- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Μα είσαι τόσο προβλέψιμος!philosophos είπε:Απάντηση.
Γιατί δεν συμφέρει ''κάποιους'', να απαξιωθεί.( Ο νοών νοείτω.)
Και για να σου απαντήσω (επειδή έχω χρηματίσει πολλά χρόνια υπεύθυνος προγράμματος στο ράδιο), οι προσωπικές μου προτιμήσεις δεν σημαίνει πως συνάδουν με τις δικές σου, ούτε και με τον διπλανό σου. Πρόκειται για μαζικό μέσο ενημέρωσης / διασκέδασης και έχει σκοπό να απευθυνθεί σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται. Εαν εσύ ή εγώ είμαστε μειονότητα λόγω ειδικών αναγκών, δεν σημαίνει πως μπορεί να επιβιώσει τέτοιο μέσο που απευθύνεται στα "ψηλά" μας κριτήρια. Γι αυτό υπάρχουν και τα 3 κρατικά που προσφέρουν "πολιτιστικό περιεχόμενο" άσχετα με το κέρδος (και γι αυτό είναι καταχρεωμένα, ή μάλλον μακάρι να ήταν γι αυτό). Αλλά αν αυτό είναι όντως πολιτιστικό έχει να κάνει με το τι κουβαλάει το ελληνικό σύστημα και τι σκαμπάζει το προσωπικό του. Βλέπε BBC για να συγκρίνεις. Παρα ταύτα θεωρώ πως ο Σκάι που παρακολουθώ συνήθως, εμένα μου κάνει, με τα ντοκιμαντερ τις συζητήσεις και τις αστυνομικές σειρές, αν εξαιρέσεις το CSI Miami με τον Οράτιο. ;D
Διάβαζα την εφημερίδα International Herald Tribune (οι διεθνείς New York Times) στο αεροπλάνο και τη ρούφηξα μέχρι προσγείωσης 3 ώρες αργότερα, από το εύρος του περιεχομένου και αφού οι ειδήσεις με ρεπορτάζ από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ξεπήδαγαν μέσα από ευφυέστατους τίτλους που έδιναν την πραγματική διάσταση της και σε άφηναν να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα από τα δεδομένα και όχι την άποψη του γράφοντα. Κάτι που θα πάρει πολλά χρόνια (μάλλον ποτέ) να κάνει το δικό μας δημοσιογραφικό επιτελείο αλλά και το αναγνωστικό κοινό που έχει συνηθίσει να βλέπει φαντάσματα πίσω ακόμα και από ένα πούρο.
Έχω πολλά άλλα για να συγκρίνω και να αντιπαραθέσω αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω γιατί θέλω να γράψω σήμερα για την Φρανκφούρτη που νομίζω μας αφορά περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: