hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Τελικά τι γίνεται; Την κράζουμε αυτή ή όχι;
Την επιλογή του τραγουδιού να κράξουμε. Εγώ θα κλιμακώσω όσο έρχεται ο καιρός και θα το δουλέψω και παρασκηνιακά να πείσω και άλλους να κράξουν.:mad: :D

Το κομμάτι που έγινε επιλογή έχει πολύ καλή παραγωγή.
Ασχέτος αν αρέσει η όχι,ο σλοβάκος έκανε καλή δουλειά.
Ατμοσφαιρικό και όπως πρέπει.
Αν το δείτε σε ένα equalizer,το μπάσο είναι αυτό που οδηγεί το κομμάτι και όχι η μπότα,η οποία και όταν έχει παρουσία,είναι πιό ψηλά σε συχνότητα,η mindrange μπασάρα που μπαίνει κάποια στιγμή παραπέμπει στις καλές progressive εποχές,ωραίο arp απο την ίδια σκηνή,όλα στον χώρο τους,η φωνή μιά χαρά,μπράβο πραγματικά!

Αντε και στον Sub Focus του χρόνου.

Εμείς έχουμε τέτοια... κόλπα στην εμφάνιση μας;

Εμεις παμε παλι με τον εθνικο μας χορογραφο, οποτε τα κλασσικα, ακινησια, στατικοτητα, και νοηματα με τα χερακια, περιπου οπως στο 28ο λεπτο στο βιντεο του μεγαλου.

Παρακαλείται ο ειδήμων γιουροβιζιονολόγος κ. @cos_dr να μας διαφωτίσει:

Eurovision 2025: O παραγωγός του διαγωνισμού μίλησε για τη χώρα που έχει ξεχωρίσει από τις πρόβες - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Τι τρέχει εδώ; Τι μας κρύβουν; Εμείς έχουμε τέτοια... κόλπα στην εμφάνιση μας;
Δεν έχω αρκετά στοιχεία, ακόμα πάντως εκ πείρας μπορώ να πω ότι από πίσω από τέτοια κόλπα συνήθως κάτι θέλουν να μας περάσουν οι illuminati. Είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα. Το δικό μας κομμάτι πάντως θα πατώσει, φοβάμαι δεν θα περάσει στα τελικά, αν το σώσει η συμπαθής εμφάνιση της Κλαυδιας και τουλάχιστο πάμε στον τελικό, προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος, παρόλο που θα υποστούμε τον διασυρμό των τελευταίων θέσεων.
Οι νέοι νταβατζήδες🤣 της ελληνικής δισκογραφίας στο να προωθήσουν τα αστέρια - συνήθως γκόμενές τους, είναι λογικό να εκμεταλλευονται τον θεσμό για να χεηματοδοτησουν την επροβολή της καλλιτέχνιδος με ένα τραγούδι στα μέτρα της που την αναδεικνύει στο εσωτερικό. Δε νοιάζονται για το έξω. Δεν είναι πατριώτες. 🤣🤣

Εμεις παμε παλι με τον εθνικο μας χορογραφο, οποτε τα κλασσικα, ακινησια, στατικοτητα, και νοηματα με τα χερακια
Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το άσμα δεν είναι και για περισσότερα απ' αυτά που περιγράφεις.
Δεν θα έλεγες ότι προδιαθέτει για κίνηση... Ας πούμε (ευγενικά) ότι έχει ένα laidback feel.
Δεν έχω αρκετά στοιχεία
Τι δεν έχω αρκετά στοιχεία; Γιαλαντζί γιουροβιζιονολόγος δηλαδή... 😄

πίσω από τέτοια κόλπα συνήθως κάτι θέλουν να μας περάσουν οι illuminati.
Μάλιστα... μάλιστα... Το ρίξαμε και στις ιστορίες συνωμοσίας.

Το δικό μας κομμάτι πάντως θα πατώσει, φοβάμαι δεν θα περάσει στα τελικά
Αυτή ήταν και η δική μου αρχική εκτίμηση, αλλά με τόσο "μοιρολόι" που έχει πέσει φέτος στις συμμετοχές, τηρώ στάση αναμονής.

ΥΓ: Αλλά τι να λέμε για φέτος... Μόνο και μόνο που είναι φαβορί η "σούπα" της Σουηδίας είναι να πάρουμε τα... βουνά.

Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το άσμα δεν είναι και για περισσότερα απ' αυτά που περιγράφεις.

Καλα ναι, αυτο το κλαψιαρικο κατασκευασμα δε θελει Ευαγγελινο, θελει Δαλιανιδη

Σας εξασφάλισα το βίντεο κλιπ. Κυκλοφόρησε bootleg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back