Καλά ο χοντρός' date=' κλασικό για (α)ράπ, το πουτανάκι τι θα κάνει;;;;;;; Ε;;;;;;;[/quote']
θα ταίζει πουτανέσκα τον χοντρό
-"Γειά σας' date=' ενδιαφέρομαι για να κάνω το pootanaki";;
[/quote']
Κατά το poostie και αυτό (που λέει κι ένας γνωστός σου)? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έτσι παέι, η ανατροφή δεν κρύβεται... :lol: :lol:-"Γειά σας' date=' ενδιαφέρομαι για να κάνω το pootanaki";;
[/quote']
Κατά το poostie και αυτό (που λέει κι ένας γνωστός σου)? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αααα δε σας είπα τα νέα!
Παρατάω κιθάρες' date=' ενισχυτές κλπ και το γυρνάω στο rap!!!
Είμαι διατεθιμένος να παχύνω όσο χρειάζεται για να κάνω καριέρα και τέτοια videoclip:
:lol:[/quote']
ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... 8)
Αααα δε σας είπα τα νέα!
Παρατάω κιθάρες' date=' ενισχυτές κλπ και το γυρνάω στο rap!!!
Είμαι διατεθιμένος να παχύνω όσο χρειάζεται για να κάνω καριέρα και τέτοια videoclip:
[/quote']
¶ντε - άντε (και αν πουλήσεις τπτ, ξέρεις εσύ! :lol: :lol: )! Εδώ τα παράτησε (προσωρινά) ο Κορκολύκος, μόλις βρήκε το... pootanaki του ("πες μου τι είσαι..." και δε συμμαζεύεται :lol: ). Με το χοντρό δεν ξέρω τι έκανε βέβαια... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε..
"ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΛΕ.
ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!"
Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε..
ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!"
εμάς είχε μια που λέει "τραγουδίστρια ψάχνει death/black group' date=' ικανή να μιμείται ήχους φώκιας που κλαίει"
[/quote']
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!!!!!!!!!
..."τραγουδίστρια ψάχνει death/black group' date=' ικανή να μιμείται ήχους φώκιας που κλαίει"[/quote']
Θέλει ειδική τροφή?
Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε..
ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!"