hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Και τώρα η νικήτρια της καρδιάς των Ελλήνων και εκατομμυρίων άλλων ανα τη υφήλιο που τη συμπσθησαν. Καλη επιτυχία Κλαυδια!!! Είμαστε όλου μαζί σόυ!!! Για την Ελλάδα μας. Για το έθνος μας! Για τις ένοπλες δυνάμεις μας! Ο Θεός μαζί σου!!! ❤️❤️🇬🇷🇬🇷❤️❤️❤️❤️🇬🇷🇬🇷🇬🇷❤️❤️❤️

Φόρτωσαν λίγο παραπάνω την ενορχήστρωση, και μου το χάλασαν λίγο. Της έπνιξαν κάποιες καταλήξεις. Άστη να ακουστεί καλά η φωνή γαμωτο τους! 😡😂😂
Αντε καλή τύχη ρε παιδιά μήπως γίνει το θαύμα 🇬🇷🇬🇷

Φόρτωσαν λίγο παραπάνω την ενορχήστρωση, και μου το χάλασαν λίγο. Της έπνιξαν κάποιες καταλήξεις. Άστη να ακουστεί καλά η φωνή γαμωτο τους! 😡😂😂
Αντε καλή τύχη ρε παιδιά μήπως γίνει το θαύμα 🇬🇷🇬🇷

Καλα εσυ τι φοβασαι; Και στην πρωτη θεση εχεις πονταρει, και στην τελευταια, και στη 17η, και πανω απο την πενταδα, και στα κοκκινα, και στα ορφανα, ολη τη ρουλετα επιασες, πονταρε και στον αποκλεισμο να εχεις και το ζερο και εισαι καλυμμενος

Τα βάθια,το έφαγαν.Στην τηλεόραση παίζεις.Δέν έχει πρωτιά με αυτο τον ήχο.Ουτε βαθμούς απο αυτους που είναι σπίτι.
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ Σουηδός είμαι

Οι πορτογαλοι νομιζουν οτι ειναι καθε μερα του αη Γιαννιου, και απο το 2007 στελνουν καθε χρονο παραλλαγες του "τρια αδελφακια ειμαστε με πονο στην καρδια μας" που ειχε κερδισει τοτε.

Οι πορτογαλοι νομιζουν οτι ειναι καθε μερα του αη Γιαννιου, και απο το 2007 στελνουν παραλλαγες του "τρια αδελφακια ειμαστε με πονο στην καρδια μας" που ειχε κερδισει τοτε.
Και στο τζόκερ τα ίδια νούμερα παίζω δέκα χρόνια τώρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back