Επισκευή hard case κιθάρας

Omiros Georgios

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα φίλοι και φίλες. Ξέρει κάποιος να μου πει εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί ή μάστορας που να επισκευάζει hard cases κιθάρας; Συγκεκριμένα, έχω μια Ibanez θήκη και μου έχουν σπάσει τα κλιπάκια που την κλειδώνεις (επισυνάπτεται φωτό) και μια άλλη θήκη που έχει σκιστεί η δερματίνη στο κάτω μέρος και χρειάζεται αντικατάσταση,

Attachments

• IMG_8481.jpg
    IMG_8481.jpg
    841.2 KB · Εμφανίσεις: 0
Χμμμ... για μάστορα που να επισκευάζει cases δεν ξέρω- αν και θυμάμαι στο παρελθόν ότι υπήρχαν κάνα - δύο που κατασκεύαζαν, αλλά δεν μου έρχονται τώρα . Όμως το κοντινότερο που μπορώ να φανταστώ είναι κάποιος που επισκευάζει βαλίτσες.

Ξέρει κάποιος να μου πει εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί ή μάστορας που να επισκευάζει hard cases κιθάρας;
Με μια αναζήτηση στο google με τον όρο "επισκευή βαλιτσών" θα σου βγάλει κάποια αποτελέσματα.

Μωρέ ήταν κάποιοι που έφτιαχναν flight cases για πλήκτρα, cases για rack mount εφέ...

Έλα κάνας πληκτράς ή κιθαρίστας να μας τους υπενθυμίσει. Αυτοί σίγουρα όλο και κάτι θα μπορούσαν να μαστορέψουν- αλλιώς σε "βαλιτσά"

Έχω πάει έως τώρα σε δυο μαγαζιά που επισκευάζουν βαλίτσες και δεν αναλαμβάνουν τις θήκες, ειδικά την ibanez που θέλει κόλληση και τοποθέτηση καινούργιων μεντεσέδων. Εάν γνωρίζει κανείς κάποιον "βαλιτσά" που ασχολείται, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Λοιπόν για τσέκαρε αυτούς:
Road Cases
athensproaudio
prostage
powercase
Θα τα τσεκάρω! Άσχετο, σε θυμάμαι από εποχές Ombre, Crazy, Bobbys και Renegate. Δεν είμασταν ποτέ στις ίδιες παρέες αλλά είχαμε βρεθεί πολλές φορές στα ίδια μέρη ή σε lives με τα γκρουπ μας (εγώ βέβαια δεν ασχολούμαι πια επισταμένα). Να είσαι καλά φίλε Τέρρυ!

Ombre, Crazy, Bobbys και Renegate
Αααα... είσαι "σειρούλα". Πω... πω... αρχαίες ιστορίες.
Απ' όλα αυτά, πιο πολύ μου έχουν λείψει τα Bobbys- όταν έκλεισαν ήταν μεγάλο "χτύπημα". Μάλιστα είχα παίξει στο farewell gig του μαγαζιού. Αχ, ωραίες εποχές...
Μετά η Γλυφάδα έγινε κάτι άλλο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back