα!!δεν τον νιαζει να πουλησει μονους μαγνητες.
Καλά αυτό πρέπει να μπει στο τοπ τεν με τις φοβερότερες ατάκες που έχω ακούσει !! :lol: :lol: :lol:κοιτα να δεις εγω ειμαι κολλητος με τον λαρρυ.τον εχω φιλοξενισει στο σπιτι μου και δεν θα μου πεις εσυ σχετικα με dimarzio.και στο κατω κατω ο λαρρυ δεν εχει ανγκη εμενα και τους μαγηντες του.το πραγματικο του επαγγελμα ειναι φωτογραφος σε ενηλικα και πορνογραφικα περιοδικα!!δεν τον νιαζει να πουλησει μονους μαγνητες.
Μπας και εννοούσε τον Larry Flint????
To πρωτο ειναι το Ibanezoμαγαζο και το 2ο ο καγμακης.Eχει τυχει να παω σε μαγαζι και να πεσω σε 2 διαφορετικους υπαλληλους' date=' που ηταν η μερα με την νυχτα. Ο ενας ηταν απιστευτος και εξυπητετικοτατος(ειχα παει να κοιταξω για πεταλακια και ενω ηξερε οτι δεν θα παιρνα κιθαρα, δοκιμασα και 2-3), ο αλλος βαριοταν την ζωη του.
Σε αλλο μαγαζι, οσες φορες εχω παει, μια χαρα εξυπηρετηση ειχα.
Τελος σε τριτο μαγαζι που εχω παει, δεν μου εβγαζε πεταλακι για να το ακουσω επειδη ηταν στην βιτρινα(οπου εκει του λεω οτι "αστο μεγαλε, το βρισκω και φθηνοτερα"). Προφανως εκει δεν ξαναπαταω. [/quote']
Ε πες μας και τα μαγαζιά τώρα όμως![]()