Ερώτηση-Απορία για casio cz 101

Αν λες το Casio cz-101 παιχνίδι μάλλον δεν ξέρεις αρκετά γύρω από αυτό. Σε συμβουλεύω να διαβάσεις τι πάει να πει Phase Distortion και τι κατάφερνε η μέθοδος αυτή...

Φίλε μου δεν ξερώ τη πει Phase Distortion αυτό που ξερώ είναι πολλής ντόρος για το τίποτα.  ;D

filippas είπε:
Φίλε μου δεν ξερώ τη πει Phase Distortion αυτό που ξερώ είναι πολλής ντόρος για το τίποτα.  ;D
fillipas την πέφτεις στον Νίκο??

Oχι φίλε μου Pliktras δεν έχω τέτοια  πρόθεση απλά το ξερό το όργανο φίλος μου το είχε από τους πρώτους.Ειπα και εγώ την γνώμη μου….    :-X

Σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά που πωλέίται μεταχειρισμένο στις μέρες μας αλλά σίγουρα δεν είναι παιχνίδι.

Με πολύ μικρότερο budget η Casio κατάφερε να βγάλει ενα synth που κοίταγε σχεδόν στα ίσα μεγαθήρια της εποχής του ή ακόμα και μεταγενέστερα...

Δεν θα κάτσω να γράψω πάλι γιατί...

Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν στο δίκτυο αρκετές πληροφορίες για όλη τη σειρά CZ

Τελικά pliktras είχες δίκιο είσαι χειρότερος από μένα  στην ορθογραφία (filippas)… ;D ;D ;D

filippas είπε:
Τελικά pliktras είχες δίκιο είσαι χειρότερος από μένα  στην ορθογραφία (filippas)… ;D ;D ;D
filippas  ήθελες να το γράψεις σε άλλο θέμα, η φίλε εκτός από την τέλεια ορθογραφία σου πρέπει να έχεις και καταρράκτη ,για δες το λίγο σε ένα οφθαλμίατρο .

Άλλος pliktras και άλλος pliktras 1234 ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχεις δίκιο φίλε pliktras 1234 sorry αλλά και συ ρε φίλε που το είδες το fillipas με δύο L. ;D ;D ;D

kalispera paidia!

perimenw apo mera se mera na mou erthei to neo mou synth casio cz 101

to opoio exw paragilei apo ebay.

to megalo mou provlima einai oti den mporw na vrw laikous ixous, ektos apo enan pou esteile sto forum o korg_nikos.

mipos mporei na voithisei kapoios na vroume kai kanenan akoma?

Αν λες το αρχείο που είχα στείλει στο forum πριν κανα δίμηνο/τρίμηνο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό πριν) δεν επρόκειτο για έναν ήχο μόνο αλλά για 16. Ήταν μια bank των 16 ήχων σε System Exclusive Format

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back