hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
καλά τα πήγε. Η ερμηνεία καλή, βγήκε καλά, οι προσθήκες στην ενορχήστρωση και ο ήχος άψογα, το κομμάτι είναι λίγο, φαίνεται πως σε σχέση με τα άλλα υστερεί σε μουσική πρόοδο. Δεν ξέρω, αν τη συμπαθήσει ο κόσμος λόγω του μικρού της ηλικίας και της άψογης τραγουδιστικής ερμηνείας και λόγω πολιτικής ΝΑΤΟ και της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας και των συμμαχικών μας παραχωρήσεων κλπ. μπορεί να τη δούμε στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση, ας της πω ένα μπράβο εκεί, μπράβο.

Μια χαρά ήταν και ωραία τα γραφικά.Το δέντρο με την φωτιά το είχα δει και στους Αnyma και μου είχε φανει καλή ιδέα και εμένα.Μπράβο!

H ΕΛΛΑΣ μόλις ανέβηκε μια θέση στα ODDS

Τώρα θυμήθηκα από που ξέρω τη Δανέζα

Crouch-Subversive-Muppets.webp

Έχει φιλιά και από τη ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ και την ΑΓΑΠΗ της ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ.
Εδώ κατάφερε να πάρει μπράβο και από τον σφοδρό hater της, τον cos_dr που έβγαλε τόση χολή γιατί ήθελε την BARBZ. Δεν είναι λίγο αυτό. :p

Έχει φιλιά και από τη ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ και την ΑΓΑΠΗ της ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ.
Εδώ κατάφερε να πάρει μπράβο και από τον σφοδρό hater της, τον cos_dr που έβγαλε τόση χολή γιατί ήθελε την BARBZ. Δεν είναι λίγο αυτό. :p

Και γιατι την πηρε η Μουσχουρη; Ηθελε να της συστησει τον οπτικο της;

Αξιότιμα μέλη μόλις έλαβα ασφαλείς πληροφορίες ότι ο λογαριασμός του μέλους @cos_dr έχει πέσει θύμα επίθεσης χάκερ.

Το περιεχόμενο που αναρτάται είναι παραπλανητικό.

Εσύ είσαι χακαρισμένος... 😄
Λένε πως έχει συνεννοηθεί το κοινό, όταν τραγουδάει του Ισραήλσ τον τελικό να φωνάζουν Μα-ρι-να!, Μα-ρι-να! :ROFLMAO:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back