Ερώτηση για Kurzweil pc1x pc2x pc3x

sPId_x

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Παιδια ξερει κανεις πανω κατω τι τιμες παιζουν για αυτα τα 3 μοντελα της Kurzweil? Τα δυο πρωτα ειδικα δεν μπορω να τα βρω σε κανενα site.

Ψαχνω πιο πολυ για piano και οχι τοσο πολυ για synth οπως το pc3. Αυτη τη στιγμη ποιο απο τα 3 αξιζει να παρει κανεις με τις τωρινες τιμες?

sPId_x είπε:
Τα δυο πρωτα ειδικα δεν μπορω να τα βρω σε κανενα site.
Γιατί πολύ απλά είναι dicontinued πλέον! ;)

Eχω το pc1x και το φυλάω ως κόρη οφθαλμού. ;D

Δεν μπορουν να βρεθουν απο μαγαζια? Στη θεση τους ποια παιζουν?

sp3xs αξιζει?

Η Kurzweil γενικά να ξέρεις ότι έχει από τα καλύτερα πιάνα που κυκλοφορούν! Έχω το PC2R και το χρησιμοποιώ στο μαγαζί χωρίς κανένα πρόβλημα και με πολύ καλά αποτελέσματα. Όσο για το καινούριο PC3X θα σου πω μόνο αυτό: θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια!!!!! ;D  Το έχω παίξει σε ένα μαγαζί και είναι τρομερό! Δεν είναι synth με την έννοια να φτιάχνεις ήχους, αλλά αν θες πιάνα και διάφορα άλλα πληκτρο-ματζούνια αξίζει κάθε €!!  ;)

fotmos είπε:
Δεν είναι synth με την έννοια να φτιάχνεις ήχους, αλλά αν θες πιάνα και διάφορα άλλα πληκτρο-ματζούνια αξίζει κάθε €!!   ;)
Φυσικά και είναι synth. Και ικανότατο μάλιστα.

Απλα το pc3x ειναι λιγακι ακριβο. γι'αυτο ψαχνομαι για μια πιο οικονομικη λυση.

Γνωμες για τα πιο φθηνα μοντελα υπαρχουν?

Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες. Κάποιος τα πουλάει σε πολύ καλή τιμή

Εγω θα το "χτυπαγα" το PC3X απο την αγγελεια,ειναι μεγαλη ευκαιρια,αν σκεφτεις οτι το new εχει κανα 2 χιλιαρικα στο νερο. Εχω Kurzweil (2) ,και ποτε δεν ειχα προβλημα.Παντα αγωραζα μεταχειρισμενα.Φιλικα Θανασης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα