- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Την επιλογή του τραγουδιού να κράξουμε. Εγώ θα κλιμακώσω όσο έρχεται ο καιρός και θα το δουλέψω και παρασκηνιακά να πείσω και άλλους να κράξουν.Τελικά τι γίνεται; Την κράζουμε αυτή ή όχι;

Την επιλογή του τραγουδιού να κράξουμε. Εγώ θα κλιμακώσω όσο έρχεται ο καιρός και θα το δουλέψω και παρασκηνιακά να πείσω και άλλους να κράξουν.Τελικά τι γίνεται; Την κράζουμε αυτή ή όχι;
Εμείς έχουμε τέτοια... κόλπα στην εμφάνιση μας;
Δεν έχω αρκετά στοιχεία, ακόμα πάντως εκ πείρας μπορώ να πω ότι από πίσω από τέτοια κόλπα συνήθως κάτι θέλουν να μας περάσουν οι illuminati. Είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα. Το δικό μας κομμάτι πάντως θα πατώσει, φοβάμαι δεν θα περάσει στα τελικά, αν το σώσει η συμπαθής εμφάνιση της Κλαυδιας και τουλάχιστο πάμε στον τελικό, προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος, παρόλο που θα υποστούμε τον διασυρμό των τελευταίων θέσεων.Παρακαλείται ο ειδήμων γιουροβιζιονολόγος κ. @cos_dr να μας διαφωτίσει:
Eurovision 2025: O παραγωγός του διαγωνισμού μίλησε για τη χώρα που έχει ξεχωρίσει από τις πρόβες - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Τι τρέχει εδώ; Τι μας κρύβουν; Εμείς έχουμε τέτοια... κόλπα στην εμφάνιση μας;
Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το άσμα δεν είναι και για περισσότερα απ' αυτά που περιγράφεις.Εμεις παμε παλι με τον εθνικο μας χορογραφο, οποτε τα κλασσικα, ακινησια, στατικοτητα, και νοηματα με τα χερακια
Τι δεν έχω αρκετά στοιχεία; Γιαλαντζί γιουροβιζιονολόγος δηλαδή...Δεν έχω αρκετά στοιχεία
Μάλιστα... μάλιστα... Το ρίξαμε και στις ιστορίες συνωμοσίας.πίσω από τέτοια κόλπα συνήθως κάτι θέλουν να μας περάσουν οι illuminati.
Αυτή ήταν και η δική μου αρχική εκτίμηση, αλλά με τόσο "μοιρολόι" που έχει πέσει φέτος στις συμμετοχές, τηρώ στάση αναμονής.Το δικό μας κομμάτι πάντως θα πατώσει, φοβάμαι δεν θα περάσει στα τελικά
Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το άσμα δεν είναι και για περισσότερα απ' αυτά που περιγράφεις.