Ερωτηση για τιμη ενος κλειδιου ακουστικης κιθαρας ( Grove

Status
Not open for further replies.

Seeker

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Μηπως γνωριζει καποιος πόσο μπορει να στοιχιζει ενα απλο ( οχι lock ) κλειδι ακουστικης κιθαρας ( συγκεκριμενα μου χαλασαν οι βόλτες απο την Σι ) ! Πληρωσα ενα υπερογκο ποσο ( υπερογκο εννοειται σε σχεση με αυτο που αγοραζεις ) απο γνωστο καταστημα ( μονο κιθαρες , στην Εμμ.Μπενακη !!!!! ) για ενα ασημι Αμερικάνικο Grover !

Δεν διαμαρτυρηθηκα γιατι το χρειαζομουν αμεσα , βιαζομουν , ωστοσο μου εκανε αισχρη εντυπωση ! Επιπλεον , δεν ειδα ποτε την αρχικη του συσκευασια , διοτι μου το εφερε χυμα για να το συγκρινει με το χαλασμενο κλειδι που ειχα φερει !

Αναρωτιεμαι ποσο θα πληρωνα αν ειχα καποιο πιο σοβαρο προβλημα στην κιθαρα μου !

Μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχουν δουλεια !!!

Επωμιζομαι το λαθος μου γιατι επρεπε να ειχα αντιδρασει ωστοσο ειμαι ακομα εντυπωσιασμενος ! Ολα μου τα σολο πλεον θα τα κανω στη Σι για να βγαλει τα λεφτα της !

Seeker είπε:
... Ολα μου τα σολο πλεον θα τα κανω στη Σι για να βγαλει τα λεφτα της !
;D ;D ;D

Για πες πόσο πήγε...

http://www.thomann.de/gb/grover_gr10218c_rotomatics.htm?sid=4214152a04719a916a235ac9ca59920d

τοσο κανει  το σετ των 6 σε ολη την ΕΕ

για ενα ασημι Αμερικάνικο Grover
εκτος και αν ηταν  απο τη δεκαετια του 70 αποκλειεται να ειναι αμερικανικο  ,απο το 1980 τα Grover φτιαχνονται στην Ταϊβαν

το κακο με ΟΛΑ τα κλειδια ειναι οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν τα πουλανε ενα-ενα αλλα μονο σε σετ.

αν μας ελεγες και ποσα πληρωσες...

Tιμή μας είπες....το μαγαζί δεν έχει όνομα???  ;)

Satanas είπε:
Tιμή μας είπες....το μαγαζί δεν έχει όνομα???  ;)
τι κανει νιαου νιαου!

noe13 είπε:
τι κανει νιαου νιαου!
Ποιός έιναι εκεί?? Ντρέπεστε να τον κατονομάσετε???

Seeker είπε:
15 ευρω παιδες !
Περιμένω να δω πότε θα ανοιχτεί κάνα thread με τίτλο κάπως έτσι:

"AISXOS: MOY ZHTHSANE(!) LEFTA GIA NA AGORASW AYTO POY POYLOYSANE."

Εγώ σήμερα πήρα κάτι χονδρές...εεε χορδές και μου ζήτησαν και 7.10 στο μαγαζί που πήγα.Απίστευτοι...! ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
μια χαρα τιμη ειναι.
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μετά λέω μήπως ήθελε να γράψει 25,35,45 150(!)  ;D

Τέλοσπάντων, καλή ανάσταση σε όλους.

BillTrantos είπε:
Εγώ σήμερα πήρα κάτι χονδρές...εεε χορδές και μου ζήτησαν και 7.10 στο μαγαζί που πήγα.Απίστευτοι...! ;D ;D ;D
Να τους κατονομάσεις αμέσως.  ;D

Εγω αγορασα σημερα ενα κοκορετσι και μου ζητησανε ΛΕΦΤΑ.

Αισχος φιλΩς!

Μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχουν δουλεια .... και ο κοσμος τρωει στα Goodys.

Seeker είπε:
15 ευρω παιδες !
Λογική τιμή + πολλοί θα το έδιναν περισσότερο ή δεν θα το πούλαγαν καν ξεχωριστά...  ;)

Η τιμη ειναι λογικη οπως πολυ σωστα σου ειπαν και πιο πανω θα μπορουσε να ειναι ελαφρως μικροτερη αλλα οχι πολλα πραγματα....!!

Την ειρωνια σε ενα νεο μελος που εχει μια απορια δεν καταλαβαινω μονο....λες και  εθιξαν κανα φιλΩ, φιλοι μου.

VAGTANPLAN είπε:
Η τιμη ειναι λογικη οπως πολυ σωστα σου ειπαν και πιο πανω θα μπορουσε να ειναι ελαφρως μικροτερη αλλα οχι πολλα πραγματα....!!

Την ειρωνια σε ενα νεο μελος που εχει μια απορια δεν καταλαβαινω μονο....λες και  εθιξαν κανα φιλΩ, φιλοι μου.
Πως θα καταλάβει ότι είναι στο forum??  ;)

S9F είπε:
Περιμένω να δω πότε θα ανοιχτεί κάνα thread με τίτλο κάπως έτσι:

"AISXOS: MOY ZHTHSANE(!) LEFTA GIA NA AGORASW AYTO POY POYLOYSANE."
γιατι τον ειρωνευσαι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.......

Superfunk είπε:
Εγω αγορασα σημερα ενα κοκορετσι και μου ζητησανε ΛΕΦΤΑ.

Αισχος φιλΩς!

Μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχουν δουλεια .... και ο κοσμος τρωει στα Goodys.
γιατι τον ειρωνεύεσαι ; γιατι δεν εχω καταλαβει το λόγο ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back