• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ EBAY

Kafka

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπον αμα παραγγειλω κιθαρα απο ebay γλιτώνω τους φορους,τελωνεια κλπ.??

Αν είναι αγορά εντος Ε.Ε. δεν έχει φόρους κ' τελωνεία.

Αν είναι απο Αμέρικα έχει.

ισχυει κ για αγορά απο ιδιωτη ή μπορει να γινει τιποτα για να τα γλυτωσω

Λοιπόν, δουλεύω στην εφορία και μόλις σε έβαλα στο μάτι. Σε διαβεβαιώ ότι θα πληρώσεις φόρο οπωσδήποτε.

επειδη δεν βγαζω ακρη με τα θεματα στο θεμα των φορων! για κιθαρα γυρω τα 550 e(με μεταφορικα) ποσο πανε τα υπολοιπα??

δηλαδη αν ειναι δηλωμενη σαν δώρο ερχεται χωρις φορους??

Ξαναδιαβασε ΚΑΛΑ το λινκ.

Δωρα ΔΕΝ υπαρχουν για τους τελωνειακους.

Βαση του γραμματος του νομου οτιδηποτε δεν εμπιπτει στην κατηγορια "μικρη αξια" (δηλ. 50 ευρω) δασμολογειται με 3,5% και φορολογειται με 18% ΦΠΑ επι της τιμης CIF δηλ. ( (ΔΗΛΩΜΕΝΗ αξια+ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) Χ 3,5% ΔΑΣΜΟΣ) Χ 18% ΦΠΑ + ΕΞΟΔΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ....

Στο ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ παιζεται ολο το παιχνιδι.

Δωρα ΔΕΝ υπαρχουν για τους τελωνειακους.
Υπάρχουν και παραυπάρχουν, απλά δεν ονομάζονται "δώρα" αλλά "λαδώματα"! :D :D :D

Που χάθηκες ρε twangιάρη;

Στη χωρα του ανατελλοντος ηλιου ημουν (και ΕΙΜΑΙ μια και το πνευμα μου και η καρδια μου παρεμειναν εκει.....) :lol:

Εδω στους δρομους της Ουζουμπουρου οπου επεστρεψα περιφερεται αδειο το αθλιο μου σαρκιο.... :lol:

Πες μου μόνο πόσες τέλε πέρασες κρυφά από το τελωνείο. Τέλλλος.

Καμμια μια και επαθα κιθαριστικο Overload και δεν αγορασα ουτε μια...(στον 15ο ουρανοξυστη γεματο κιθαρες τα επαιξα και σταματησα οριστικα... :lol: )

Ποιο τελωνειο ?Ηταν ΚΛΕΙΣΤΟ το βραδυ που εφτασα στην Αθηνα (Ουζουμπουρα εις το εξης...) ,ακομα και ΠΥΡΑΥΛΟ μπορουσα να περασω.... :lol: :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bujumbura

και επειδη εφτασες βραδυ και ηταν κλειστο το τελωνειο δεν χρειαστηκε εκτελωνισμο??!!?

Κ αμα πω του τυπου να δηλωσει αξια 50 e ,παίζει να εχω τπτ προβληματα με το paypal??

Οχι θα το ανοιγαν για παρτη μου νομιζεις... :lol:

Ισως δεν με καταλαβες...το τελωνειο στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (στην εξοδο δηλ. στον ΚΟΚΚΙΝΟ διαδρομο της εξοδου απο οπου οι επιβατες προερχομενοι εκτος ΕΟΚ οφειλουν να εξερχονται ηταν ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ,δηλ. δεν ειχε ουτε εναν,δημοσιο,υπαλληλο..... :lol: ) οποτε ΑΝ ειχα φερει τεσσερα κιλα κοκαϊνη,8 Καλασνικοφ,2 1500αρες Καβασακι & ...4 γιαπωνεζουλες ανωμαλιαρες για τον ...Κωστα (αυτες με σημα τη...μπανανα...) :lol: :lol: θα περναγαν ...αερα.. :lol:

Αληθεια τι σχεση εχει το paypal με τον εκτελωνισμο... :?: 8O

Τελικά δεν μου τις έφερες ε; Καλά σουπερφακ, καλάαααα...

Και δεν πας να τις παρεις μονος σου?

Το Τοκυο ετσι κι αλλοιως ειναι τοσο φτηνο σε σχεση με την Αθηνα,θα μου πεις και ποια πολη δεν ειναι.... (και τα εισητηρια για να πας τζαμπα σε σχεση με μια πτηση στην Κερκυρα π.χ) που μια αποφαση σου αρκει....

:lol:

Παντως σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι σε σχεση με τα "θεματα" που σε ενδιαφερουν το Τοκυο ειναι απλα "επι γης παραδεισος".. :lol: :lol:

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναγυρίσω αν πάω στο νησί. Θα γίνω ψαράς και θα παίζω μόνο με Greco και Orville.

Αμα πω του τυπου να δηλωσει αξια 50 e την κιθαρα, αν γινει καμια στραβη(χτυπα ξυλο) ,θα μου επιστρεψει τα χρηματα το paypal??

Trending...

Νέα θέματα

Back