yameth είπε:
Οταν νομίζεις εσύ.
Για τον καθένα μας υπάρχουν διαφορετικά σημεία αναφοράς και απαξίωσης.
Οι υπεραπλουστεύσεις και οι γενικεύσεις οδηγούν εύκολα σε απαξίωση και μηδενισμό.
Όταν ένα πολιτικό κόμμα, έχει κακούς ''εκφραστές'', έστω και αργά απαξιώνεται.
Όταν μία μπάντα αρχίζει να έχει κακούς ''εκφραστές'', απαξιώνεται.
Όταν μία τηλεοπτική εκπομπή, έχει κακούς ''εκφραστές'', απαξιώνεται.
Όταν ένα site, έχει κακούς ''εκφραστές'', απαξιώνεται.
Όταν μία εταιρεία, έχει κακούς ''εκφραστές'', απαξιώνεται.
Όταν μία εμπορική μάρκα (brand name στα Ελληνικά), έχει κακούς εκφραστές, απαξιώνεται.
Όταν μια εφημερίδα-κανάλι-σταθμός, έχει κακούς εκφραστές, απαξιώνεται.
Όταν ένα μέσο (τηλεοπτικό εν προκειμένω) έχει σχεδόν αποκλειστικά, κακούς εκφραστές, γιατί το μέσο αυτό δεν απαξιώνεται??
Απάντηση.
Γιατί δεν συμφέρει ''κάποιους'', να απαξιωθεί.( Ο νοών νοείτω.)
Γιατί εσύ που έχεις διαφορετικό σύστημα αξιών από το δικό μου (προφανώς), του επιτρέπεις να υφίσταται ως έχει και δεν του ''επιβάλεις'' με την στάση σου, να αλλάξει.
Αν καθένας ''εσύ'' και κάθε εγώ, είχαμε ένα ''διαφορετικό σημείο αναφοράς και απαξίωσης'' από το επικρατών, όχι μόνο για το χαζοκούτι αλλά για ότι μας αφορά γενικότερα, δεν βλέπω σε πιο σημείο και σε πιο επίπεδο θα είμασταν χειρότερα, από το παρόν.
Στο κλισέ περί υπεραπλουστεύσεων, θα σου απαντήσω με κλισέ.
Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε πολύπλοκα εμείς. (Με ανωτέρω βοήθεια εννοείται, γιατί μόνοι μας δεν νομίζω να καταφέρναμε να τα κάνουμε τόσο χάλια και τόσο πολύπλοκα, που να μην μπορούμε καν να συμφωνήσουμε, στο ότι είναι όντως χάλια.)
Και μια και έκανες τον κόπο και απάντησες, αν έχεις όρεξη, πες μου κάτι καλό στην Ελληνική TV, (εκτός από ντοκιουμένταρις και αθλητικά ίσως) να το δω και εγώ, να δω τι χάνω που την έχω κόψει εδώ και 7 και μισό χρόνια. Και δεν νομίζω να θεωρούμε ανενημέρωτος, ή τουλάχιστον δεν μου έχει επισημάνει κανείς κάτι τέτοιο.
Νομίζω δε, για να κλείσω με κακιούλα, ότι είμαι πιο ενημερωμένος, από άλλους ενημερωμένους. (Πάσα για συνομωσιολογία.) ;D