- Πόντοι
- 2,368
Αν προκειται για ανθρωπινες ζωες...Και αν προκειται καποιοι ηλιθιοιhttp://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=48620
για να δουμε θα βαλουμε μυαλο???
Καλα κλασσικο αυτο' date='αλλα τι μπορεις να κανεις οταν τις περισσοτερες φορες στα νησια αυτα ο rent a car ειναι μπατζανακης του διοικητη του τμηματος?? :twisted:
Στη Σαντορινη δεν τους προλαβαινουν τους τουριστες τα παλικαρια του κεντρου υγειας,ουτε στο ΚΑΤ να δουλευανε... :twisted:[/quote']
Ετσι....ετσι.....
Θυμαμαι περυσι...ειχα νοικιασει ενα αυτοματο 100αρι και μου λεει ο τυπος...φιλε μην το τρεχεις πανω απο 70 και οχι κολπα κτλ γιατι θα χρεωθεις εξτρα εαν συμβει κατι.....
Οποτε γυρνωντας μετα απο κανα 2 μερες...λεω στον φιλο μου...βαλε την καμερα να γραφει και ετσι οπως του το παω ..με ρωταει
-Ολα ενταξει φιλε;;;
-Υπηρξε προβλημα μαστορα...δεν πληρωνω τιποτα....
-Αυτο αποκλειεται...η αστυνομια ειναι διπλα...
-Μαστορα...το τiμονι μετα τα 100 επαιζε και στις σουζες ειχα προβλημα με το πισω φρενο...τι τα νοικιαζεις αυτα τα μηχανακιa..θα σκοτωσεις κοσμο;;
-Ο Μαστορας μενει μαλακας....
Του δινουμε τα φραγκα και την κανουμε....το εχω το βιντεακι καπου εδω...θα προσπαθησω να το ανεβασω......
ΧΑ ΧΑ ΧΑ τα καραγκιοζακια..Δε ντρεπονται λιγο λεω εγω?Καλα κλασσικο αυτο' date='αλλα τι μπορεις να κανεις οταν τις περισσοτερες φορες στα νησια αυτα ο rent a car ειναι μπατζανακης του διοικητη του τμηματος?? :twisted:
Στη Σαντορινη δεν τους προλαβαινουν τους τουριστες τα παλικαρια του κεντρου υγειας,ουτε στο ΚΑΤ να δουλευανε... :twisted:[/quote']
Ετσι....ετσι.....
Θυμαμαι περυσι...ειχα νοικιασει ενα αυτοματο 100αρι και μου λεει ο τυπος...φιλε μην το τρεχεις πανω απο 70 και οχι κολπα κτλ γιατι θα χρεωθεις εξτρα εαν συμβει κατι.....
Οποτε γυρνωντας μετα απο κανα 2 μερες...λεω στον φιλο μου...βαλε την καμερα να γραφει και ετσι οπως του το παω ..με ρωταει
-Ολα ενταξει φιλε;;;
-Υπηρξε προβλημα μαστορα...δεν πληρωνω τιποτα....
-Αυτο αποκλειεται...η αστυνομια ειναι διπλα...
-Μαστορα...το τομονι μετα τα 100 επαιζε και στις σουζες ειχα προβλημα με το πισω φρενο...τι τα νοικιαζεις αυτα τα μηχανακαι..θα σκοτωσεςι κοσμο;;
-Ο Μαστορας μενει μαλακας....
Του δινουμε τα φραγκα και την κανουμε....το εχω το βιντεακι καπου εδω...θα προσπαθησω να το ανεβασω......