- Πόντοι
- 38
Νομίζω υπάρχει σοβαρή παράλειψη: το Trio Athenee
αυτά είναι... σιδερής είν' τ΄ονομά μου και είμαι τραγουδοποιός... εεε;bouzoukleri είπε:Γιώργος Παπασιδερης
εξω απο την πλακα εδω μιλαμε για ΤΕΡΑΣ τραγουδιστη οχι παιξε γελασε.Nikolas είπε:αυτά είναι... σιδερής είν' τ΄ονομά μου και είμαι τραγουδοποιός... εεε;
τόσο άσχημος ήταν?Superfunk είπε:εξω απο την πλακα εδω μιλαμε για ΤΕΡΑΣ τραγουδιστη οχι παιξε γελασε.![]()
Βλεπω τους αφους Κατσαμπα σου και βαζω και τα Τζαβαρακια και τα ΚαλουτακιαSuperfunk είπε:Πολυ σημαντικοι ειναι και οι αδερφοι Κατσαμπα.
16. Αννα Γουλα με τη τρομερη επιτυχια " Τα πινω ολα"evris είπε:15. Λακης ( ; ) Τζορντανελι
Ναι γιατί τους έχω αναφέρει εγώ. ;Devris είπε:Βλεπω τους αφους Κατσαμπα σου και βαζω και τα Τζαβαρακια και τα Καλουτακια
(για καποιο λογο το εχω γραψει 2-3 φορες και αρνειται να το δημοσιευσει, το εχω λεει ξαναστειλει...)
Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν αγαπητέ Νίκο, από τις παραθέσεις τις δικές σου και των υπολοίπων συμφορουμιτών, αναιρούνται όλα όσα πίστευες μέχρι τούδε και μπορούμε με παρρησία πλέον να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας:Superfunk είπε:εμενα μου αρεσει πολυ και αυτη που τραγουδα το "μ'άρεσει το σεξ,πειραζει?"
κομματαρα και εκπληκτικη τραγουδιστρια,νομιζω θα αφησει την ανεξητιλη σφραγιδα της στο ελληνικο τραγουδι.
Όχι δεν πειράζει Νίκο μου, και μένα μ' αρέσει. Πάρε και ένα δίστιχο να γουστάρει το κορμί σου:Superfunk είπε:εμενα μου αρεσει πολυ και αυτη που τραγουδα το "μ'άρεσει το σεξ,πειραζει?"
πάρτο πίσω, ο SF έχει κάνει δίσκο μαζί του...Jethro είπε:Κώστας Καφάσης !
Μεγάλος καλλιτέχνης... Να προστεθεί στη λίστα παρακαλώ! 8)