Περίμενε... θα τον ρωτήσω...O Dienekes θα με αφηνει να τον βασανιζω η εχει εκ διαμετρου αντιθετα βιτσια απο τον Abraxas????????![]()
![]()
.
.
.
.
"Εντάξει" λέει!!
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Περίμενε... θα τον ρωτήσω...O Dienekes θα με αφηνει να τον βασανιζω η εχει εκ διαμετρου αντιθετα βιτσια απο τον Abraxas????????![]()
![]()
ωραία...όλα καλά...αποφάσισε τι θέλεις να ...σφάξουμε για την επιστροφή σου...
tele ή shur ...σιτευτή' date=' άσωτε τρισυπόστατε???? :lol: :lol: :lol:
ΥΓ. καλώς σε ξαναβρήκαμε...[/quote']
Γεια σου γέρο μουκαλώς σε (ξανα ?)βρίσκω...
Χμμμ... με προβληματίζεις, tele ή Suhr, ο takis νομίζω είναι ο κατάλληλος να απαντήσει στον συγκεκριμένο προβληματισμό... και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει σύντομα... :wink:
Προς το παρόν αναγκάζομαι να μπαίνω και με τα 2 (το Gideon είπαμε... πέθανε γι'αυτό αλλάχτηκε, αν και θα προτιμούσα να το κρατήσω), γιατί παίρνω pm και στους 2 λογαριασμούς...Τελικά πώς θα σε λέμε....?Έτσι για να μην υπάρχει σύγχυση μεταξύ των τριών...![]()
Συγγνώμη αν είμαι στενόμυαλος. Δεν το επιθυμώ.Από κοντά και η συμπεριφορά του Γιάννη (yameth) ο οποίος κάλυψε απόλυτα τον Wow!. Με τον Γιάννη τουλάχιστον έχουμε πιει και μια μπύρα μαζί και τα έχουμε πει... θα περίμενα να είναι περισσότερο διαλλακτικός σε ορισμένα θέματα... Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Καλώς σας βρήκαμε... και οι δύο μας... ή οι τρεις μας?... :roll: :lol:Καλώς ορίσατε! :lol:
Δεν πιστεύω ότι είσαι στενόμυαλος... αν το πίστευα Γιάννη δεν θα είχαμε καμμιά κουβέντα να κάνουμε και το ξέρεις...Συγγνώμη αν είμαι στενόμυαλος. Δεν το επιθυμώ.
Απλά κρίνω απ' όσα δύναμαι να γνωρίζω και να τεκμηριώνω.
Δεν πειράζει, θα ένοιωθα ότι χάνω ένα κομμάτι από την (διπλή) ζωή μου έτσι κι'αλλιώς. Θα συνεχίσω ως dienekes λοιπόν και για χάρη των παλιών που με γνώρισαν έτσι...Σε ότι αφορά τα πόστ, δυστυχώς η εγχείρηση είναι πολύωρη και...